Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. október 06-tól 2008. október 12-ig

Kos

Hová sietsz? Éld meg a mát! Bár még csak október van, a te gondolataidban már most helyet kaphat a karácsony, s az azt megelőző tennivalók sokasága. Inkább tedd még félre ezeket a gondolatokat, mert ez a hét a karriered, előrelépésed szempontjából lehet nagyon meghatározó. Olyan dolgot, feladatot kérhetnek tőled, melyet csak te tudsz elvégezni, és ráadásul hibátlanul – másokat lenyűgözve – végre is hajtod. Tudd, hogy ezt nem felejtik el az érintettek, s hamarosan meg is kapod a jutalmad!

Szerelem: Kötelezettségeid mellett ne hanyagold el érzelmi életedet sem, a hétvégét töltsétek kikapcsolódással. Szingli Kosok, figyelem! A hét közepe kínál kiváló lehetőséget az ismerkedésre!

Bika

A hét első felében álmodozós hangulatban leszel, két lépéssel a föld felett jársz, s előfordulhat, hogy többet kell noszogatni téged, mint máskor. Ez az előző hetekben felgyűlt és ki nem pihent állapotodnak a közvetlen következménye. Ideje lenne egy kis pihenésnek, különben az egészséged bánhatja ezt a helyzetet. Most ne vállalj pluszmunkát, és nyugodtan mondj nemet akár családtagjaidnak is. Szükséged van nyugalomra, pihenésre.

Szerelem: Megértő és türelmes párod mindent eltűr neked, még azt, is, ha nem szánsz rá kellő időt. Magányos Bikaként jobban jársz, ha kipihened magad, a szerelem ráér a jövő hétig.

Ikrek

Könnyen megeshet, hogy elfeledkezel valami fontos dologról, körülményről, vagy halogatsz egy elvégzendő feladatot, kapkodsz, s összecsapsz dolgokat. Akkor természetesen nem lenne baj, ha ez egy szinte lényegtelen dolog lenne, azonban most egy nagyon is jelentős feladatot hagyhatsz számításon kívül. Figyelj oda mindenre ezekben a napokban, mert akkor elkerülhető a probléma, de ha nem neked jut előbb eszedbe, az nagyon kellemetlen pillanatokat hozhat életedbe.

Szerelem: Párkapcsolatodban jól alakulnak a dolgok. Még keresed a nagy Őt? tudd, hogy az egész hét kedvező arra, hogy új kalandokba bonyolódj, bár a szerelem nem garantált, de a flörtök igen.

Rák

Ha hibázol, hát vállald a felelősséget! Nem kell szégyellni semmit, te is ember vagy, megesik az ilyesmi. Nem teheted meg, hogy bedugod a fejed a homokba! Nyiss a nagyvilág felé, hisz mostanában sokszor magadba fordultál, s ez egyáltalán nem tett jót sem hivatásodnak vagy tanulásodnak, sem a magánéletednek, különösen nem emberi kapcsolataidnak. Mutasd meg a kedves, érzelmes oldaladat környezetednek, ötleteidet, vágyaidat oszd meg másokkal.

Szerelem: Ezen életterületed elvárja, hogy vigyél újra színt és változatosságot bele, hisz mindkettőtöknek nagy szüksége lenne erre. A magányosoknak minden esélyük megvan arra, hogy találkozzanak az igazival!

Oroszlán

Hiába a hűvös idő, jól érzed magad a bőrödben, hangulatod a szokottnál emelkedettebb! Ami a szíveden, a szádon, ki is mondhatod, amit gondolsz, s természetességeddel bárkit lenyűgözhetsz és meggyőzhetsz, anélkül, hogy ráerőltetnéd magad az emberekre. Azonban realitásérzéked nem mindig lesz a helyén, így meglátásaid és érzéseid lehetnek illúziók és álmodozások, melyek könnyedén félrevezethetnek. Nem célszerű most pénzt befektetni, vásárolni.

Szerelem: Szívügyek terén sikeres hét vár rád. Párodat lenyűgözheted, újra elcsábíthatod. Ha eddig magányosan és unalmasan teltek a napok, most ez igen gyökeres fordulatot vehet!

Szűz

Számodra most kellemetlenségekkel teli napok követik egymást, de a negatív hatások a hét végére jelentősen enyhülnek. Meglátásod szerint vannak néhányan, akik úgy bánnak veled, mint egy gyerekkel, pedig már rég nem vagy az. Függetlennek érzed magad, s úgy véled, téged ne befolyásoljon senki? Meg tudod különböztetni, mi a jó és a rossz, milyen határokat nem szabad átlépned? Nem baj, ha kinyilvánítod a véleményed, csak ne sérts meg vele senkit, találd meg a kommunikáció kulturált formáját.

Szerelem: Jöhet egy kis feszültség, összeakaszthatjátok a bajszotokat, de a hétvégére rendeződik minden probléma. Magányosként szánj időt arra, hogy kimozdulj otthonról. Másképp most sem ismered meg az igazit…

Mérleg

Kellemetlen, apró nehézségekkel teli pillanatokat okozhat neked ez a hét, ráadásul türelmetlenséggel, oda nem figyeléssel csak tovább ronthatsz a helyzeten. Ne keseregj, a kellemetlenségen hamar túlteszed magad. Emellett ne haragudj meg senkire, hisz veled is előfordulhat, hogy másnak okozol kellemetlenséget, tudatos akaratodon kívül. Légy toleráns környezeteddel, és bíztasson a tudat, a jövő hét sokkal ígéretesebbnek mutatkozik.

Szerelem: Rossz hangulatodat és mérgedet ne vidd haza, partneredre ne zúdítsd rá haragod. A szingliknek nem ez a hét hozza meg a gyökeres fordulatot a szerelem terén.

Skorpió

Seperd ki a negatív gondolataidat, tedd félre a gondokat, ne foglalkozz a rossz idővel, inkább törődj családoddal, barátaiddal, hobbiddal! Félre a búbánattal, hisz egyáltalán nem megy rosszul a sorod – bár személyiséged titkon mindig többre vágyik. Neked sem sikerülhet minden, amibe belekezdesz, és ez nem baj, hisz tanulhatsz az elkövetett hibákból. Őrizd meg hidegvéred, a kudarc csak azt jelenti, hogy elvesztettél egy kisebb csatát, de még nem vesztetted el az egész háborút!

Szerelem: Akár magányos, akár elkötelezett légy, érzelmek terén is küzdelemre, vágyakozásra számíthatsz. Türelmesnek, belátónak kell lenned, hétvégére lenyugodnak a kedélyek.

Nyilas

Kedvességedért, odafigyelésedért, jótettedért, segítőkészségedért cserébe nem mindig várhatsz köszönetet vagy hálát, most különösen ne várd! Könnyen megeshet, hogy hiába is kérsz segítséget, támogatást valaki olyantól, akit már többször kihúztál a bajból, ő könnyedén, lelkiismeret-furdalás nélkül nemet mond neked. De éppen ez a kellemetlen pillanat lehet az, amikor megtanulhatod a saját károdon, hogy ne segíts úton-útfélen mindenkinek. Egyedül kell boldogulnod, s bizony meg is tudod csinálni!

Szerelem: Érzelmek terén is adódhat egy kisebb konfliktushelyzet, de gyorsan rendezhető, hisz kompromisszumkészséged most igen nagy a béke érdekében. Ha még páratlanka vagy, ne aggódj, most hipp-hopp változhat a helyzet!


Bak

Jól érzed magad a bőrödben, élvezed a zsivajt, amely körbevesz, s valljuk be, panaszra nem nagyon van okod. Végre a mindennapi élettel együtt járó apró örömöket is észreveszed, s képes vagy elfeledkezni a bántó problémákról. Viszont semmiképpen se kalandozzanak el gondolataid teljesen munkádtól, egyéb kötelezettségeidtől. Oszd be kicsit körültekintőbben az idődet, s figyelj családodra is jobban, mint az elmúlt hetekben.

Szerelem: Szívügyek terén nincs okod a panaszra, hisz meglévő kapcsolatoddal minden rendben van. Keresed az igazit? Itt az idő, hogy észrevedd, van olyan személy, aki érdeklődik irántad!

Vízöntő

A most következő napok mindenképpen a változás valamilyen formáját hozzák számodra. Sok megterhelő feladattal, lelki problémák felbukkanásával jár együtt ez a hét, mégis fontos lesz, hogy a negatív hatások mellett is maradjon kellő bátorságod belevágni egy szerdától kínálkozó lehetőségbe. Ne utasíts vissza semmit, amit munka, karrier terén kínálnak számodra. Nagy fordulat időszaka lehet ez a mostani, akár munkahelyváltás vagy költözés is szóba kerülhet.

Szerelem: E téren viszonylag nyugodt, szinte már unalmas napoknak nézel elébe. Szerdától kellemes kalandok adódhatnak a magányosok számára, de ne akarj többet, mint amit magától is kínál a sors.

Halak

Bár a racionális gondolkodásmód rád nem igazán jellemző, erőd és kitartásod ezekben a napokban végre mégis meghozhatja azt az eredményt, amire régóta vársz és vágysz. Valami olyan dolgot sikerülhet elérned vagy éppen megteremtened, amelyről sokat álmodoztál, és bizony megdolgoztál érte keményen. Ennek a célnak az elérésével a közeli s a távoli jövőben is komoly sikereket könyvelhetsz el magadnak!

Szerelem: Jelentős döntések születhetnek a napokban, ne halogassátok a „merre tovább” kérdését. Ha még keresed a másik feled, kiváló alkalom nyílik arra, hogy találkozz a nagy Ővel hétvégén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top