Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 12. vasárnap)

Kedves Kos!

Végre egy nap, amelyet egyszerűen élvezhetsz úgy, ahogyan te szeretnéd. Nem szorít az idő, nincs feladat, ez nagyon pompás érzés, remélhetőleg a családod is megengedi neked azt a luxust, hogy akkor kelj ki az ágyból, amikor akarsz, ott ebédeljetek, ahol te akarod, és az legyen a program, amit te találsz ki.

Kedves Bika!

A Hold a Halakban harmonikusan kapcsolódik más bolygókhoz. Hívd fel a barátaidat, barátnőidet, foglalkozz egy kicsit velük, sok örömed lesz ebben. Szánj időt a következő kérdésre: életed milyen területein hátráltattak a kompromisszumok abban, hogy továbbfejlődj.

Kedves Ikrek!

A Hold a Halak jegyében maradt, és továbbra sem engedi, hogy aktív legyél. Más bolygókkal való kapcsolatán keresztül érzelmekben gazdag beszélgetésekről gondoskodik. Ha szerelmes vagy, ma különösen boldog lehetsz. Itt az idő egy második esélyre, gondold meg, mit szeretnél még egyszer megpróbálni, mert most sikerülni fog.

Kedves Rák!

Ma felteheted a hétre a koronáját, most egyszerűen minden összeillik mindennel. Nagyon jól fogod érezni magad, teljesen laza vagy, és még a következő hétnek is tudsz előre örülni. Az estét legjobb, ha a barátaiddal töltöd. Hétfőn vagy kedden írd fel a kívánságaidat, melyeket mástól vársz, ezek teljesülni fognak.

Kedves Oroszlán!

Ma már mindent másképp látsz. A Hold a Halak végén jár, ez boldogítson téged. Keress fel egy olyan helyet, ahol nyugodt lehetsz, egy kedves kávézót, egy teret, egy parkot. Próbálj meg naponta bizonyos dologról tudatosan lemondani, anélkül, hogy az életed minősége ezáltal csökkenne. Addig csináld ezt, amíg a lemondást élvezni fogod.

Kedves Szűz!

Egyszerűen boldog vagy. A Jupiter mosolyog rád, a Vénusszal és az Uránusszal együtt. Ezek az erők igen kellemessé és élénkké teszik a napodat, jó dolgok történnek veled. Feküdj le a földre, csukd be a szemeidet, és meditálj. A téma: a szabadság, miben érzed magad szabadnak, és miben érzed magad fogva.

Kedves Mérleg!

A Halak jegyében álló Hold lustálkodásra késztet téged is. Helyezd magad kényelembe, ma mindenütt a boldogság vár rád. Tanulj meg a feszültségben lazítani. Állj meg, tarts szünetet, lélegezz mélyet, nyisd ki az ablakot, és ismételd meg ezt tízszer legalább.

 

Kedves Skorpió!

A mai nap lesz a legkellemesebb és a legszebb. Hagyd magad kényeztetni, de ha egyedül vagy, nyugodtan kényeztesd magad. Akár egyedül vagy, akár párkapcsolatban, ma nincs szükséged nagy felhajtásra. Nyugodtan ígérj hűséget annak, akit szeretsz. A Szaturnusz most szívesen összeköt téged szíved választottjával.

Kedves Nyilas!

A Hold továbbra is a Halak jegyében áll, a Halak jegye az otthonodat uralja, ezért nyugodtan áldozhatsz többet a családodra. Vedd elő a régi családi albumot, meséljetek régi történeteket, amelyek egymással összekötnek benneteket. Keresd meg a régi leveleket, naplókat, és zárj le magadban régi dolgokat, amelyeket ott írtál le. Tedd magad szabaddá.

Kedves Bak!

A Hold maradt továbbra is a Halakban. A közös dolgokra terelődik a hangsúly. Szívesen segítesz, és mindig számíthatnak rád a barátaid. Szükséged van arra az érzésre, hogy elfogadnak, és keresed a védettséget. Nézegess régi képeket, és beszélgess régi dolgokról. Ezáltal világossá válik, milyen értékes az életedben a múlt.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Halak jegyében halad. Kellemes és kizárólag pozitív kapcsolatokba lép. Kellemes vasárnapra számíts, ne várj nagy attrakciókra, és társaságra sincs igazán szükséged. Akár egyedül, akár kettesben, de nagyon jól fogod magad érezni. Fess, írj verseket, a csillagok igazi művészt csinálnak belőled.

Kedves Halak!

Kellemes napra számíthatsz. A Hold a Halak jegyében áll, ettől fantasztikusan érezheted magad. Meg kellene tanulnod, hogy ne bízz vakon másokban. Ez nem azt jelenti, hogy állandóan bizalmatlannak kellene lenned, de mindig kérdezz rá bizonyos dolgokra.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top