Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 18. csütörtök)

Kedves Kos!

Zavarok támadhatnak az egészségeddel, emiatt felborul a nyugalmad: egy hosszabb betegség most az egzisztenciádat is veszélyeztetné. Végre egyenesbe jöttél, s efölötti örömödben talán merész beruházásokba fogtál: átalakítottad lakásodat, kocsit vettél, adósságaid is vannak. Rágondolni is rossz, mivel járna egy betegség.

Kedves Bika!

Talán az időjárás az oka, hogy feladataidat szürkének, sivárnak találod, munkahelyedet pedig lehangolónak, visszataszítónak. Kollégáid unalmas, kibírhatatlan alakok, mindig ugyanazokkal az elcsépelt viccekkel jönnek elő, rendre ugyanazokban a képtelen, csúnya ruhákban járnak, és beszélni is folyton ugyanarról beszélnek. Nincs bennük szemernyi eredetiség sem.

Kedves Ikrek!

Semmi meglepő nincs abban, hogy a közeledő ősz borongós hangulatban talál, és lelkedet sötét gondolatok foglalkoztatják. Nem kell attól félned, hogy ez egészen tavaszig így fog menni. Máskülönben az idő alkalmas arra, hogy kockáztass, ha elég bátorságod van hozzá. Mindenesetre bölcsen teszed, ha lélekben felkészülsz arra a szerencsétlen esetre, hogy veszíteni fogsz.

Kedves Rák!

Ne add át magad újbóli rossz hangulatodnak. Vess véget a románcnak, vagy legalább egy időre vonulj vissza. Ha ezt a feladatot megoldottad, valamivel könnyebben érzed magad, és jöhet ismét a család, hisz őket mostanság kissé elhanyagoltad. Nem ez a legőszintébb napod, de hát ilyen is van… Ne bánts meg túlságosan másokat!

Kedves Oroszlán!

Vérszomjas fenevad módjára bánsz el ellenségeiddel, ami önmagában véve még nem volna baj, hiszen téged sem kímélnek, ha harcról van szó. Ám az Oroszlán hamar elfelejti a másokon ütött sebeket, és ártatlan kisgyermek módjára csodálkozik, amikor eljön a leszámolás ideje, és visszaadják az ütéseket. Nem árt tehát emlékezetedbe vésni ellenfeleid arcát.

Kedves Szűz!

Míg kellemes élmények élnek szakmai területen, kudarcokra számíthatsz pénzügyeidben. Sajnos ezek most sordöntően rossz pillanatok lesznek. Olyan súlyos anyagi gondok várnak rád, melyek hosszú távra határt szabnak lehetőségeidnek. Gondolkodj el rajta, miként oszthatnád be kedvezőbben tartalékaidat! Estére a magány vagy a családi béke ajánlott.

Kedves Mérleg!

Lehet, hogy csak a tegnapi nap után érzed úgy, hogy ez egy szokásos hétköznap. Ha nem egy ilyen gyönyörű éjszakát éltél volna át, talán nagyon kellemesnek könyvelnéd el. Persze szó sincs arról, hogy rossznak mondanád. Nem is lenne helyénvaló, hiszen ezen a napon is lesz részed egy-két kellemes élményben, csak ezek eltörpülnek a tegnapiak árnyékában.

Kedves Skorpió!

Furcsán kavargó események közepébe kerülsz tudtodon és akaratodon kívül. A sors, úgy látszik, teljesen kiszámíthatatlan, meglepő és szokatlan utakra vezet. A bizonytalanságot rosszul viseled. Hiányoznak a kapaszkodók, a biztos pontok. A nyugtató nem megoldás, csak pillanatnyi megnyugvást ad. Ha pedig szedését túlzásba viszed, súlyos következményekkel kell számolnod.

Kedves Nyilas!

Gyorsan, kellemesen telik a napod, semmi és senki nem zavar munkádban. Minden az elképzeléseid szerint alakul, bár ma nem találod váratlan helyzetekkel szembe magad. Ma több időd és energiád jut kapcsolataid ápolására. A Nyilas férfiak, különösen a fiatalabbak és egyedülállók, ha nyitott szemmel és füllel járnak, könnyen táncba vihetik egy kolléganőjüket.

Kedves Bak!

A január eleji Bakok nagyon erőre kaptak. Nem kell siránkozniuk azon, hogy nincs munkájuk. Egyedül talán a decemberiek nem lubickolnak munkahelyi örömökben. Lehet, hogy azért nem, mert a tengerben teszik, de munkanélküliség is lehet az oka. Nem lesz tartós egyik állapot sem. Tegyél meg mindent azért, hogy minél csinosabb, divatosabb és vonzóbb légy! Szükséged van a figyelemfelkeltésre.

Kedves Vízöntő!

Túláradó indulataidat a tárgyak ma igencsak megszenvedik. Mindent leversz, lesöpörsz, ami az utadba kerül. Utadat ajtócsapkodás, hulló vakolat jelzi, munkádról törött ceruzák, csorbult hegyű tollak vallanak. Kedvesednek viszont nincs semmi kifogásolnivalója. Hát így van ez.

Kedves Halak!

Kedvesed napok óta nem ad hírt magáról. Nem az első eset, máskor is előfordult már. Nagyon elfoglalt: üzleti ügyek, kiszállások, tapasztalatcsere távoli helyeken. De most még csak nem is értesített. Fölöttébb gyanús! Gondolkodóba esel. Kétségek gyötörnek. Féltékenység kerít hatalmába. Már látod riválisod karjaiban… Nyugodj meg! Rémeket látsz…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top