Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 16. csütörtök)

Kedves Kos!

A Merkúr lassan, de biztosan lendül előre. Leveszi rólad a terheket. Ez inkább egy érzés, és nem nagyon lehet egy konkrét eseményhez kapcsolni. Sokkal felszabadultabbnak érzed majd magad. A Hold a Bika jegyében áll, jó adag érzékiséget ajándékoz neked, a munkán kívül tervezz egy szép estét is magadnak.

Kedves Bika!

A Hold ma egész nap a Bika jegyében áll. Jó formában vagy, és a Merkúr is újból lendületet kapott. A nagy bolygók kapcsolódnak a Holdhoz, ez jó dolgokat hoz neked. Mindent pótolhatsz és behozhatsz, amit az előző napokon esetleg elmulasztottál. Az esti órákban a Neptun segíteni fog neked lazítani.

Kedves Ikrek!

A Merkúr már előre veszi az irányt. Ami tegnap akadozott, ma mintha valami láthatatlan kéz igazgatná, akadálytalanul halad előre, ez most jó érzést kelt benned. A Hold a Bika jegyében áll, ez a nap minden lendület mellett egy kellemes, szinte érzéki hangulatot varázsol köréd. Többször tartasz szünetet, jobban eszel, és tovább élvezed az ízeket.

Kedves Rák!

A hét zavart első napjai után ez a csütörtök olyannak látszik majd, mint egy lágy, meleg tavaszi eső. Könnyű, kellemes, örömteli. Ezt elsősorban a Holdnak köszönheted, amely a Bika jegyében áll, és a Jupiterrel kapcsolódik, ez hozza neked az esélyeket, a barátságos embereket, a váratlan segítséget a problémák megoldásában.

Kedves Oroszlán!

A Hold ma egész nap a Bika jegyében áll, és kellemes kapcsolatokban van. A nap számodra örömteli lesz. Engedd ezeket az energiákat magadra hatni, ne csak kizárólag a munkával törődj. Stressz ide vagy oda, ma arra is fordíts időt, hogy nyugodtan kávézz valakivel, akár csak öt percre is visszavonulj. Vagy tégy ebédszünetben egy hosszabb sétát.

Kedves Szűz!

Ha tegnap még minden bosszantó és kaotikus volt, ma, végre ezen a héten először, fellélegezhetsz. A Merkúr már elindult az útján, téged is visz magával. Erősödik az önbizalmad, nincs semmi, ami megingathatna. Légy tudatában a saját erődnek, és győződj meg arról, hogy mindent meg tudsz tenni. Fellépésed ennek megfelelően legyen öntudatos.

Kedves Mérleg!

Végre a Merkúr úgy döntött, hogy előre indul. A te dolgaid is ismét mozgásba lendülnek, főleg az üzleti ügyeid. Az egész univerzum előre halad. Mivel tudod, hogy miért sikerül hirtelen jobban minden, miért örülnek a kollegák, miért sugárzik a főnököd, csendesen mosolyoghatsz magadban. Hát ha még a többiek azt is tudnák, amit te tudsz!

Kedves Skorpió!

A Hold a Bika jegyében áll. Csodálatos kapcsolatba lép más bolygókkal. Ez a nap egyszerűen isteni lesz. Sok emberrel találkozol, akik veled együtt húznak. Szerencséd van. Ma az a fontos, hogy ne húzd fel magad, hanem hagyj magadnak időt, és próbálj a munkára összpontosítani. A Hold és a Szaturnusz határozzák meg a napodat, a pontosságra nagy szükséged van.

Kedves Nyilas!

Köszönd meg a csillagoknak, küldj fel jó gondolatokat az égbe, a Merkúr ismét előre halad. Van dolgod vele, ma a Merkúr lesz a szövetségesed. A Jupiter a kormányzód, ők együtt működnek, ha az egyik nem működik jól, akkor a másik sem tud. Ennek a lényege, hogy a mai naptól újra zöld a jelzés, mehetsz előre.

Kedves Bak!

A Hold és a Jupiter ébreszt. Minden okod megvan arra, hogy örülj. Már délelőtt több esemény történik, mint amire számítottál. Valósággal sugárzol. A Mars most kapcsolatba lép a Holddal, a Bika jegyében. Meg fogod találni a helyes mozgást, ma mindent helyesen végzel, amennyiben hagysz időt magadnak, és nem sürgeted a dolgokat.

Kedves Vízöntő!

Csak akkor érhetsz el eredményeket, ha egészen laza maradsz. A nap folyamán a Bika jegyében áll a Hold. Ma igyekezz az ismereteidet bővíteni, de ne vállalj rizikót, és ne kísérletezz. Viselkedj konzervatívan, dolgozz gyakorlatiasan és lassan. Igyekezz türelmes maradni másokkal szemben, mert nem mindenki tud olyan gyorsan gondolkodni, mint te.

Kedves Halak!

Praktikus lépéseket kell ma tenned, mert a Hold egész nap a Bika jegyében áll. A beszélgetésekben ragaszkodj a tényekhez. Mindenhez időre van szükséged, a hirtelenkedést felejtsd ma el. Próbálj saját emlékezetedre és tapasztalatodra támaszkodni. Ettől függetlenül figyelj másokra, ma sokat tanulhatsz egy-egy beszélgetésből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top