Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 15. szerda)

Kedves Kos!

A Merkúr nem is akar hozzád szólni, csak a késő esti órákban indul el újra. A mai nap még utoljára gátol téged. Az új dolgokat még nem tudod úgy elvégezni, ahogyan szeretnéd, a rutin is csak félig-meddig sikerül. Ne várj túl sokat ettől a naptól. Este már a uralkodó bolygód, a Mars jól fog állni, ez hatalmas étvágyat ad neked, remélem, van étel a hűtőszekrényedben.

Kedves Bika!

Lefékezett a Merkúr, mert előre kíván indulni. Ez mindenki életében nehézséget okoz, hiányzik a szükséges koncentrálóerő, a kitartás és a lendület. Vigyázz, könnyen elveszhetsz a részletekben, és egyáltalán nem jutsz előre. A Hold már a Bika jegyében áll, ebédidőtől kezdve javul a hangulatod, mégis, a fontos megbeszéléseket inkább halaszd holnapra.

Kedves Ikrek!

Uralkodó bolygód, a Merkúr, ma végre előreindul. Ám először fékez egyet, ezért úgy érzed, ma semmi sem sikerül, minden igyekezeted hiábavaló. Még azok a dolgok is félresikerülnek, amelyek máskor jól mennek, legrosszabb esetben még a gépeid is elromlanak, a telefonod, a számítógéped, és talán még az internet is megtréfál egy kicsit.

Kedves Rák!

Hangulatod reggeli után radikálisan javul. Ez a Bikában álló Hold hatása, amely jót fog tenni neked, mert megnyugtat. A Merkúr most álló helyzetben van, csak este fog előreindulni. Ez a bolygóhelyzet sajnos kihat a napodra, semmi nem sikerül, legjobb, ha elhalasztod a fontos megbeszéléseket, és ne vállalj nehéz feladatokat sem.

Kedves Oroszlán!

A Merkúr ma már előre akar indulni, de még töpreng egy kicsit. Ez nehézzé teszi a kommunikációdat. Ma úgy érzed, helyben kell járnod, nem tudod úgy bedobni magad, nem sikerülnek a dolgok. A Plútó és a Mars a Holddal kapcsolatba lépnek, ma ebéd után a Bika jegyében. Az idegességed elmúlik, sőt megmagyarázhatatlan nyugalom lép a helyébe.

Kedves Szűz!

Az uralkodó bolygód, a Merkúr most feszülten figyel, mert este indulnia kell előre. Ebédig a Hold sem mozdul, majd a Bika jegyébe lép. Ma úgy fogod érezni, hogy semmi sem sikerül. Egész nap csak a hibákat kell majd javítanod, amiket sajnos garantáltan el kell követned, ezen bosszankodsz, és még azon, hogy emberek értékes időt rabolnak tőled. Húzd ki ezt a napot a naptáradból.

Kedves Mérleg!

A Hold reggel még a Kos jegyében áll, ám ez már reggeli után nem hat rád. A Hold továbblépése késztet téged arra, hogy tegyél valamit, de valahogy nincs rá igazán hangulatod. Vigyázz, el ne botolj a saját lábadban. Jól gondold meg, hogy kire és mire költöd el a pénzed.

Kedves Skorpió!

A Merkúr ma változtat a mozgásirányán. Szerencsére. Ám ez a Merkúr még egyszer visszahúz téged, ha a Merkúr áll, akkor te is állsz, helyben jársz, nem haladsz előre egyáltalán. Mivel a Plútó is megszólal, csak belehergeled magad ebbe az álló helyzetbe, és megpróbálod erőszakkal is elvégezni azt, amit akarsz, ez nehéz lesz.

Kedves Nyilas!

Reggeliig még a Kos jegyében aktív marad a Hold. Könnyíti az ébredésedet, és ad neked egy hatalmas lendületet. Utána szünetet tart, és ettől fáradtnak érzed magad, inkább aludni mennél. Ebédidőben már a Bika jegyében áll a Hold, és lustaságra fog csábítani. Ez komolyan csökkenti a lendületedet.

Kedves Bak!

A Merkúr megmakacsolta magát, és egy lépést sem tesz előre. Ma estétől meg kell fordulnia, és előre fog menni. Holnaptól a te életedben is minden jó irányba fordul, és a világot is jobb szemmel fogod nézni. Ma nem sok mindent kezdhetsz magaddal, és veled sem kezdhetnek mások. Még szerencse, hogy nem kell visszalépned. Ne csodálkozz azon sem, ha nem érted meg, mit mondanak az emberek, kérdezz vissza nyugodtan.

Kedves Vízöntő!

Végre egyszer kialhatod magad, a Hold nem hat rád. Ma semmi esetre se kezdj hozzá fontos projektekhez. Legkorábban majd ebéd után, amikor a Hold a Bika jegyébe lép, javul a helyzet. Számodra ez azt jelenti, hogy sokkal figyelmesebbnek kell lenned. Csak az a dolog lesz gyümölcsöző, amit konkrétan elvégzel.

Kedves Halak!

Reggel egyáltalán nem kell sietned, a Hold így sem, úgy sem áll szóba veled. Csak délután hat rád. A Hold a Bika jegyébe érkezett, most kellene a tényeket és az információkat egyeztetned. Minél többet tapasztalsz, annál jobban haladsz előre. Kapcsolataid stabilak és fontosak. Lehet, hogy másokra kell majd hagyatkoznod egyes dolgokban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top