Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 27. szombat)

Kedves Kos!

Ismét a régi vagy. Az elmúlt napok nyomását már reggel sem érzed. Túljutottál a nehéz szakaszon, új motivációt találtál, és csodás nap vár rád a szellemi és testi mozgás jegyében!

Kedves Bika!

A Hold a Nyilasban nem lép egyéb kapcsolatba. Ő uralkodik a napon, semmi más hatás nem lép fel. Mi történik? Jól érzed magad, a munkából eleged van, mozgásra vágysz, aktivitásra, élvezni akarod az életet. Csak rajta!

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, kellemes fényszögeket kap. És ma csak ez hat. Nem lép kapcsolatba egy planétával sem. Szabadon és szakadatlanul hat a párkapcsolatokat jelző Mérleg jegyében. Egy kívánságod van csak: kellemes órákat tölteni a szeretett társsal. Így is teszel.

 

Kedves Rák!

A munka csillapítja majd a biztonság utáni vágyadat. Semmitől sem érzed magad jobban biztonságban, mint ha van egy kis dugipénzed, és végtelen megelégedésedre szolgál, ha újabb bankszámlát tudsz nyitni, lehetőleg jól kamatozót. Igyekvően és kitartóan dolgozol, ezért nem te leszel az első, akit elküldenek.

Kedves Oroszlán!

Ma minden gond megoldódik, egy napra félre lehet tenni. Álomszerűen szép napot élsz át. Egy rövid utazás ideális lenne. Nincs nálad nyíltabb és szenvedélyesebb szexpartner a zodiákus képviselői között. Számodra a szerelem jó mulatság és a világ egyik legtermészetesebb dolga, bár gyakran csak a pompás barátság továbbhevítésének módja.

Kedves Szűz!

A jelszó: mozogni! Ez nemcsak fizikailag érvényes, légy szellemileg is élénk. Szellemednek új benyomásokra, impulzusokra van szüksége. Ezt a kultúrában, igényes könyvekben, esetleg a moziban találod meg. Mindenesetre tegyél valamit, ami elvonja munkádról a figyelmedet.

Kedves Mérleg!

Társaságra van szükséged, arra, hogy emberekkel légy körülvéve. Hogy mivel töltitek aztán az időt, nem is olyan fontos. Az a fő, hogy ne légy egyedül. Bájos külsőd mindenkit levesz a lábáról, s igen nagy népszerűségnek örvendhetsz, soha nem tudsz megmaradni valami idejétmúlt kapcsolatban.

Kedves Skorpió!

Jól fog esni kimenni a városba, vásárolni magadnak valamit, kicsit több pénzt kiadni, mint máskor. Szerelmed szenvedélyes, és igen féltékeny a természeted. Szexuális életedről sem beszélsz szívesen illetéktelenekkel. Egy kis vizsgálódás után azonban észrevehetik a körülötted lévők, hogy mindez a felszín alatt zajlik.

Kedves Nyilas!

Nagyszerű, végre zavartalanul! Csodaszép, izgalmas napot élsz meg. Partihoz van kedved: rendezz egyet! Minden előzetes bevezetés nélkül élvezettel és energikusan veted bele magad a szerelembe. Szívesen próbálsz szerencsét a legkülönfélébb emberekkel, bár jó érzéked van a megfelelő típusok kiválasztásához.

Kedves Bak!

Talán a Hold állása teszi, hogy éles ésszel és vakmerően állsz a dolgokhoz; egy napon át csak szórakozni szeretnél. Ezt meg is szolgáltad magadnak. Arra vigyázz, nehogy túlzásba vidd, mert nincs sok fizikai tartalékod. Határozott elképzeléseid vannak arról, mit szeretnél tenni, és mit nem, főleg a testi kapcsolatokban.

Kedves Vízöntő!

Ma rákapcsolsz, és jól kiszórakozod magad. Semmi sem tud a négy fal között tartani. Akár közösen étkeztek, akár sportoltok, vagy csak élvezitek az együttlétet, mindenképp társaságra van szükséged. Ragyogó formában vagy, és ez tetszik a többieknek is.

Kedves Halak!

Ma sok minden történik körülötted. Nem vagy mindig azonos véleményen másokkal, gyakoriak a feszültségek. Ne hagy magad provokálni! Iktass be olykor egy-egy szünetet. Egy egyértelmű „nem” nem szégyen, néha okvetlenül szükséges. Szexuális életed nagy része a saját lelkeden belül játszódik, s kevés partnered tud csak túltenni rajtad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top