Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp – október 17-19.

A Kosokra akár szerelem is várhat a hétvégén, a Bikáknak utazniuk kellene, a Skorpiók feszültek lesznek, míg a Vízöntőkre egy őszinte beszélgetés vár.

KosKOS: Szombaton este a szerelem bolygója, a Vénusz belép a Nyilas jelébe. A Kos és a Nyilas is tüzes jegy, vagyis a szerelem tüze fellobbanhat szombat este. Ha nincs még párod, kedves Kos, akkor ne ülj otthon! Menj szórakozni, társaságba, sétálni, kirándulni, utazni stb. Mindegy, hova, csak menj emberek közé! Adj esélyt a nagy találkozásnak! Amennyiben párkapcsolatban élsz, újból – vagy még erősebben – loboghat köztetek a szerelem tüze. Élvezzétek, és éljétek meg ezt a csodát! Tegyétek azt ezen a hétvégén, amihez mindkettőknek kedve van! Lehet ez színház, kertészkedés vagy szeretkezés stb. Egyeztessetek, mert ha egyedül döntesz, akkor feszültség és akár vita is kialakulhat. Kár lenne elrontani ezt a szép hétvégét.

 

BikaBIKA: Ha mehetsz, miért nem mégy, kedves Bika? Lehet, hogy most adódik életed legnagyobb lehetősége álmaid utazására. Ha ez így van, akkor menned kell. Élj az adódó alkalommal! Mire meghozod a döntést, minden feltétel meglesz. Semmiképp se hagyd ki! Párkapcsolatodnak is jót tenne a környezetváltás. Sőt, ha megbíztok egymásban, akkor a távolság is. Amennyiben nincs még párod, akkor bármikor berobbanhat életedbe a szerelem. Az utazással nagy esélyt adsz annak, hogy végre megtaláljátok egymást. Arra számíts, hogy az első pillanat nem lesz zökkenőmentes, vagyis fura, feszült és ellentmondásos lehet az, ahogy egymásba botlotok. Utólag sokat fogtok nevetni a megismerkedésetek körülményein, de ott nem biztos, hogy ez viccesnek fog tűnni.

 

IkrekIKREK: Pénteken délben az Ikrek jelébe lépő Hold érzékennyé és sértődékennyé tehet téged, kedves Ikrek. Ne hidd azt, hogy mindenki veled foglalkozik, vagy téged kritizál! Jobban jársz, ha nem „tüdőzöl le” semmit. Ha mégis, akkor ágyban töltheted ezt a hétvégét. Vedd inkább elő a derűs, könnyed énedet, és emelkedj felül az összes kicsinyes ügyön! Keresd olyan emberek társaságát, akikkel lehet beszélgetni és eszmét cserélni! Akik nem indulattal, hanem ésszel képesek érvelni. Jól teszed, ha intellektuális kikapcsolódást választasz erre a hétvégére: olvasás, színház, mozi, előadás stb. Az is kedvező hatású, ha szó szerint kiszellőzteted a fejedet: vagyis menj ki a szabadba, és tölts minél több időt a friss levegőn! Mivel az Ikrek levegő elemű jegy, ez a te leghatékonyabb gyógyszered.

 

RákRÁK: Ezen a hétvégén tölts minél több időt a szabadban, kedves Rák! A friss levegő szabályosan kicserél téged, és feltölt friss energiákkal. Nem fog esni az eső két napon át folyamatosan, így lesz rá módod, hogy legalább egy kiadósat sétálj. Az is nagyon jó ötlet, ha összejössz olyan emberekkel, akikkel lehet beszélgetni. Ha nincs kedved, nem is kell megszólalnod, csak figyelj! Sok érdekes és fontos információ birtokába juthatsz. De semmiképp se rágódj, főleg ne a múlton! A vasárnap kora délután a Rák jelébe lépő Hold erre fog hajlamosítani. Vigyázz, mert ha sokat keseregsz, akkor az energiaszinted nagyon lecsökkenhet! Az emésztő „analízis” helyett inkább derűs, vidám emberek társaságát keresd, és a játékosságot, szórakozást részesítsd előnyben!

 

OroszlánOROSZLÁN: Ezen a hétvégén a legjobb ötlet számodra, kedves Oroszlán, az lehet, ha baráti összejövetelt szervezel. Beszélgethettek, társasjátékozhattok vagy kirándulhattok. Mindegy, hogy az együttlétnek milyen formáját választjátok, mert a lényeg az, hogy vidáman és sokat beszélgetve, játékosan töltsétek el közösen az időt. Kipróbálhattok egy újfajta szituációs játékot vagy elővehettek rég nem használt kártya-, rulett-, dámajátékot. Ha van rá lehetőség, akkor kinn a szabadban játsszatok. A friss levegő mindannyiótokat fel fog tölteni friss energiákkal. Szombaton este a szerelem bolygója, a Vénusz belép a Nyilas jelébe. Az Oroszlán is tüzes jegy, ahogy a Nyilas is, vagyis a szerelem tüze fellobbanhat szombat este. Ez az érzés nemes, de ugyanakkor heves is. Add át magad a szenvedélynek, hisz ez éltet téged! Maximálisan igazad van abban, hogy „az életet élni kell, és nem túlélni”!

SzűzSZŰZ: Értelmes, intellektuális beállítottságú ember vagy, kedves Szűz. Általában érdeklődően és nyitottan hallgatod meg embertársaidat. De mindennek van határa. És az is igaz, hogy „sok beszédnek sok az alja”. Egész héten és a hétvégén is besokallhatsz attól a nyüzsgéstől, amely körülötted zajlik, illetve attól az információdömpingtől, amely rád zúdul. Ezért is muszáj a hétvégén kikapcsolódnod. Menj kirándulni vagy sétálni! Tölts minél több időt a friss levegőn! Estére pedig keress kulturális programot: színház, mozi, előadás stb. Ne zárkózz be, mert a négy fal között nem tudod kipihenni a hét fáradalmait. Ahelyett, hogy frissen kezdenéd a következő hetet, ki fogsz merülni. A szellemi és a fizikai mozgás generátorként új energiákat termel számodra.

 

MérlegMÉRLEG: Vasárnap kora délutánig a Hold az Ikrek jelében jár. Ez kedvez a megbeszéléseknek. Használd ki az alkalmat, kedves Mérleg, és mondd ki végre, ami a szívedet nyomja! Most megteheted ezt könnyedén, érthetően és a másik fél stílusának megfelelően. Most tényleg sikerül megtalálnod azokat a szavakat, amelyeket az érintett fél képes felfogni és befogadni. Te a béke híve vagy, de észre kell venned, hogy mindennek van határa, a te tűrőképességednek is. Nem kell összevesznetek, de adj végre hangot mindannak, ami benned feszül. Séta vagy egy kellemes vacsora közben is sort keríthetsz erre a beszélgetésre. Vasárnap kora délutántól már nem lesz alkalmas az idő, mert onnantól az érzékenységre és a sértődöttségre való hajlam kezd dominálni.

 

SkorpióSKORPIÓ: Feszült és ingerült lehetsz ezen a hétvégén. Fejtsd meg, kedves Skorpió, hogy mi az ingerültséged valódi oka. Fáradtság, a megbecsülés hiánya, boldogtalan párkapcsolat stb.? Minél előbb rájössz, annál előbb tudsz tenni ellene. A kikapcsolódás, a környezetváltozás, a szabad levegő is jót tenne neked. Utazz el, kirándulj, vagy sétálj jó nagyokat ezen a hétvégén! A barátaidra, mint mindig, most is számíthatsz. Sőt, számíts! Fontos, hogy keresd azoknak a barátoknak a társaságát, akikkel lehet beszélgetni. Ha ki tudsz mondani rég eltemetett dolgokat, akkor azonnal elindul a „gyógyulás”. Nem kell tovább szenvedned, engedd el a fájdalmat okozó érzéseket, helyzeteket, embereket. Annyira nem lehetsz mazochista, hogy direkt kínozod magad olyasmivel, amitől most könnyedén megszabadulhatsz…

 

NyilasNYILAS: Kissé felemás, sőt ellentmondásos hétvége áll előtted, kedves Nyilas. Vasárnap kora délutánig a Hold „provokáló”, ingerlő helyzeteket jelez számodra. Vigyázz, hogy mennyire hevesen és indulatosan reagálsz! Feleslegesen ne bosszantsd fel magad, és ne hagyd magad felbosszantani! Vedd észre, hogy milyen apróságon vagy képes „felhúzni” magadat, illetve milyen méltatlan, kicsinyes ember próbálgatja a tűrőképességed határait. Csak annyira vedd őt komolyan, amennyire „megérdemli”. Hiszen egy óvodás toporzékolását és hisztijét sem veszed magadra, hanem érett, bölcs nyugalommal szemléled, és megvárod, míg abbahagyja. Most is valami hasonlót kell tenned. Ugyanakkor jó hír számodra, hogy szombaton késő este a Vénusz belép a Nyilas jelébe. Ez nemes érzelmeket, szerelmet és szépséget hoz az életedbe.

 

BakBAK: A nyugalmat és a kiszámíthatóságot keresed minden helyzetben, minden kapcsolatban, kedves Bak. Igaz? Arra törekszel, hogy a biztonság és a stabilitás életed minden területén meglegyen. Ennek ellenére időről időre jön valaki, aki az általad nagy nehezen felépített, jól működő rendszert megtámadja. Ezt provokációként élheted meg, holott ez csupán egy vizsga. Az élet, a sors, az égiek, vagy nevezzük bárhogy, a rugalmasságodat és az alkalmazkodóképességedet tesztelik. Ezen a hétvégén is ilyen tesztelést kell elviselned. Vidáman, rendben indul a hétvége, de vasárnap szinte mindenki a te toleranciádat és annak határait próbálgatja. Ha hagyod magad felbosszantani, akkor keserű szájízzel ér véget a hétvégéd. De ha bölcsen felülemelkedsz a helyzeten, akkor egyrészt gyorsan megszűnik a kellemetlen szituáció, másrészt nem hagy alább a jókedved…

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Ezen a hétvégén az Ikrek jelében járó Hold segíthet neked, kedves Vízöntő, hogy megtaláld a legmegfelelőbb stílust azokkal az emberekkel, akikkel az utóbbi időben nem sikerült. Legyen szó a szüleidről, a gyerekeidről, a kollégáidról, a barátaidról vagy akár a párodról, itt az ideje, hogy végre kimondd, ami a szívedet nyomja. Hidd el, sokkal rosszabb, hogy a másik fél csak érzi, de nem érti, hogy mi a bajod vele. Ha tiszta vizet öntesz a pohárba, akkor mindketten megkönnyebbülhettek. Ez a hétvége az ilyen beszélgetéseknek kedvez. De jó hatással lesz rád a friss levegő is. Menj ki a szabadba! Sétálj, kirándulj, kertészkedj, vagy látogass el az állatkertbe. Mindegy, hogy melyiket választod, a lényeg, hogy ne otthon ülj!

 

HalakHALAK: Vasárnap kora délután a Hold belép a Rák jelébe. Ez kifejezetten jó hatással lesz rád, kedves Halak. Addig viszont feszült, ingerült és türelmetlen lehetsz. Vigyázz, mert rengeteg energiádat elveszi, ha hagyod magad felbosszantani! Minek mérgelődsz olyan dolgokon, amelyekről te is tudod, hogy megoldódnak? Ne vedd át mások félelmeit és bajait! Mindenki cipelje a saját keresztjét. Neked elég a sajátod. Legyél kicsit önzőbb, hogy megőrizd az egészségedet! Tölts minél több időt a szabadban. A friss levegőn kiszellőztetheted a fejed. Új, friss gondolataid támadhatnak, ez segíthet egy probléma megoldásának megtalálásában. Nagy gondolkodók és feltalálók is gyakran séta közben „botlottak bele” a megoldásba!…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top