Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. szeptember 29-től 2008. október 05-ig

Kos

A most következő napokban előbújhat belőled őszinte, érzelgős éned – mert bizony neked is van ilyen –, így nagyon figyelj oda arra, hogy kinek s miként mondod el a véleményedet, gondolataidat, mert akaratlanul is megbánthatsz valakit, aki nagyon fontos számodra! Még akkor is inkább fogd vissza magad, ha tudod, hogy igazad van. Lehet, hogy rosszul csinál valamit, de legtöbbször a saját hibáinkból tanulunk a legtöbbet.

Szerelem: A szívügyek terén nincsenek jelentős gondok, ha döntenetek kell, azt közösen tegyétek! Ha még a magány a társad, mozdulj ki otthonról, jobbnál jobb lehetőségek kínálkoznak az ismerkedésre egész héten!

Bika

A hétfő nyugalmasan telik, de kedden váratlanul eluralkodhat rajtad a feszültség, úgy érezheted, apró darabokra törik az életed. A helyzet nem ennyire rossz, csupán te látod sötétebben a dolgokat, mint kellene. Ez a nehéz helyzet részben a te hibád is, viszont csak rajtad múlik, mikor uralod újra a helyzetet. Ne félj másoktól tanácsot kérni, családod, esetleg barátaid véleményét meghallgatni, mit tennének másként a helyedben. Sokat tanulhatsz néhány őszinte beszélgetésből.

Szerelem: Érzelmi téren sincs minden teljesen rendben, de megértő társad van, aki szinte bármit elnéz neked. A szingli Bikáknak nem a legalkalmasabb idő ez a hét ismerkedésre, flörtölésre.

Ikrek

Ismét sikerülhet meglepetést okozni környezeted számára úgy, hogy egy teljesen nyugalmas időszakban bajba sodrod magad! Megint gondolkodás és tervezés nélkül vágtál bele valamibe? Itt a baj? Már későn kezdesz elmélázni azon, vajon mit is csináltál rosszul!? De nagy esélyed van arra, hogy hamar rádöbbenj, hol is hibáztál, s képes vagy gyorsan tanulni saját hibádból, károdból. A diplomatikus, talán lassúnak tűnő megoldások most előrébb vihetnek!

Szerelem: Szívügyeid felbolydulhatnak, s könnyen elriaszthatsz valakit magad mellől hevességed miatt. A párkapcsolatban élők szintén kisebb konfliktusra számíthatnak, gyors kompromisszummal.

Rák

Sok dolgot halogattál mostanában, s így hirtelen nagy mennyiségű munka zúdulhat a nyakadba, karriereddel vagy épp tanulmányaiddal kapcsolatos dolgok miatt, s megeshet, hogy sokat vagy távol otthonról. Olyan problémák kerülhetnek elő ezekben a napokban, amelyek régóta húzódnak, és többel közülük időszerű lenne foglalkozni. Nagy részükre könnyen találnál megoldást, csupán idő és energia kérdése, mikor látsz neki a teendőknek.

Szerelem: Ha érzelmi életedről megállapítható, hogy „semmilyen”, akkor nézz körül alaposan, mert valaki már leselkedik rád. Csak akkor ugorj bele ebbe a viszonyba, ha nem okoz lelki törést, hogy rövid kaland lehet. A párban élőknek is lesz alkalmuk egy- két flörtre…

Oroszlán

Fogékonyságod megnő, ösztönösen jobban fognak érdekelni az újdonságok, ezért tanulmányaid vagy éppen karriered és munkád ezekben a napokban nagyon fontos szerepet kaphat. Ha épp állást keresel vagy váltanál, akkor most minden esélyed megvan arra, hogy rátalálj egy neked nagyon is testhezálló munkára. Emellett teljes erőbedobással kell nekifognod néhány elmaradt feladat elvégzésének. Semmiképpen se kapkodj, állíts fel inkább fontossági sorrendet, és eszerint haladj.

Szerelem: Sok teendőd mellett ne hanyagold el érzelmi életedet sem, hisz megérdemli kapcsolatod a kellő odafigyelést. Szerelemben a szingliknek hozhat igazi, váratlan fordulatot ez a hét, különösen a második fele!

Szűz

Ezekben a napokban a megszokottnál is jelentősen gördülékenyebben haladnak dolgaid. Ha munkahelyváltáson, ingatlanvásárláson, jelentősebb beruházáson töröd a fejed, most kiváló alkalom kínálkozhat a váltásra. Ne siettesd a dolgokat, gondold át alaposan a lehetőségeket, és dönts okosan, bármilyen kérdésről is legyen szó. Kellőképpen felkészült vagy új feladatokra, sőt nagyon is szükséged lenne egy kis változásra.

Szerelem: Használd ki az időt, amit pároddal együtt tudsz tölteni. Néha neki is szüksége van arra, hogy szeressék, csak vele törődjenek! A magányos Szüzek csütörtök után új szerelemmel szembesülhetnek.

Mérleg

Mozdulj ki végre, ne zárkózz be otthonod négy fala közé! Ha ezt teszed, ne csodálkozz, hogy előbb-utóbb megesz az unalom. Jó dolog, ha időt szánsz az elmélkedésre, de valójában sok elintéznivalód akadna, és szükséged lenne egy kis friss levegőre is. Találkoznod kellene ismerőseiddel, esetleg meglátogathatnád a rég nem látott rokonokat is! Előnyödre válhatnak ezek a találkozások, érdekes és új dolgokat tapasztalhatsz.

Szerelem: Érzelmi és lelki életedre sem szánsz elegendő időt ezekben a napokban, pedig nagyon is igényelné ezt a társad. A magányos Mérlegek se utasítsanak vissza egyetlen érdeklődőt sem…

Skorpió

Figyelj mindenre, ami a következő napokban körülötted zajlik. A körültekintés, az óvatosság és az alaposság lesz a hét fő irányvonala. Belebonyolódhatsz valami olyan dologba, ami elsőre izgalmasnak tűnik, de nagyon sok kockázatot rejt! Nem jellemző rád, hogy kapkodj, és átgondolatlanul vágj bele bármibe, de most megtörténhet, hogy a magad ásta gödörbe esel, és az ezzel járó kellemetlenségek komoly befolyással lehetnek rád, megnehezíthetik a következő heteket.

Szerelem: Akármilyen is a jelenlegi szerelmi életed, ne kezdj ki senkivel, akiről biztosan tudod, hogy van kapcsolata. Csak felbőszítheted, s haragosoddá teheted!

Nyilas

Régóta éhezel a sikerre, s arra, hogy elismerjék tehetségedet, teljesítményedet! Minden örömteli pillanatért keményen megdolgoztál, s a megérdemelt jutalom most végre nem marad el. A hét második felében sziporkázni fogsz, mindenhol felkeltheted az emberek figyelmét. Jó hangulatod miatt új barátokra is szert tehetsz, akikre hosszú távon is számíthatsz. Új üzleti lehetőségek is feltárulnak előtted, ne hagyj ki semmit!

Szerelem: A szívügyek terén is nagyszerű esélyekkel indulsz végre a változás felé, most jöhet az igazi. Ha már van társkapcsolatod, szánj rá is elegendő időt, nagy döntések ideje lehet ez a hét!


Bak

Nagyszerű heti bolygóállás vár, segíti utadat, erősít abban, hogy majd kirobbanj az energiától, amelyet olyan feladatok elvégzésére kell fordítanod, amelyeket halogattál mostanában. Helyezd a hangsúlyt az aktív tevékenységre, tölts minél több időt munkával, kötelezettségek és pénzügyi gondok megoldásával, s ennek ellenére még a hétvégére is marad elég energiád a szórakozásra, kikapcsolódásra! Új barátságok lendítik fel életed.

Szerelem: Ezekben a napokban több új ismeretséget is köthetsz, flörtölhetsz, de ha komoly párkapcsolatod van, akkor ne hagyd magad elcsábítani, két szék közül a padlóra eshetsz!

Vízöntő

Számos új lehetőséged lesz arra, hogy fontos lépéseket tegyél karriered fellendítése, erősítése érdekében. Ne legyenek kétségeid, csak élj azzal, amit felkínálnak számodra. Ne utasíts vissza semmit, akár egy összejövetelre szóló meghívást sem, melyek bármelyikén jól éreznéd magad! Barátaid is örülnek, hogy végre újra láthatnak, hisz az elmúlt időszakban elég sok munkád vagy tanulnivalód volt, de most itt az ideje a kikapcsolódásnak is!

Szerelem: Párkapcsolatodban minden rendben van, sőt az érzelmek most tovább mélyülhetnek. Ha még nincs társad, akkor a már említett összejövetelen találkozhatsz valakivel, aki felkelti a figyelmed.

Halak

Életkedved szárnyal, fantáziád és kreativitásod erőteljesen megnő, tehetséged pedig kibontakozhat ezekben a napokban, rengeteg új ötlet születhet meg a fejedben. Vesd bele magad a munkádba, lesz elég erőd és energiád, hogy több feladatot láss el, mint máskor szoktál. Munkád területén sikereket könyvelhetsz el, de ne szálljon a fejedbe a dicsőség. Ne félj belevágni nagyszabású pénzügyi tranzakciókba, új vállalkozás indításába.

Szerelem: Valaki elcsavarhatja a fejedet még a hét elején. Győződj meg arról, hogy biztos független-e kiszemelted! Ha már biztos vagy benne, hogy igen, akkor indulj a meghódítására. A párkapcsolatban élők ne engedjenek semmilyen csábításnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top