Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 03. péntek)

Kedves Kos!

A Hold ma röviddel 17 óra utánig inaktív, mert holnaptól új szakaszba lép. Ezáltal az egész péntek energetikailag gyenge lesz. Csodálatos, mondod – egy nap, amelyet legjobb welness-szel és egészséget erősítő programokkal kitölteni. Ami azt illeti, nagyon is szükséged van pihenőre. Hosszú hétvége? Kezdd el már ma!

Kedves Bika!

A mai naptól ne várj semmi különöset. Semmi nagyszerű és semmi katasztrofális nem történik. Egy ilyen átlagos nap pont a kedvedre van. A Hold 17 óráig nem hat a Bika jegyére. Végre van időd elintézni mindazt a sok apróságot, amivel az utolsó napok hajtásában elmaradtál.

Kedves Ikrek!

Tegnap ugyan zaklatott napod volt, ma egy csapásra csend lett körülötted. A Hold szünetel, a Mars sem sugároz energiát. Fáradt vagy, szívesen a háttérben maradsz, és mindenben a tegnapi ellentéte vagy. A legszívesebben szabadnapot vennél ki, semmittevéssel töltenéd az időt, elutaznál egy tóhoz, élveznéd az őszt.

Kedves Rák!

Még érzed a tegnapiak hatását. Az agresszív energiák lassan megnyugodnak. Már csak azért is, mert a lustácska Hold amúgy is fékezőleg hat. Csak 17 óra után lép a Hold a Nyilasba. Ez viszont jól passzol a kezdődő hétvégéhez. Este már előre örülsz annak, ami vár rád. Tervezd még ma meg, kivel akarod a hétvégét tölteni.

Kedves Oroszlán!

Nem is hinné az ember, tegnapról mára báránnyá szelídültél. Egoizmusod elszállt. Mintha a tegnapi nap csak rossz álom lett volna. Magunk között: a Hold tehet róla. Szünetel, és neked egyszerűen nincs erőd erőszakos fellépésekhez. Túl motivált vagy, szavakkal csapkodsz magad körül, ha valaki bármi módon hátráltat, vagy megkérdőjelezi, amit teszel. Nem tűröd, ha más áll a rivaldafényben, mert ezt a helyet magadnak akarod.

Kedves Szűz!

A mai naptól ne várj nagy dolgokat. A Hold hosszú szünetet tart. A Marsnak sincs sok ereje az emberek számára. Hiányzik a motiváció, nem igazán tudod, mit kezdj magaddal. Vegyél ki magadnak egy extra szabadnapot! Élvezni fogod! Az este igazán izgalmas lesz. Váratlan látogatás…?!

Kedves Mérleg!

Estig nem nagyon történik semmi, mivel a Hold nem aktív ebben az időszakban. Jobb is, ha minden fontos döntést a következő hétre halasztasz. Szereted a pletykát, és érdekesnek találod, ha valaki némi újdonsággal traktál. Mindenesetre a Merkúr visszafelé mozog, és a múlt nagyobb szerepet játszik. Este a Hold a Nyilasba lép, és nagyon jól érezheted magad, ha jó barátaiddal találkozol.

Kedves Skorpió!

Estig hanyagol téged a Hold, illik a mai naphoz. Ha mégis valami fontos dologba kezdenél, meglátod, kár a fáradságért. Azt intézd csak el, amit nem tudsz elhalasztani. Este 17 óra felé ér a Hold a Nyilasba. Innentől élénk és aktív a hangulatod. Ha interneten vagy a szomszédos országban vásárolsz be, azokat a dolgokat találod vonzónak, amelyek luxusárucikkek és drágák. Ne engedj a csábításnak, sokba kerülhet a végén.

Kedves Nyilas!

Az éjszaka rövid volt és nyugtalan. Ennek megfelelően fáradtan kezded a napot, ráadásul a Hold is szünetel ma, délutánig nem tud neked erőt adni. Mivel ez a szünet a te jegyedbe való belépés előtt van, totálisan kimerülsz, utolsó erőtartalékaid is kifogynak. Maradj egész nap nyugodt, tervezz mára keveset, elég a rutin.

Kedves Bak!

A Mars most gyenge, mert közvetlenül a következő jegybe való belépés előtt áll. Ez nem néz ki jól. Ma lehetőleg ne vállalj sokat, maradj a rutinfeladatoknál. Nagy dolgokhoz úgyis hiányzik az erőd. Vigyázz: ne provokálj ma senkit! Könnyen kicsordulhat a pohár. Senki sem gondol a másikra, mindenki a saját hasznára gondol. Ez alól privát környezeted sem kivétel.

Kedves Vízöntő!

A Hold 17.15-ig szünetel. Utána viszont a Nyilasban fejti ki hatását. Bár későn, de lendületbe jössz. Vidám, hosszú este lehet belőle. Napközben viszont energiáid és teljesítményed kívánnivalót hagynak maguk után. Koncentrálj az estére!

Kedves Halak!

A nap első felét átalszod és átbumlizod. A Hold pihenőben van. Kevés dolog sikerül. Tartalékold erőidet délután 5 utánra. Ekkortól érezteti kellemes hatását a Nyilas–Hold. Ezekben az órákban többet érsz el, mint előtte egész nap. Kb. 9-ig humoros és pozitív leszel. Személyes környezetedben is vidáman telik az idő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top