Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – szeptember 26-28.

A Bikákra jó hétvége vár, a Rák utazhat, a Szüzek pedig érzékenyebbek lehetnek. Lássuk, mit tartogat szeptember utolsó hétvégéje!

KOS: Ezen a héten felkavaró és sorsfordító találkozásban lehetett részed. Ez az ember – bármennyire is provokáló – nagyon fontos szerepet fog betölteni az életedben, tőled is függ, hogy hosszabb vagy rövidebb időn át. A hétvégén lesz időd kicsit gondolkozni azon, hogyan tovább. Ahhoz, hogy lecsillapodj, és higgadtan tudj gondolkodni, jobb lenne, ha nem találkoznátok a hétvégén. Kedvezőbb, ha ezt a pár napot takarítással, rendrakással, selejtezéssel töltenéd, kedves Kos. Segíthetsz a szüleidnek vagy a barátaidnak is, ha ilyesmire szánják el magukat. Ha sikerül jól elfáradnod, akkor nem tudsz túl sokat „agyalni”. A munkahelyi gondjaidat vagy a jövővel kapcsolatos aggodalmaidat sem most kell megoldanod. Este lazíts, és bonts ki egy üveg különleges bort!

 

BIKA: Remek hétvége elé nézel, kedves Bika. Azzal töltheted ezt a pár napot, amihez a legnagyobb kedved van. Szépítgetheted az otthonodat, varrhatsz új párnahuzatokat vagy fűzhetsz gyöngyfüggönyt. Vegyél pár lakberendezési újságot, főzz egy illatos teát, és ülj be a legkényelmesebb fotelodba olvasgatni. Most valószínűleg kevésbé vágysz a társaságra. Ha mégis, akkor se menj zajos szórakozóhelyre! Töltheted a kedveseddel kettesben is a hétvégét. Sétálhatnátok egy gyönyörű őszi parkban vagy erdőben. Mindig fogékony vagy a szépségre, de most különösen. De készülj fel, hogy semmi sem tökéletes, ezért ne hagyd, hogy bármi elrontsa a jókedvedet! Legyél elnéző és elfogadó az emberekkel és helyzetekkel kapcsolatosan. Magadnak is jobb lesz, ha így teszel…

 

IKREK: Ezen a hétvégén van valami, amit nem halogathatsz tovább, kedves Ikrek. Igen, a rendrakásról van szó. Itt az ideje, hogy rendet tegyél életed több területén is. Kezdd az íróasztaloddal, a fiókokkal vagy a szekrényed aljával! Hidd el, gyorsabban fogsz végezni, mint gondolnád! Csak elkezdeni nehéz. Természetesen nem kell egész hétvégén pakolnod, selejtezned. Megjutalmazhatod magad egy vidám programmal: mozi vagy randi. Felhívhatod egy régi barátodat is, hogy aludjon nálad. Beszélgethettek a régi időkről, közben teázhattok vagy borozgathattok. Ahogy jólesik. Ez a kulcsszó: ahogy jólesik.

 

RÁK: Hétvégén váratlanul utazásra szánhatod el magad. Az is lehet, hogy nem a te ötleted ez, de az a jó, ha nem mondasz nemet. Belföldi út vagy kirándulás is jó ötlet. Bízd a szervezést az ötlet gazdájára! Neked az a dolgod, hogy jól érezd magad, és kikapcsolódj! Hidd el, hogy alhatsz jól akkor is, ha nem a saját ágyadban alszol! A természetjárás és a városnézés is feltölthet, ha nem állsz ellen a kellemes élményeknek. Őrizd meg a nyitottságodat! Tanulságos lesz, amit látsz és amit tapasztalsz. Ha mégis otthon maradsz, akkor kezdd el kiselejtezni a régi ruháidat! Kíméletlenül dobd ki vagy ajándékozd el azokat a darabokat, amelyeket két éve nem vettél fel! Ne hidd, hogy majd még jó lesz!…

 

OROSZLÁN: Pénteken tedd le a „lantot”, és hétfőig fel se vedd, kedves Oroszlán! Ne feledd, a hétvége a pihenésé! Fárasztó hét van mögötted. Indokolt és jogos, ha fáradt vagy. Ne szégyelld, hogy neked is szükséged van pihenésre, kikapcsolódásra! Hagyd magad kényeztetni a párod vagy a családod által! Szívesen járnak a kedvedben. De ne felejtsd el megköszönni! Ha egyedül élsz, akkor kényeztesd magad egy forró teával vagy illatos fürdővel! Elmehetsz egy masszőrhöz, ha kedved van. Szellemi élményekre is vágysz. Bármilyen kultúrprogramot szervezhetsz: színház, mozi, kiállítás stb., a lényeg, hogy színvonalas és tartalmas legyen. Nem nagyon szeretsz egyedül menni, ezért elhívhatsz magaddal egy barátot, családtagot vagy szomszédot. Arra figyelj, hogy kivel lennél szívesebben!

SZŰZ: Pénteken délután a Hold belép a Szűz jelébe. Ez érzékenyebbé tehet téged, kedves Szűz. Ne hidd, hogy mindenki téged figyel, veled van elfoglalva és téged kritizál! A benned napok óta gyülemlő feszültség levezetésre vár. De ne a párodon vezesd le! Vigyázz, mert veszekedés és szakítás lóg a levegőben! Okosan kitérhetsz a kínos helyzetek elől egy kis kreativitással. Ezen a hétvégén tedd azt, ami a legjobban esne már régóta! Olvashatsz otthon egy puha, kényelmes fotelban, vagy szortírozhatod az iratokat, kiselejtezheted a régi ruhákat, vagy elmehetsz moziba. Azt tedd, amitől vidámabb leszel! Ne nézegess régi fotókat, ha attól elszomorodsz! És ne ülj be szerelmes filmre, ha nem happy enddel végződik!…

 

MÉRLEG: Közelgő születésnapodat érdemes lenne egy bulival megünnepelned, kedves Mérleg. Kezdj el gondolkodni, hogyan tehetnéd különlegessé ezt az ünnepet! Ne úgy állj hozzá, hogy magadat ünnepelteted, hanem úgy, hogy ez egy jó alkalom arra, hogy találkozzanak nálad a barátaid. A születésnapod „csak” ürügy. Ezen a hétvégén a tervezésen túl tájékozódhatsz is a részleteket illetően. Menj el egy rendezvényszervező céghez, és kérj ötleteket, illetve árajánlatot! Nézz körül valamelyik lakberendezési áruházban vagy ajándékboltban, és nézz ki színes szalvétákat, gyertyákat, kiegészítőket! Ez számodra a legjobb kikapcsolódás. Nem kell még pénzt költened, csak írd össze, hogy mi, hol mennyibe kerül.

 

SKORPIÓ: Lehet, hogy még nincs látható bizonyíték, de te egyre határozottabban érzed, hogy valami készülődik. Igaz, kedves Skorpió? A feszültség, az izgalom és a várakozás fokozódik benned. Ezen a héten talán valami pici jel is megmutatkozik. De sokkal fontosabb, hogy hallgass a megérzéseidre. Ez a hétvégi program összeállításában is segíthet neked. A családoddal, a barátaiddal vagy egyedül töltenéd ezt a pár napot? Bármelyiket is választod, a lényeg, hogy lazíts! Mozgalmas és eseménydús hét előtt állsz, ezért nagyon fontos, hogy kipihend magad a hétvégén. A feltöltődésnek sok módja lehet: séta, úszás, mozi, otthoni rendezkedés, takarítás stb. Tedd azt, ami a legjobban esik!

 

NYILAS: Sok barátod van, kedves Nyilas. Vannak közöttük olyanok, akikkel nem töltesz annyi időt, amennyit ők szeretnének. Ezen a hétvégén lesz lehetőséged, hogy többet legyél velük. Ha meghívnak, mindenképpen fogadd el a meghívást! Ne gondold, hogy a terhükre leszel! Alig várják, hogy beszélgessetek és eszmét cseréljetek. Az is lehet, hogy a szüleid érzik magukat elhanyagolva. Mi tart vissza attól, hogy meglepd őket, és váratlanul beállíts hozzájuk? Mindig van jó okod, hogy miért nem érsz rá. Most arra keress indokot, hogy miért kell elmenned hozzájuk! Meg fogod bánni, ha nem teszed. És biztosan jól fogod érezni magad, ha pár órát velük töltesz. Elsimulhatnak az ellentétek, és lassú közeledés kezdődhet el, ha te kezdeményezel…

 

BAK: Te tudod a legjobban, hogy a túlzás semmiben sem kedvező. Ha túlfeszíted a húrt, akkor az előbb-utóbb elpattan. Ha túl sokat dolgozol vagy tanulsz, akkor annyira kimerülhetsz, hogy lebetegedhetsz. Ha ezt a hétvégét nem szánod pihenésre, akkor egyre nagyobb az esélyed arra, hogy hamarosan ágynak ess. Ezért most receptre felírja neked az élet a lazítást. Mihez van kedved? Olvasni, moziba menni, könyvet olvasni, fürdőbe menni? Mindegy, a lényeg, hogy intenzíven töltődj. Ha attól érzed jobban magad, hogy az íróasztalodon rendet raksz, akkor tedd azt! Közben legyél nyitott, mert lehet, hogy meghívást kapsz egy buliba vagy egy kirándulásra. Menj, ha hívnak! Használd ki a szép őszi időt!

 

VÍZÖNTŐ: Neked nem szokott gondot okozni, ha beszélned kell valakivel valamiről. Most mégis húzod az időt. Mitől félsz, kedves Vízöntő? Abban igazad van, hogy félreérthetik a mondandódat, de attól még előbb-utóbb rá kell szánnod magad a helyzet tisztázására. Ha kellemes környezetet választasz (például egy teázót), akkor könnyebb lesz mindkettőtöknek. Amennyiben spontán alakul így a szituáció, akkor élj vele! Nem biztos, hogy a siker összefüggésben van a szervezéssel. Szeptember utolsó hétvégéjén bármi megtörténhet. Azzal is szembesülhetsz, hogy sosincs késő. Most nem tudsz lekésni semmiről: moziról, vonatról sem. Természetesen nem szabad provokálnod a sorsot, de a tapasztalatok tanulságosak lesznek.

 

HALAK: Ha van párod, akkor most nagyon vigyázz rá, mert szakításközeli helyzetbe kerülhettek! Egyikőtök sincs túl jó passzban, ezért ez a hétvége nem alkalmas a feszültségek tisztázására. Halasszátok a „nagy” beszélgetést későbbre! Most lazítsatok, kapcsolódjatok ki! Ha egyedül élsz, akkor az az ember, aki most lépne be az életedbe, nyomasztóan hat rád. Nem kell igent mondanod, ha nem úgy érzed. Ne akarj megfelelni! Add önmagad, mert akkor később nem érhet senkit meglepetés! Ismerkedésre, szerelemre nem a legalkalmasabb a mostani időszak, de sosem lehet tudni. Egészen váratlanul alakulhat ki komoly kapcsolat is. Az egyetlen dolgod, hogy járj nyitott szemmel és nyitott szívvel…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top