Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 20. szombat)

Kedves Kos!

Többször észrevetted, hogy amikor könnyelműen többet költöttél a kelleténél, valamilyen formában „visszanyerted” a pénzed. Ma ismét hasonló tapasztalatokat szerezhetsz. Az utóbbi időben nem sajnáltál magadtól vagy a családodtól semmit, holott anyagi helyzeted ezt nem indokolta. Ma kedvező értesüléseket kaphatsz munkahelyedről, vállalkozásaidról. Olyan fordulatra számíthatsz, amely nem lebecsülendő anyagi gyarapodással is jár.

Kedves Bika!

Rászolgáltál a pihenésre. Az ágyon heverészve arra leszel figyelmes, hogy a cseperkélő eső és a fel-feltámadó szél zenét komponál. A kópé szél mestere a szinkópának. Ezzel minden el is dőlt: ma zenét hallgatsz. Először többször ugyanazt, majd más muzsikákat is. A tárgyakban, arcokban is motívumot, ritmust látsz, nem színt és formát. Virtuóznak hiszed magad, kedvesed testét pedig hangszernek.

Kedves Ikrek!

Végül is baj nélkül megúsztad ezt a hetet, pedig sokszor csak egy hajszálon múlott, hogy nem fogyott el a türelmed. Gondolatban vállon veregetheted magad, büszke lehetsz teljesítményedre, türelmedre, és most végre megkönnyebbülten fellélegezhetnél, ha a család legifjabb tagja nem állítana minden eddiginél nehezebb próba elé.

Kedves Rák!

Most, hogy egy kicsit összekaptad magad, ugye minden másképp van? Bizonytalanságod még nem múlt el, de máris jobban érzed magad. Engedd, hogy a hétvége az hétvége legyen családod számára is. Bármilyen az idő, tölts néhány órát a szabadban, sétálj, menj a friss levegőre! Ráérsz, tervezgess!

Kedves Oroszlán!

Ma sehogy sem találod a helyed, el is mennél. De otthon is maradnál. Még azt sem tudod eldönteni, hogy valójában jókedved van, vagy rossz. Mentsen meg mindenkit az Isten, aki most az utadba kerül. Délutánra lehiggadsz, szeretetteljessé válsz, és kedves értetlenséggel szemléled a körülötted zajló világot.

Kedves Szűz!

A nyáron mindig elodáztad a nagytakarítást, de most már nem hivatkozhatsz a nagy melegre. Bár legszívesebben pihennél ez után a zaklatott hét után, mégis megembereled magad. Boldogan konstatálod, hogy milyen alapos és szép munkát végeztél. Ha barátokat vártok estére, ne arra gondolj, hogy milyen hamar tönkretehetik a munkádat, sokkal inkább arra, hogy milyen jól fogják érezni magukat!

Kedves Mérleg!

Minek is örülhetnél, hiszen fáradtan, meggyötörten ébredsz. Nemcsak a megfázás kínoz, hanem a másnaposság is. Nem igazán vagy aktív ezen a napon, így a szokásos szombati takarítás is elmarad, sőt ebédet sem főzöl. Mégsem ez az oka annak, hogy nem hívsz vendégeket, sokkal inkább az a negatív hatás, amely hatalmában tart. Próbálj meg kitörni ebből a kedvezőtlen helyzetből, különben magával sodor az ár!

Kedves Skorpió!

Tarthatatlan, hogy mindenhonnan elkésel, mindent összezavarsz. A menedzserkalkulátor éppen arra való, hogy napjaidat megszervezd. Rá kell szánnod egy napot – mondjuk, a mait –, aztán már csak az a dolgod, hogy folyamatosan alakítsd. Ne sajnálj rá egy kis időt, mert különben elveszel a tennivalók tengerében. Ez ilyen egyszerű!

Kedves Nyilas!

Családi konfliktus vagy egyszerűen csak egy kora reggeli szóváltás hosszú órákra felhúzhat. Idegességedben a szokásosnál türelmetlenebb, ingerlékenyebb vagy. A légkör feszültté válik, s mielőtt még végképp elveszítenéd az önuralmad, a legjobb, ha valami kifogással egy-két órára távozol. Este próbáld meg a helyzetet rendezni, de ha lehet, ne az eddig bevált módon és eszközökkel.

Kedves Bak!

Hosszú távú elképzeléseid, utazásra irányuló terveid szerencsések. Ha gyógykúrán kívánsz részt venni, arra most is érdemes lenne benevezni. Ha külföldi ösztöndíjra pályázol, ne torpanj meg! Láss hozzá a munkához, az előkészületekhez. Nyelvtudásod tökéletesítéséről ezenközben ne mondj le, mert anélkül nagyon küzdelmes lesz az életed. Minden dátumhoz és nyelvhez kötött!

Kedves Vízöntő!

Kikapcsolódni vágysz. Nem lustálkodni, csak a szellemi örömöket messze elkerülni, és csupa hétköznapi, földhözragadt dologgal foglalatoskodni. Nem is kell jobban körülnézned háztartásodban, hogy ezernyi elvégzendő feladatot találj. Bizony ráfér már lakásodra egy őszi nagytakarítás!

Kedves Halak!

Újabb nagy gondolatod fogant meg. Ezúttal világmegváltó… Annyi biztos, hogy szűkebb világodra kihatással lesz. Nem sokat teketóriázol, azon melegében hozzá is látsz a megvalósításhoz. Az eredmény nem marad el. Egyelőre felfordulás képében jelentkezik. Minden a feje tetején áll. Legfőképpen a családod. Talán megzavartad hétvégi pihenőjüket?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top