Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 11. szombat)

Kedves Kos!

A Hold már a Halak jegyében áll, rád a Neptun és a Vénusz fog hatni. Szórakoztató, de meglehetősen kaotikus nap vár rád, ne tervezz előre, mert úgyis meg kell változtatni a tervedet. Légy spontán, tedd azt, ami jólesik, de egyszerre csak egy dologgal foglalkozz.

Kedves Bika!

A Hold a Halak jegyében áll, hátráltat téged, az érzékeidet, az erődet és a kedvedet próbálja elvenni. A Vénusz sajnos most segít neki ebben. A mai bolygóállások túlságosan is vidámmá tesznek, olyan dolgokat is megteszel, amelyeket máskor biztosan nem tettél volna meg.

Kedves Ikrek!

A Hold ma elrabolja az erődet és az eszedet. Fáradt vagy, és talán ezért érzed magad lustának, és nincs kedved semmihez, nem is akarsz tervezni. Ezzel szemben igazi élvezetet okoz majd csak úgy eltölteni a napot. Ez a Neptunusz hatása lesz ma az életedre. Lustizz, pihenj, nézd meg a kedvenc filmedet.

Kedves Rák!

A Mars és a Vénusz teljesen a te oldaladon áll. Ma viszont a Neptun is hat, és sajnos a Vénusszal kapcsolódik kellemetlenül. Feledékennyé válsz, de emellett olyan édes és szeretetre méltó leszel, hogy mindenki mindent meg fog bocsátani neked.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Halak jegyébe ért, ez sajnos nem használ neked. Egész nap kedvetlenné és fáradttá tesz. Viszont van jó oldala is ennek, felismerheted, hogy milyen sok érzelem van benned. A Hold víz elemű jegyben áll, emiatt érzed, hogy ami most felkavar, attól „sír” a lelked.

Kedves Szűz!

A Hold a Halakban aktivál téged a szerelemre és a párkapcsolat javítására. A Vénusz és a Neptun sajnos veszekednek, bár használhatnád ezt az energiát arra, hogy kedveseddel visszavonulj egy kicsit, és több időt töltsetek együtt. Menjetek moziba, színházba, „kapcsolódjatok” más emberekhez is.

Kedves Mérleg!

Gondolataidban a napi újdonságok repkednek. Romantikus hangulatban vagy, mindent rózsaszín szemüvegen keresztül látsz. Amennyire szép ez, annyira fennáll a veszélye annak, hogy csalódások is érhetnek, figyelj magadra jobban.

 

Kedves Skorpió!

A Vénusz és a Neptunusz kapcsolatban vannak. A csalás energiái a csúcspontjukra érkeznek. Vigyázz, különösen akkor, ha valaki nagyon nagy dolgokat ígér. A Vénusz és az Uránusz hajlamos vásárlásra kényszeríteni, ma könnyen túlzásokba eshetsz, készíts inkább egy cédulát előre, és tarts magad ahhoz, amit odaírtál.

Kedves Nyilas!

A Vénusz kellemetlen kapcsolatban áll a Neptunnal, a Hold viszont a Halakban áll. Ettől nagyon romantikus leszel, viszont egyáltalán nem tudsz a realitások talaján maradni. Könnyen válhatsz áldozatává annak, aki nagyszerű dolgokat ígér. Túl komolyan veszed a bókokat, és egészen spontán szerelembe eshetsz.

Kedves Bak!

A szombati hangulat rajtad is meg fog látszani. A Hold már a Halak jegyében áll. Ezáltal finom érzésűvé és érzékennyé válsz. Mások is érzékenyen reagálnak, és az intuíció nagy szerepet fog kapni a mai napon. A Vénusz kellemetlenül kapcsolódik a Neptunhoz, a vágy a szerelem motorjává válik, amely mindent elvarázsol, de fájdalmat is hozhat magával.

Kedves Vízöntő!

A Neptunusz a Vízöntő jegyében áll. Ma kapcsolatba lép a Vénusszal. Olyan mértékben nyílttá és bizalmassá tesz téged, hogy amennyiben nem a megfelelő emberekkel találkozol, komoly csalódás is érhetne. Nagyszerű dolgokat ígérnek, és sajnos el is hiszed. Jó lenne óvatosabbnak lenni.

Kedves Halak!

A Vénusz haragszik uralkodó bolygódra, a Neptunra. Nagyon nagy a veszélye annak, hogy valaki becsap. Senkiben ne bízz saját magadon kívül. Az este már a tied, hívd meg a barátaidat vagy a szüleidet, és beszélgessetek, vacsorázzatok egy jót.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top