nlc.hu
Horoszkóp
Karmahoroszkóp – szeptember 20-26.

Karmahoroszkóp – szeptember 20-26.

Ezen a héten nagyon sok állatövi jegynél a segítésen, mások támogatásán van a hangsúly, ha a karmáról van szó.

Kos

Kos Karmikus kötelességed: a partnered mellett állni akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rád. A baráti kapcsolataidat is ápolni, és egy közösségben, amelynek tagja vagy, nem elhinni mindent, amit mondanak.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, aki a segítségedre van, és aki miatt az életet könnyebbnek és jobbnak érzed. Olyan kedves, előzékeny és szeretetteljes veled, hogy elámulsz: létezik még ilyen?

Karmikus feladatod: a munkahelyeden kimaradni minden intrikából, mert sajnos ez az egészségedre megy, és már csak az hiányzik, hogy beteg legyél, amikor a családban is van beteg, és neki a te segítségedre lenne szüksége.

 

Bika

Bika Karmikus kötelességed: vigyázni magadra, mert most olyan helyzet van a munkahelyeden, amikor nem engedhetsz meg magadnak semmi lazaságot. Jól meg kell választanod azt is, hogy kinek mit mondasz, mert sok múlik most ezen.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan kollégával van, akivel talán nem voltál nagyon jó viszonyban, de most egymás szövetségesei vagytok, és neked úgy kell viselkedned, hogy mindent megteszel azért, hogy ő ne kerüljön hátrányos helyzetbe.

Karmikus feladatod: a partnerednél a féltékenységi jelenet helyett tisztázni a kapcsolatot, mégpedig azért, hogy ne élj kétségek között, és tudnod kell, hogy biztosan számíthatsz-e rá.

 

Ikrek

Ikrek Karmikus kötelességed: a gyermekeddel vagy a szerelmeddel van. A gyermekednek adj tanácsot, és segítsd őt, mert amit a héten tehetsz érte, az a fejlődését szolgálja. A szerelmedhez pedig igyekezz hűséges maradni, még akkor is, ha nagy a csábítás, hogy félrelépj.

Karmikus feladatod: külföldi utazás szervezése során minden részletre figyelni, azért, hogy ami ott vár rád, az tökéletesen élvezni tudd, vagy azért, hogy a feladat, amelyet ott meg kell oldanod, simán menjen. Saját magadat menedzselni, mert amit a héten így elérhetsz, fontos lesz az előmeneteled szempontjából.

 

Rák

Rák Karmikus kötelességed: a munkahelyi témákat otthon megbeszélni, és erre biztatni a családtagokat is, mert ők szeretnek téged, és a legjobb tanácsot adják. Miközben nekik is lényeges, hogy megbízol bennük, és elmondod, ami bánt. Egy családtagoddal többet beszélgetni, aki nagy esemény előtt áll.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel lesz, akivel egészen hétköznapi körülmények között találkozol, és akivel a találkozásod rövid lesz. Azért találkoztok, hogy azt a környezet gerjesztette haragot és dühöt akkor, ott ne egymáson vezessétek le, hanem megtanuljatok kölcsönösen disztingválni.

Karmikus feladatod: ha szerelmes vagy, nem engedsz befolyást senki véleményének, és nem ennek megfelelően alakítod a viszonyt. Ha a kapcsolat csak most alakul, akkor nem beszélsz még róla senkinek. A héten adódó művelődési lehetőséget nem hagyod ki.

 

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: a környezeteddel szemben változtatni a viselkedéseden, és sokkal kedvesebbnek lenni velük szemben, mint korábban. A házastársadnak – vagy szövetségesednek – segítséget nyújtani, aki erre most igazán rászorul.

Karmikus kapcsolatod: egy gyermekkel van, aki miatt talán olykor nem egészen tiszták még az érzéseid, és nem vagy biztos benne, hogy jól teszed éppen azt, amit teszel. A családod tagjaival szemben mutass nagyobb bizalmat, odaadást.

Karmikus feladatod: olyan valaki mellé állni, aki talán nem segített olyan sokat neked, de tudnod kell, hogy ez a jövőben megváltozik. És ha pénzügyi problémáid vannak, ezzel nem terhelni a családtagokat, akiknek amúgy is sok gondjuk van.

 

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: pénzügyek terén tisztességesnek maradni, és ezen a héten nem beszélni a pénzről. Ha muszáj, akkor nem szabad hazudnod, igazat kell mondanod, mert ennek súlyos következményei lesznek. A munkahelyeden dicséretben részesülhetsz, és ha neked is tetszik valami, ne hagyd szó nélkül.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akivel talán nem is találkozol személyesen, csak esetleg e-mail vagy SMS útján érintkeztek. Vele talán közömbös dolgokról fogsz beszélni, esetleg olyasmiről, ami lelkileg nem érint, ám ennek a későbbiekben jelentősége lesz.

Karmikus feladatod: sokkal jobban megértenéd az életedet, és tisztában lennél saját magaddal is, hogyha elkezdenél kutatni az őseid múltjában. Megtudnád, hogy ki mit csinált. Ha új ingatlant vettél, vagy nem érzed tökéletesen magad ott, ahol laksz, akkor annak a helynek a történetével ismerkedj meg.

 

Mérleg

Mérleg Karmikus kötelességed: a szerelmednek vagy a gyermekednek a maximumot nyújtani. Átadni magad a szeretetnek, a szenvedélynek, és ha korábban csalódást okozott neked, akkor megbocsátani, és a kedvében járni.

Karmikus kapcsolatod: a szerelmeddel van, aki bizonytalan, és neked meg kell győznöd őt arról, hogy kettőtök találkozása nem véletlen. Élvezzétek együtt a jelent, és használjatok ki minden lehetőséget, ahol ketten együtt mutatkozhattok.

Karmikus feladatod: ha meg akarod tartani az állásodat, akkor le kell győzni magadban az irigység érzését, mert sajnos ez rossz útra vihet. Olyan dolgokat teszel, amelyek miatt több lesz az ellenséged, mind a barátod.

Skorpió

Skorpió Karmikus kötelességed: nem kétségbeesni akkor, ha a munkahelyeden olyan dolgot követelnek tőled, amely a nézeteiddel ellentétes, mert ha kicsit töröd a fejed, megtalálod a megoldást. Ha nincs munkahelyed, rövidesen lesz, és ott úgy kell viselkedned, hogy barátokra találj.

Karmikus kapcsolatod: talán egy olyan személlyel van, akit egyszerűen képtelen vagy elviselni. Irritál, de ugyanakkor nem tudsz nélküle élni. Hol tele vagy tűzzel és szenvedéllyel miatta, hol pedig látni sem bírod, és a szakítás gondolatával már nemcsak játszol, hanem mondod is neki.

Karmikus feladatod: nem elkeseredni vagy pánikba esni akkor, amikor olyan dolgok történnek a közvetlen környezetedben, amelyek talán ijesztőek, hanem megpróbálni nyugodt és higgadt maradni, mert így tudod kihúzni magad a slamasztikából.

Nyilas

Nyilas Karmikus kötelességed: egy baráti kapcsolat még fontosabb lesz az életedben, egy olyan baráti viszony, amely talán nem volt mindig felhőtlen, de most olyan változások következnek be az életedben, amikor kölcsönösen szükségetek lesz egymásra.

Karmikus kapcsolatod: egy közösséggel és azon belül egy személlyel van, akinek a bizalmára, – és olyan információkat tudj meg, amelyek nélkül nehezen boldogulnál – van. És a partnereddel, akinek ismét a hóna alá nyúlhatsz.

Karmikus feladatod: ne gondolj a bosszúra még akkor sem, ha hirtelen rájössz arra, hogy ki az a személy, aki miatt valami nem sikerül, vagy aki miatt sokkal több energiát kell ráfordítanod valamire, mint eddig. Ez a személy életed során nem először tesz neked keresztbe.

 

Bak

Bak Karmikus kötelességed: ha féltékenységi jelenetet rendezel, és úgy hiszed, hogy nem alaptalanul, akkor próbálj meg kulturáltan viselkedni, mert ha elszabadulnak az indulatok, akkor sajnos semmi jó nem várható.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akit nem igazán kedvelsz, de sokat tanulhatsz tőle, és neki köszönhetően közelebb kerülsz egy olyan személyhez, akivel eddig nem ismertétek egymást.

Karmikus feladatod: a munkahelyeden „nyomulni”, és ha kell, szépeket mondani, hízelegni, a felettesedet teljes mellszélességgel támogatni, mert erre van most szükség. Viszont a pénzügyek terén úgy viselkedni, hogy ebből ne legyen probléma, vagyis tisztességesnek maradni.

 

Vízöntő

Vízöntő Karmikus kötelességed: meg kell szakítanod azokkal az emberekkel a kapcsolatot, akik belerángattak egy olyan dologba, amelyhez semmi közöd nem volt. És miután lezárul egy hosszú ügy, amely ezekkel az emberekkel még összekötött, búcsút inteni nekik, és levonni a tanulságokat.

Karmikus kapcsolatod: családod egy tagjával van, aki miatt a homlokodon a ráncok száma talán a héten gyarapszik. De ne kapd fel a vizet, amikor olyasmivel áll elő, ami szerinted ésszerűtlen, vagy ami miatt le kell mondanod egy olyan dologról, amely fontos neked.

Karmikus feladatod: segíteni – még ha szabálytalanul is – egy olyan személyen, aki korábban nagyban hozzájárult ahhoz, hogy végre létrejöjjön valami olyan, amire hosszú ideje vártál, és ami az életedben megnyugvást vagy sikert hozott.

 

Halak

Halak Karmikus kötelességed: tisztességesnek maradni, és semmiféle hazugságba nem belemenni, nem keverni senki mögött a kártyát. Beteg személynek a segítségére lenni, és nagyon barátkozni olyan valakivel, aki segítségedre lehet egzisztenciális téren.

Karmikus kapcsolatod: egy elesett személlyel van, akit fel kell karolnod, még akkor is, ha te sem vagy éppen csúcsformában, és neked is inkább energiát kellene tankolnod.

Karmikus feladatod: új állás után nézni, még akkor is, ha a mostani munkahelyeden minden a legnagyobb rendben van. A felettesednek ne mondj semmit, maximum dicsérd őt szembe, de semmiféle kritikát nem engedhetsz meg magadnak olyan emberrel szemben, aki rangban feletted áll.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top