Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. szeptember 15-től 2008. szeptember 21-ig

Kos

Nem alakultak jól az elmúlt hetek vagy hónapok számodra? Nos, akkor a most következő napok annál inkább neked kedveznek. Különösen a karrier terén, tanulmányokban, új barátok megismerésében lehetnek kiemelkedő sikereid. Légy önmagad, vállald a véleményedet, beszélj gondolataidról, terveidről, és örülj az életnek, de ne szálljon a fejedbe az esetleges dicsőség! Végre újra fellélegezhetsz, kötelességeid nagy részét könnyedén letudhatod.

Szerelem: Fontossá válik most a szexualitás, új élményekkel gazdagíthatod meglévő párkapcsolatod. Ha még keresed a másik feled, ezek a napok kiválóak arra, hogy megismerkedj valakivel…

Bika

Kellemetlen, akadályokkal nehezített napok követhetik egymást. Olyan dolgok is előtérbe kerülhetnek ezen a héten, amelyekre nem sok időt szántál mostanában. Pedig nem kellene mindent elhanyagolni csak azért, mert nem hoz azonnali sikert, erkölcsi vagy éppen anyagi gyarapodást számodra. Energiáidat feleslegesen ne pazarold, de csak rajtad múlik, hogy tervezed a jövőd, s mennyi időt szánsz lehetőségeid kidolgozására, majd kiaknázására!

Szerelem: Szívügyeid pozitív irányú fejlődésére most nagyszerű esélyed van. A magányos Bikák se szomorkodjanak! Vedd észre a kínálkozó lehetőséget!

Ikrek

Figyelj arra, milyen változások, érdekességek történnek körülötted! Új dolgokat fedezhetsz fel! Nemcsak jól, hanem egyenesen szerencsésen alakulhatnak számodra a következő napok. Kommunikációdat tudod most fejleszteni, lerendezheted problémás anyagi ügyeidet. Láss a dolgok mélyére! Azoknak az ötleteknek, elképzeléseknek, amelyek már régebben megfogalmazódtak benned, eljött az idejük. Ha megfelelő emberrel osztod meg terveidet, akkor hosszú távra megalapozhatod a jövődet.

Szerelem: Izgalommal teli napok pezsdítik fel érzelmi életedet. Hagyd magad sodortatni az árral. Ha még szingli vagy, és kimozdulsz otthonról, jó az esély egy nagyszerű találkozásra.

Rák

Úgy érzed, tele vagy erővel, energiával? Az nem véletlen! Nemcsak könnyen átvészeled ezt a hetet, hanem legyőzöd a napról napra felmerülő akadályokat is. Kiemelkedő teljesítményt nyújthatsz, különösen emberségből, jó szándékból. Próbálj meg felülemelkedni saját magad és mások gyengeségein, s ha kell, kérj környezetedtől is segítséget. Csak szólnod kell, és sokan akarnak majd segíteni neked! Semmiképpen se élj vissza mások gyengeségével, elesettségével.

Szerelem: Bátorságod, vakmerőséged és céltudatosságod óriási változást hozhat érzelmi életedben, akár van párod, akár nincs. Most bárkinek elcsavarhatod a fejét!

Oroszlán

Sikeres, felemelő, pozitív megélésekkel teli napok várnak rád, legyen szó munkáról vagy tanulásról. Azoknak kifejezetten kedvező napok jönnek, akik saját vállalkozásukat irányítják. Még akkor is fordul a kocka, ha eddig nem mentek a dolgaid zökkenőmentesen. Időszerű lesz egy komolyabb beszélgetés egy olyan személlyel, akivel az elmúlt hónapokban kerültétek egymás társaságát, pedig régebben jó kapcsolat volt köztetek!

Szerelem: A szívügyek terén megértésre találsz, társad csodál téged és kedvességedet, s hasonlót várhatsz tőle cserébe. A magányos Oroszlánok is fordulatra számíthatnak, különösen pénteken és szombaton.

Szűz

A hétfői és a keddi nap kifejezetten sikeres lehet számodra, de a hét második felében kellemetlenségek nehezíthetik perceidet. Gondold át és figyelj oda arra, hogyan beszélsz és viselkedsz embertársaiddal. Bár meglehet, hogy csak viccnek szánod mondandódat, de nagyon a lelkébe taposhatsz valakinek, aki pedig ezt egyáltalán nem érdemli meg! Szombattól lenyugszanak a kedélyek, új barátságokra is jók az esélyek, az esetleges konfliktusokat ekkor érdemes rendezni.

Szerelem: Most ne kételkedj társad érzelmeiben, cselekedeteiben. Nem lenne veled, ha nem tartana alkalmas párnak. Ne siránkozzanak a magányosok sem, a hétvége flörtlehetőségeket tartogat!

Mérleg

Ne érezd magad rögtön sikertelennek, ha valami, amibe belekezdesz, nem sikerül azonnal, egy csapásra. Bár lehet abban némi igazság, hogy dolgaid nem úgy mennek, mint általában, de ez a nehézkesnek vélt állapot csak szerdáig tart! Nem keseregj, ha valami nem sikerül most. Ne légy türelmetlen, hisz azt környezeted is megérzi, s csak lehetőséget teremtesz egy értelmetlen vitára. Egy baráti kapcsolatod váratlanul más formát ölthet…

Szerelem: Napi problémáiddal ne terheld kapcsolatodat, hisz nem érdemli meg a társad, hogy rajta csattanjon az ostor. Ha még keresed az igazit, ne utasíts vissza senkit, aki elsőre nem épp a legszimpatikusabb…

Skorpió

A most következő napok – egészségi és lelkiállapotodat kivéve – minden más szempontból kedvezőek lesznek számodra. Pozitív tartalmú híreket kaphatsz a hét első felében, ami a következő hetek sikerét is jelenti. Munkád stabil, karriered fellendülőben van, akár új ajánlatokat is kaphatsz. Ha saját vállalkozás indításán töröd a fejed, ideje belevágni. Ne utasíts vissza semmilyen lehetőséget, ha megteszed, hónapokig nem lesz hasonló alkalom. Egészségedre ügyelj, apró betegeskedést, fizikai gyengélkedést hozhat ez a hét.

Szerelem: Nagyon kedvező időszak áll előtted a szerelem terén is, érzelmeid elmélyülhetnek. Aki még magányos, és keresi az igazit, érdekes kalandba keveredhet.

Nyilas

Nehéz feladataid elől nem most egyáltalán célszerű megfutamodnod csak azért, mert néhány akadály került az utadba. Ez egyébként sem lenne rád jellemző lépés! A feladat azért van, hogy megoldjuk. A Mars kellemetlen hatása miatt fontos dolgaidat inkább halaszd a jövő hétre. Állj ki magadért és céljaidért. Ha képes vagy ezeket a nehéz feladatokat jól elvégezni, nem marad el a jutalom sem! Szükséged is van az elismerésre, légy ügyes és kitartó, s munkád gyümölcse is beérik hamarosan.

Szerelem: Ne engedd, hogy partnerkapcsolatodat feleméssze az unalom és az egysíkúság! Vigyél bele egy kis pezsgést! Ez vonatkozik a magányos Nyilasokra is. Neked is tenned kell azért, hogy megismerd az igazit! Mozdulj ki otthonról.


Bak

A héten többször elvesztheted a vezérfonalat, kizökkenhetsz abból a bizonyos megszokott kerékvágásból, de türelem, minden a helyére kerül a hétvégére! Ha téged kérnek fel valahol döntőbírónak, és jót akarsz magadnak, utasítsd vissza ezt a szerepet, még erős kérlelések árán se vállald magadra. Ha mégis, biztos lehetsz benne, hogy az egyik felet könnyen és mélyen megsértheted. Ez pedig lelkiismereti problémákat okozhat, amire nincs szükséged.

Szerelem: Az akadályoktól nem mentes hétköznapokat társad odaadása dobhatja fel. A magányos Bakok kiváló eséllyel indulnak párkeresésre, már a hét közepe érzelmeket hozhat…

Vízöntő

Fülednek jól csengő, pozitív dolgokkal összefüggésben kell döntéseket hoznod a most következő napokban, hisz hirtelen bizony megvalósulhat egy régi álmod, egy nagy ötleted, de neked is tenned kell az ügy érdekében, nem fog a sült galamb a szádba repülni. Éld ki magad munkádban, karrieredben, esetleg tanulmányaidban, s ne ess kétségbe, ha nem sikerül véghezvinned a tervedet egy csapásra. Most a „lassan járj, tovább érsz” elve lehet hasznosabb!

Szerelem: Fontos változás léphet életedbe szerdától. Ha van társad, ne menjen el a kedved, ha valamit nem sikerül megvalósítanotok közösen. A magányosokra pedig ráronthat a szerelem!

Halak

Némi megtorpanást tapasztalsz mindennapjaidban? Nem mennek teljesen hibátlanul a dolgaid? Mintha egy egész világ fogott volna össze ellened? Nem! Csupán áldozatokat kell hoznod a sikerekért – ráadásul most sokkal többet, mint máskor! Nem kellene mindig a dolgok közepébe vágnod ahelyett, hogy lassan és megfontoltan az elején kezdenéd, s apró léptekkel haladnál előre. Akkor nem érne annyi kudarc, és ok sem lenne az elkeseredésre. Az energiatartalékaid sem fogynának rohamosan, ha ésszerűbben osztanád be az idődet.

Szerelem: Makaccsá válhatsz a következő napokban, mész előre megállás nélkül a magad által választott úton, pedig nem ártana, ha néha hallgatnál párodra. A magányos Halakra végre rámosolyoghat a szerelem, de ne feledd: ne akard a másikat azonnal a befolyásod alá vonni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top