Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 07. kedd)

Kedves Kos!

Ma olyan apróságoknak is figyelmet szentelsz, amelyek igazán apróságok. A Hold sajnos még a Bak jegyében áll, ezért kétségbe vonhatod a kapcsolatod létjogosultságát, ez túlzás. A Hold ma nagyon aktív, és több bolygóval is kapcsolatba fog lépni. Ez nálad azt eredményezi, hogy óránként fog változni a hangulatod, senki sem tud igazodni hozzád, és ez jobban nehezíti a helyzetedet.

Kedves Bika!

Ez a nap jónak látszik, bár a Merkúr és a Jupiter az éjszaka még haragban voltak, ám uralkodó bolygód, a Vénusz, jóban van a Szaturnusszal. A Hold a Bak jegyében áll, és hat bolygóval találkozik, ez belőled a legszebb „kaméleont” varázsolja elő, a hangulatod, a terved, az irányvonalak óránként változnak majd, egyszerűen azt fogod tenni, amit éppen abban a percben helyesnek látsz, és jól teszed.

Kedves Ikrek!

Ma még a fű növését is meghallhatod az ember közötti kapcsolatok szintjén. A Hold a Bak jegyében áll, a Vénusz és a Szaturnusz is kapcsolatba lépnek. Mindent azonnal érzel, azt is, hogy ki gondolja komolyan, és ki nem, amit mond neked. A Hold nagyon érzékennyé tesz téged, emiatt előfordulhat, hogy barátságaidnak vége szakad.

Kedves Rák!

A Merkúr és a Jupiter haragszanak egymásra, szerencsére ez éjszaka teljesedett ki, nappal a Vénusz és a Szaturnusz hatnak rád. Most mindkét bolygóhoz szoros kapcsolat fűz. A következmények: pontos, megbízható, hűséges ember vagy. Ugyanezeket várod el másoktól is, és nagyon fog idegesíteni, ha valaki nem ilyen.

Kedves Oroszlán!

Ez a nap csodálatosan alkalmas megbeszélésekre, bár nagyon személyes. Beszélj a partnereddel, házastársaddal, barátoddal, barátnőddel, tisztázd a dolgokat, viszont az üzleti megbeszéléseket inkább mellőzd. Ma különös érzéked lesz a pénzügyek iránt, vizsgáld át a könyvelésedet és a számláidat, így sokkal jobban látod előre, hogy milyen lehetőségeid vannak.

Kedves Szűz!

Most nem panaszkodhatsz, a Vénusz és a Szaturnusz kellemes fényszögben áll, a Hold maradt a Bak jegyében, ez szuper napot ajándékoz neked. Jól tudsz teljesíteni, nagyon tudsz koncentrálni, ami a munkát és a kötelességet illeti, nem is lehetne jobb napod. A magánéletedben sokkal komolyabb leszel, mint kellene.

Kedves Mérleg!

A Vénusz és Szaturnusz beszélgetnek egymással, a Hold a Bakban áll. Törődj többet az anyagi dolgaiddal. A bolygók most segítenek neked a helyes szemléletváltásban, légy tárgyszerű és józan. A munkák, amelyek pénzzel, számokkal és könyveléssel kapcsolatosak, jól sikerülnek. Ha elvégezted őket, mindenképpen megkönnyebbülsz.

Kedves Skorpió!

Tegnap még minden sötét és szürke volt, ma minden szép. Ilyenek ezek a bolygók. A Vénusz és a Szaturnusz jó kapcsolatban vannak, és te is erősen kötődsz ezekhez. A Hold kellemes hangulatot ad neked. Mivel ez a Hold ma sok bolygóval kapcsolódik, szinte átrobogsz a napon, sok mindent el tudsz intézni, sok emberre tudsz egyszerre figyelni.

Kedves Nyilas!

Késő estig a Bak jegyében áll a Hold. Ez nem az a nap, amikor nagyon kihajolhatsz az ablakból. Tedd azt, amit rutinszerűen el tudsz végezni. Különösen anyagi szempontból fontos, hogy a földön maradj, és ne csapd be saját magad. Légy türelmes és a lehetőségekhez képest szerény. Ha többet akarsz annál, mint ami reális lenne, az csak bosszúságot okozhat.

Kedves Bak!

A Hold a Bak jegyében áll. A tapasztalataid sajnos béníthatnak is, akár önbizalom-hiányossá is válhatnál. A környezeted ebből mit sem vesz észre, bíznak benned, erre tudsz építeni, és igyekezz diplomatikus eszközökkel dolgozni. Sokkal többet tudsz, mint általában gondolsz magadról. Bátorság! Nagyszerű vagy!

Kedves Vízöntő!

A Vénusz és a Szaturnusz kellemesen csacsognak, a Hold viszont a Bak jegyében maradt. Ez a Hold sok kapcsolatban lesz ma, nemcsak állandóan változtatja a hangulatodat, hanem a szándékaid sem lesznek egyértelműek, mondhatni szeszélyes leszel, ne számíts ma sok jó dologra.

Kedves Halak!

A Hold a Bak jegyében maradt. A Vénusz és a Szaturnusz kellemesen kapcsolódnak. Az előző nap kellemetlenségei elcsendesülnek. Sokat ígérő napnak nézel elébe. Ha pontos vagy, kiváló teljesítményeket vagy képes leadni. Feltűnően bizalmatlan vagy, ellenőrzöl másokat, és túlságosan biztosítod magad, ez most jó, mert a hét második felében ezeket a tulajdonságokat mellőzni fogod.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top