Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 29. hétfő)

Kedves Kos!

Egy mágikus újhold áll a Mérlegben, amely jó hatással van szerelmi életedre. Ha eddig szomorú voltál, újra vidám leszel, ha haragban voltál valakivel, újra kibékültök. Ez az újhold feloldja a negatív élményeket, vidámságot és bizalmat visz az életedbe. A nap maga különösebb esemény nélkül telik el, teljesen átlagos lesz. Ne tervezz túl sokat! Este valami apróság miatt elégedetlen leszel.

Kedves Bika!

Fáradtnak, kedvetlennek érzed magad. Mintha nem is lett volna hétvégéd. Amíg a reggeli órákban egy harmonikus Nap–Hold-kapcsolat még ébren tart, a nap további részében egyre inkább elveszted a kedvedet és az erődet is. Estére aztán teljesen frusztrált leszel. Valaki vagy valami mértéktelenül felbosszant.

Kedves Ikrek!

Természetes, hogy a hétfő elveszi az erődet. Nehezen kelsz fel az ágyból. Egyébként egész jól vagy ma. A Hold titokban felkelti kedvedet új dolgokhoz. Ez a pozitív energia még több napon át segít. Szükséged van az újdonságokra, egy Ikrek nem elégszik meg a mindennapi rutinnal. Indíts magad néhány akciót, amelyek színesítik az életedet. Ehhez ma fantasztikus ötleteid lesznek.

Kedves Rák!

Az újhold a Mérlegben problémákat okoz neked, hiszen a Rák jegyével kellemetlenül kapcsolódik. Kimerült vagy, semmi sem tud motiválni. Ha mégis nekilátsz valaminek, nem sokra mész vele. Hiába erőlteted magad. Este könnyen civakodás támadhat otthon a családban. Próbálj meg kitérni ez elől, finom érzékkel sikerülhet.

Kedves Oroszlán!

Az újhold a 3. házadban áll, és te profitálsz energiáiból. Hogyan? Segít jól látni a dolgokat. Olyan, mintha egy mély álomból ébrednél, ismét a való életben jársz, terveid vannak. Ez az újhold egy új kezdet egyben! Lehet, hogy ma fontos döntést hozol. Ötleteid vannak, nem vagy már letargikus, éppen ellenkezőleg, igencsak aktív vagy. A napot rutinszerűen töltöd el, teszed a dolgod – így jó.

Kedves Szűz!

Az újhold a Mérlegben egy valóban gyenge napot hoz. Rád egyáltalán nem jellemző módon lusta vagy, nem akarod, hogy bármihez is közöd legyen, átlógod az egész napot. Mások úgy mondanák, hogy a legkisebb ellenállás irányába mész, de ez hozzád nem passzol. Egyáltalán nem vagy megelégedve magaddal és eredménytelenségeddel. Ne légy olyan szigorú! Ember vagy, és nem gép.

 

Kedves Mérleg!

Egész évben erre vártál: itt a lehetőség életednek új irányvonalat adni. Ez persze nem máról holnapra történik. A döntés, amelyet meghozol, az idő folyamán válik valósággá. Fontos, hogy arra koncentrálj, amit meg akarsz valósítani. Az újhold már korán reggel hat, de ez a hatás egész nap fennáll. Inkább elgondolkodó vagy, kevés az energiád, hogy az elgondoltakból meg is valósíts valamit.

Kedves Skorpió!

Tulajdonképpen nem történik semmi, de ez csak az eseményekre vonatkozik. Belül ma szelíd és szeretetre vágyó vagy. A kemény valóság nem nagyon befolyásol. Álmodozol, és inkább a magánéleteddel kellene foglalkoznod, mint dolgoznod. Képzelőerőd hatalmas. Ha muszáj, még verset is írsz, vagy legalábbis egy szerelmes levelet. Ne szégyelld az érzelmeidet! E-mailen keresztül is kreatív lehetsz.

 

Kedves Nyilas!

Az újhold napja energetikailag gyenge. És mivel uralkodó bolygód, a Jupiter kellemetlen kapcsolatba lép ezzel a Holddal, egészen úgy néz ki, hogy bosszankodnod kell majd. Semmi sem sikerül úgy, ahogy elképzeled. Halaszd el a dolgot, ha úgy érzed, hogy ma nem megy. Jönnek jobb napok. A nap inkább alkalmas arra, hogy a jövődön gondolkozz. Efféle gondolatok „tetszenek” az újholdnak.

Kedves Bak!

Az újhold gyengít, de csak testileg. A fejedben fontos gondolatokat indít el. Nem akarsz többé fontos dolgokról lemondani (szabadidő, család). Mindez nemcsak tudatossá válik ma benned, de már elképzeléseid is vannak arról, hogyan valósítod meg. Könnyen lehet, hogy ma elégedetlen leszel, és gondolkodnod kell az életedről és a prioritásokról.

Kedves Vízöntő!

Az újhold kiválóan illik általános energiáidhoz! Kezdőpontot, szignált ad egy új időszakhoz. Gondolj utána, milyen álmod volt, amelyet eddig még sosem éltél ki. Tégy újabb lépéseket ebbe az irányba! Egy kísérletet megér, nem? Ha nem sikerül, tedd az ügyet ad acta. Nem hat kielégítően, ha sosem próbálod meg. Az esélyeid jók, és ez az élet minden területére áll: a munkanélküliek állást találhatnak, a szinglik megismerhetik leendő partnerüket. Tehetséged is érvényre juthat. Semmit se hagyj kipróbálatlanul, főleg most ne!

Kedves Halak!

Az újhold a Mérlegben testileg legyengít, de a tudatalattidban tisztán lelkileg igencsak pozitív a hatása. Jó érzést ad, bátorít, nyílttá tesz. Ha az utolsó napokban kicsit nyomott is volt a hangulatod, ma éber leszel és bizakodó. Érzed, hogy minden jobbra fordul. Optimizmusodban érzed, hogy naponta és mindig újra megváltoztathatod az életed. Ragadd meg az alkalmat, sosem késő!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top