Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 14. vasárnap)

Kedves Kos!

Nincs szerencséd ezzel a nappal sem. Nyugtalan vagy, nem találod a helyed. Okkal, ok nélkül, de mindenen emészted magad. Aggódsz egészséged miatt, és szenvedsz attól is, hogy nem vagy képes még többet tenni családodért vagy partneredért. Úgy érzed, felesleges vagy, nyűg szeretteid nyakán. Ha nem hagyod abba a siránkozást, valóban az lehetsz.

Kedves Bika!

Szomorúságodat egy csapásra elhessenti egy üzenet: meghívás szüretre! Felrikkantasz örömödben! Bár odébb van még, máris hallod, hogyan ropog a venyige, amikor a tűz emészti, szagolni véled kesernyés füstjét. A bográcsban vöröslő, csípős paprikás. Óbor fakupákban, meg fürge must… Akkorát kordul a gyomrod, hogy a szomszédban is hallani.

Kedves Ikrek!

Sokáig foglalkoztat egy váratlan telefonhívás. Nem tudod mire vélni az üzenetet, de nem érdemes törnöd a fejed, mert a rejtély hamarosan megoldódik. Az utcán olyan érzésed támad, mintha valaki figyelne vagy követne. A szemközti házban meglebben egy függöny, eltűnik egy arc az ablak mögött. Lehet, hogy jók a megérzéseid, de nem lehetetlen, hogy csak a képzeleted játszott veled.

Kedves Rák!

A néhány napja rajtad eluralkodó hangulatok még mindig hatásuk alatt tartanak, főként azért, mert átmeneti sikerek is értek. Semmivel sem törődsz, átgázolsz szeretteiden. Ne bánts másokat saját nyugtalanságod miatt! Környezeted nem érti a nagy változást, te pedig nem vagy képes megmagyarázni, mit miért teszel. Ezért a többiek éretlennek gondolnak, s ebben van is némi igazság. Nézz jobban magadba! Mi ez a féktelenség, ez a nyughatatlan szenvedély?

Kedves Oroszlán!

Ne kapkodj bele hűbelebalázs módjára mindenbe, amiről azt hiszed, hogy biztos pénzforrást jelent. Sokan keresnek meg ötleteikkel, jó ajánlatokkal kecsegtetnek, de csak akkor vágj bele új vállalkozásba, vagy köss üzletet, ha ez feltétlenül szükségesnek látszik, és biztos vagy abban, hogy jut idő a meglévő kötelezettségeiden kívül újabbakat is a nyakadba venni.

Kedves Szűz!

Túlzás lenne ezt a napot is eltékozolni, használd ki jó erőnlétedet és szabadidődet! Kreativitásod is segítségedre lehet, amennyiben nekilátsz a rég megálmodott nappali kialakításának. A saját kezűleg készített berendezési tárgyak hangulatosabbá, otthonosabbá tehetik a lakást. Ez a munka nem csak pihentető, hanem kellemes kikapcsolódást is jelent neked. Jó szórakozást!

Kedves Mérleg!

Ez a nap a házas Mérlegeknek nyújt felejthetetlen élményeket. Hogy még emlékezetesebbé tegyétek, menjetek el valami szép, romantikus helyre. Ha teljesíted partnered minden kívánságát, senki sem fog meggyanúsítani, hogy papucs vagy, már csak azért sem, mert senki sem látja. Szerelmed nemcsak kedvességedet, de érzelmeidet is viszonozza. Nem is emlékszel rá, mikor volt utoljára ilyen kellemes napotok.

Kedves Skorpió!

Így a hó közepe táján a Skorpiók energiái kicsit kimerülnek. Fel kell töltődniük, ha ugyanolyan lelkesedéssel és energiával akarják belevetni magukat a küzdelembe, mint eddig. Ma csak a legszükségesebb feladatokat végezd el. A munkálkodás helyett inkább csendes nézelődéssel, elmélkedéssel töltsd a napot. A sürgős levelet azért meg kell írni!

Kedves Nyilas!

Ha teheted, kerüld a nagyobb társaságot, népes családi összejöveteleket, a nagyváros zaját, zsibongását. A legjobb, ha félrevonulsz valamilyen csendes zugba, és végiggondolod a téged jó ideje foglalkoztató problémákat, s megoldásukra nem mástól vársz tanácsot. Gondjaid terhe alól felszabadulva sok Nyilasra az este szerelmes órák vagy legalábbis erotikus percek várnak.

Kedves Bak!

Az egyetlen a szerelem, amiben feloldást találsz. Igyekezz közel maradni kedvesedhez! Most ne engedd, hogy – akár konkrét kilométerekre – eltávolodjatok egymástól. Külföldi vendégek érkezésére számíthatsz – rokonság, üzleti partnerek –, akik pályamódosításra is késztethetnek. Ne légy elhamarkodott, csak sokat sejtető! Ne vedd elejét a tárgyalásoknak!

Kedves Vízöntő!

Minden az öledbe hullik, amire valaha is vágytál. Kora délelőtt váratlan telefonhívást kapsz, csaknem elejted a csésze kávét, annyira meglepődsz. Szinte sikítasz örömödben, amikor leteszed a kagylót. Kedvesed azt hiszi, megbolondultál, nem érti, miért táncolsz vele a konyhában. Aztán ott van még az ő bejelentése is… Elkezd forogni veled a világ!

Kedves Halak!

Tépelődsz. Hogy miért, magad sem tudod. Valahonnét a lelked mélyéről rossz előérzet nyomul elő. Talán megfeledkeztél valamiről, aminek kellemetlen következményei lehetnek? Talán emberi kapcsolataidban követtél el valamilyen hibát? Megbántottál valakit ok nélkül, kedvességre durvasággal válaszoltál? Sehogy sem tudsz rájönni… Szívedbe bánat költözik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top