Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. október 13-tól 2008. október 19-ig

Kos

Egy nagyon érdekesnek tűnő üzleti ajánlatot kínálhatnak számodra a most következő napokban, ha megkapod, semmiképpen se utasítsd vissza, különösen, ha ez az ajánlat a hét második felében érkezik! Olyan lehetőséget kínálhatnak számodra, mely hosszú távra és egyben tartósan megalapozhatja a jövődet, s anyagi helyzetedet is stabilizálhatja vagy éppen erősítheti. Környezeted megpróbálhat lebeszélni róla, de ne hagyd magad!

Szerelem: Ha eddig kilátástalannak ítélted szerelmi életedet, akkor most jött el a változás ideje, s jöhet a szerelem! A párkapcsolatban élőkre is igen kellemes hét vár!

Bika

Jól érzed magad a bőrödben, bár hétfőn még nem sok kedved lesz dolgozni. Ettől a ténytől függetlenül erőből és energiából nem lesz hiány, hatalmas benned a tettvágy, meg akarod mutatni mindenkinek, hogy alkalmas vagy azokra a feladatokra, amelyeket végzel, vagy amelyeket éppen rád akarnak bízni. Igazad van, épp jó helyen vagy, és jó időben, de arra figyelj oda, hogy ne vállald túl magad, mert előfordulhat, hogy a feladatok egy részét nem tudod megfelelően elvégezni, s gondjaid adódhatnak ebből!

Szerelem: Érzelmi életed most könnyedén fellendülhet, lepd meg valamivel partneredet. A magányosok a hétvégén szerelemre találhatnak, nem is akármilyenre…

Ikrek

Az érzelmek terén a most következő napok nagyon erős hatással lesznek rád. A hét első két napja még viszonylagos nyugalmat ígér, de a hét második felében valaki vagy valami nagyon felbosszanthat, s ez még a hétvégédre is kihat. Ha teheted, ne reagálj az ügyre se most, se később, így elkerülheted egy komolyabb konfliktus lehetőségét. Nehéz lesz, de próbáld meg elfelejteni az esetet!

Szerelem: A szívügyek terén is adódhatnak gondok, ezek megoldását halaszd a jövő hétre. Ha még keresed a nagy Őt, flörtölésre alkalmasak ezek a napok, komoly kapcsolat megalapozására kevésbé.

Rák

Nagyon kellemes, érzelmekkel teli napok várnak rád, tele leszel erővel és energiával, életkedvből sem lesz hiány. Nagy és fontos változások forgathatják fel átlagos mindennapjaidat, akár új munkahely vagy saját vállalkozás elindításának gondolata, költözés, anyagi gondok megoldódása vagy berobbanó szerelem formájában, váratlan, új és egyben hasznos ismeretségekre tehetsz szert, de nem elképzelhetetlen egy utazás vagy akár költözés lehetősége sem.

Szerelem: Az érzelmek terén sincs aggodalomra ok, ha van párod, tovább mélyül és szépül kapcsolatotok, ha még szingli vagy, akkor ismerkedj, flörtölj, jöhet a szerelem.

Oroszlán

Oroszlánként nem lesz problémamentes ez a hét. A beköszöntő őszi napok tele lehetnek feszültséggel, aminek kellemetlen eredményeképpen indokolatlanul beleköthetsz másokba, s ezek után még úgy érezheted, ők a hibásak a kialakult helyzetért. Oroszlánként szelíd, racionális gondolkodású ember vagy, de most elveszítheted az önkontrollt. Péntekre sokat javul a helyzet, és visszazökkensz a megszokott kerékvágásba, újra alkalmas leszel társasági életre.

Szerelem: Érzelmi életed könnyen meginoghat, feszültségeknek leszel kitéve, próbáld kerülni a veszekedéseket. A magányosok csak a hétvégén számíthatnak egy kis változatosságra.

Szűz

Az e heti bolygóállások jelentős hatással lesznek rád, leginkább úgy, hogy erővel és energiával telve érzed majd magad, és bármi áron szeretnéd elérni kitűzött céljaidat. De semmi sem lehet tökéletes, most baj akkor keletkezhet, ha a tisztességesség útjáról is képes vagy letérni a sikerért. Addig nincs ezzel probléma, amíg nem okozol ezzel gondot másoknak. Ne feledd, minden lépéseddel támadási felületet nyújtasz ellenfeleidnek, s problémáid adódhatnak meggondolatlanságodból.

Szerelem: Partnerkapcsolati téren is várhat rád kellemetlenség, amelyre gyorsan és közösen találhattok megoldást. A magányos Szüzeknek könnyed flörtökre, egyéjszakás kalandokra van esélyük.

Mérleg

A most következő napokban nem érzed túl jól magad a bőrödben, bár hangulatod a hétvégére sokat javulhat. Szerencsére elmondható, hogy ez nem betegség, csupán általános rosszkedv és némi mogorvaság, mely a hét elején még fizikai tüneteket is produkálhat állandó kedvetlenség, fejfájás, fáradékonyság formájában. Épp ideje, hogy kipihend magad, amire jó lehetőséget kínál a hétvége, utazz el valahová!

Szerelem: Szívügyeid némileg unalmas képet mutathatnak, de ne aggódj, még semmi sincs veszve. Egyedülálló Mérlegeknek nem kedvez ez a hét szerelem terén, inkább pihenj, regenerálódj.

Skorpió

A hét első napjai még nyugalmasan, szinte már-már unalmasan alakulnak, majd nehézségekbe, akadályokba ütközhetsz. Szükség lesz jóindulatodra és belátóképességedre. Sajnos könnyen megeshet, hogy türelmedet alaposan próbára teszik, otthon vagy éppen a munkahelyeden. Ha mégis sikerül valakinek átlépnie az általad szabott határt, akkor abból könnyen konfliktus alakulhat ki. Fontos, hogy te lehetsz az, aki tudatosan visszafogod magad, s még akkor is lenyeled a sértéseket!

Szerelem: Ha van párkapcsolatod, vedd rá társadat, hogy mozduljatok ki otthonról, s tegyék ugyanezt a szinglik, könnyen szerelemre lelhetnek, erőlködés nélkül.

Nyilas

Végre eljött a te időd! Elindul életedben a várva várt változás, ráadásul újra feltöltődsz energiával, szebbnek fogod látni környezetedet. Szenvedélyes ember vagy, szeretnéd érzelmeidet kimutatni szeretteidnek, barátaidnak, mégis óva intelek, mert most sok kellemetlen visszacsatolás érhet. Összességében ne fogd vissza magad érzelmek terén, csupán ne telepedj rá senkire túlzottan.

Szerelem: Pozitív irányú fordulatra számíthatsz, igazán nincs mitől tartanod, amit pároddal közösen elterveztek, az megvalósítható. Ha még szingli vagy, a második fele kínál lehetőséget, hogy ismerkedj.


Bak

Ezen a héten gondolataid leginkább pénzügyeid körül forognak. Több terved akadályokba ütközött mostanában, nem úgy alakultak dolgaid, mint ahogy azt előre eltervezted, s ennek eredményét most érezheted csak igazán. Ez a probléma szinte minden napodra rányomja a bélyegét, így amire igazán oda kellene figyelned, arra sem jut időd. Új dolgok kiötlésére, megvalósítására a hétvége kedvező, a jövő hét pedig új szeleket hoz…

Szerelem: Szinte mindennap csak akadályokba ütközöl, ugyanakkor nincs aggodalomra okod, hisz társadtól megértésre számíthatsz. A szinglik számára csak a hétvége alkalmas új kapcsolat létesítésére.

Vízöntő

A most beköszöntő napok kiválóan alkalmasak arra, hogy jövődet, különösen karrieredet építsd, új munkát vagy mellékállást keress, új üzletet köss, netán végre saját vállalkozásba kezdj, de mindenképp valamilyen formában előrébb lépj, pozitív irányba változz. Ha teheted, ne egyedül dolgozz, hanem inkább csapatban, úgy még eredményesebb lehetsz. A hétvégét töltsd pihenéssel, a jövő hét fárasztónak néz ki.

Szerelem: Ne avatkozz társad dolgába, így elkerülheted a konfliktusokat. Ha magányos vagy, a munkanapok még nem, de a hétvége már hozhat érdekes fordulatot szerelem terén!

Halak

Nagyon jól indul a hét, mert a Jupiter segítő kezet nyújt ahhoz, hogy ügyeid jól haladjanak, azonban csütörtöktől nehézkessé válhat a környezeteddel való kommunikáció, néhány kellemetlenség megnehezítheti napjaidat. Bár jól végzed a munkád, de mégis lehet valaki, aki kicsit irigy a tehetségedre, ügyességedre, kreativitásodra, s ezért megpróbál keresztbe tenni neked. Összességében a Jupiter megóv a bajtól, és a környezetedben mozgó emberek továbbra is kiállnak melletted.

Szerelem: A hétvége közeledtével könnyen megeshet, hogy egy harmadik tűnik fel a láthatáron… A szinglik is érdekes találkozásra számíthatnak, éljenek a lehetőséggel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top