Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 13. hétfő)

Kedves Kos!

Ma minden a kezedre játszik, minden sikerül. Reggelinél a Hold már a Kos jegyében áll, és kapcsolódik a Merkúrral. Szavakkal, beszélgetésekkel ma többet tudsz elérni, mint bármi mással. A mai nap a beszédé, a telefonálásé, a kommunikációé. Mestere vagy annak, hogy mindenki rád figyeljen, a vezetők felfigyelhetnek rád.

Kedves Bika!

Reggeli után a Hold a Kos jegyében áll, és a titkok házát aktiválja. Ez a Hold gyengít téged, kétségeket ébreszt magadban, és félelmeket kelt. Az esti órákban viszont egyértelműen stabilizálódik a kedved. A Merkúr vacsoraidőben már kellemes beszélgetéseket hoz, de túl sokat ne várj ettől a naptól.

Kedves Ikrek!

Úgy indulsz a napnak, mintha nem is lett volna hétvége. Korán kelsz, és igazán kedvvel látsz majd munkához. Reggeli után a Hold már a Kos jegyében lesz, ettől még jobban érzed majd magad. Az alkudozások mestere vagy, és jó kapcsolatokat tudsz kiépíteni. Azért is, mert a Merkúr kapcsolatba lép a Kos jegyében lévő Holddal.

Kedves Rák!

Mint aki a Rák jegyében született, különösen hatása alatt vagy ma a Holdnak. A Hold erősen éltet, mert közvetlenül a telihold előtt áll. Boldog vagy, hiszen mindent kézben tudsz tartani, profitálhatsz ebből a lendületből. Ha kisebb problémáid vannak, a nagy lendület miatt sajnos hibákat követhetsz el. Próbálj meg légzőgyakorlatokkal, korán keléssel és pihenőszünetekkel ennek a stressznek ellenállni.

Kedves Oroszlán!

A Hold reggeli után a Kos jegyében áll. Ez jót tesz neked, a Hold ereje segít, hogy átvészeld a napot. Sikeres vagy! Leginkább a Merkúr hoz ma neked jó üzleteket. Ám a Merkúr még hátralép egyet, fontos, hogy nagy figyelmet fordíts ezekre a beszélgetésekre, ne siettess senkit. Az este igazán izgalmas lesz.

Kedves Szűz!

Egy kellemes hétvége után jól kipihenten nézel a következő napok elé. A Hold a Kos jegyében áll, felébreszti a benned szunnyadó harciasságot, de csak akkor küzdesz, ha értelmet látsz egy bizonyos dologban. Ha egy munkát értelmetlennek találsz, vagy unalmasnak, akkor ne is fogj hozzá, úgysem tudod rávenni magad, hogy belekezdj.

Kedves Mérleg!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez azt a nyugtalanságot hozza az életedbe, ami által a dolgaid jól fognak menni. Egy lendületes napot tudhatsz magadénak, boldog leszel, és olyan emberekkel találkozol, akik csak jót tesznek neked. Esetleg új ismeretséget is tudsz majd kötni, és ebből akár komoly barátság is lehet.

 

Kedves Skorpió!

A Hold reggeltől már a Kos jegyében áll, és aktiválja a munkáddal kapcsolatos dolgokat. Teljes gőzzel szentelheted ma a feladataidnak magad, sokat kell elvégezned. Sajnos a Merkúr állandóan lefékez majd, de hamarosan ennek is vége lesz. Halaszd el ezért leginkább a fontos megbeszéléseidet a hét második felére. Este készülj arra, hogy sokat kell telefonálnod.

Kedves Nyilas!

A hét egy rövid szünettel indul, ez azt jelenti, hogy ha korán kell kelned, nehézségekkel kell megküzdened, sokkal jobb lenne az ágyban maradni. A Hold a Halakban jár, szívesen ábrándoznál még egy kicsit. Röviddel reggeli után belép a Hold a Kos jegyébe, ez azonnal fel fog élénkíteni. Most már vidám és tettre kész vagy.

Kedves Bak!

Ne kényszerítsd magad arra, hogy korán kelj. Reggeliig a Hold úgysem segít ebben, csak utána fognak beindulni a dolgaid. Sok minden történhet, és legjobb, ha előre programot írsz magadnak, vagy minden a fejedre fog nőni. Este csak akkor lazíthatsz, ha találsz valakit, akivel csacsogni tudsz.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Kos jegyében áll. Segít neked belekezdeni a napi dolgokba, nem hagy időt meggondolni semmit. Légy aktív, nagyon vigyázz viszont arra, hogy kinek mit mondasz. A fontos információk gyűjtésében ma te vagy az első. Tudod, hogy kit hova kell tenned, így előbbre jutsz, és sokat fogsz elérni.

Kedves Halak!

A Hold a Kosban egy erőteljes hét kezdésére hívja fel a figyelmedet. Nem marad időd előkészíteni semmit. Most hirtelen kell cselekedned. Minden problémának két oldala van, azon múlik minden, hogy a különböző nézőpontokat egyeztetni tudd. A Merkúr a Mérlegben jár, fontos, hogy megtaláld a saját egyensúlyod.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top