Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 17. péntek)

Kedves Kos!

A nap első fele még hagy maga után némi kivánnivalót, ebéd után viszont tényleg jónak látszik. A Hold átlép az Ikrek jegyébe, lendületben tart, sokat tudsz elvégezni, és még arra is jut időd, hogy magánügyeket intézz. Nagyon is kommunikatív, sikeres és főleg vidám napra számíthatsz.

Kedves Bika!

Egészen ebédig nem ad neked erőt a Hold. Ez persze rányomja a bélyegét a hangulatodra. Lassan mozdulsz, nem tudod felvenni igazán a nap ritmusát, többször kell nekifutnod, mire valami sikerül. Nem egyszerű ez a dolog. A Vénusz harmonikusan uralja a napodat, egy kis szerencsével mégis vidáman telik el a nap.

Kedves Ikrek!

Felejtsd el a délelőttöt, és helyezd magad kényelembe, mert ebédkor a Hold már az Ikrek jegyében áll. Be tudod hozni a lemaradásokat, ez a Hold a Merkúrral lép kapcsolatba, a délután pompásan telik, alkalmas a fontos tárgyalások lefolytatására és mindenféle kapcsolattartásra.

Kedves Rák!

Ebédig valószínűleg nem lesz semmi különös, mert a Hold délutánig nem hat rád. Végre egy átlagos nap. Délután kellemes meglepetésekben lesz részed, olyan dolgok történnek, és olyan beszélgetésekben vehetsz részt, amelyekkel a legkevésbé sem számoltál. Figyelj oda, légy éber, és légy nyitott minden élményre.

Kedves Oroszlán!

A nap első órái elég „mozgáskorlátozottak” lesznek. Valahogy nem akaródzik felkelni. Ha tudsz, vegyél ki egy fél nap szabadságot, mert a délutánod sokkal aktívabb lesz. A Hold az Ikrek jegyében áll, a Merkúr előre indul, és kapcsolatba lép vele. Egy erős délután, amelyben jó lehetőségek rejlenek.

Kedves Szűz!

A Hold délelőtt nem hat rád. Nem sokat tudsz teljesíteni, de nem is akarsz. A reggeli utáni órákat használd beszerzésekre. Ebéd után a Hold az Ikrek jegyében átveszi az irányítást. Mivel a Merkúrral kapcsolatba lép, mindent megad neked, hogy sikeres tárgyalásokat bonyolíts le, hihetetlenül jól tudod magad kifejezni, jól haladsz előre.

Kedves Mérleg!

A Hold a Bika jegyében áll, de délelőtt nem segít téged. Figyelj a saját dolgaidra, arra, hogy azok jól menjenek, és ne dolgozd túl magad. Sietni, de nem kapkodni, ez legyen a mai nap jelszava. A Hold délután már újra barátkozik veled, akkor is gondolj erre, amikor többet ennél, mint amennyire szükséged van.

Kedves Skorpió!

A kávéidőig nem hat rád a Hold, majd belép az Ikrek jegyébe. Ez megváltoztatja a hangulatodat, délelőtt tartózkodó vagy, délután pedig belendülsz. Mivel a Merkúr is előre indul, este beszélgetős hangulatban leszel. Engedj a csábításnak, az új, izgalmas kaland jó hatással lesz az egyéniségedre.

Kedves Nyilas!

Reggeliig a Bika jegyében áll a Hold. Ebédig viszont szünetel, ezért legjobb lesz, ha te is egy kis szünetet tartasz, legalábbis lassíts a tempódon. Gondolataidban légy a Holddal, ez sok erőt fog adni neked. Ez nem az az időszak, amikor jelentősen gyarapíthatod a vagyonodat.

Kedves Bak!

Ma, tőled teljesen szokatlanul, szívesen beszélgetsz, erről az oldaladról nem ismernek téged, így jobban meg fog kedvelni a környezeted. Ma sok mindent sikerül megtudnod, egyikét-másikát értékesítheted is ezeknek az információknak. Délután történhet valami, amivel egyáltalán nem számoltál, ez számodra nagyon kellemes meglepetés lesz.

Kedves Vízöntő!

A reggel még valamennyire kellemes, mert a Hold nem tud rád hatni. Nem kell különösebben nekiállnod, csak várd ki a végét a fejleményeknek. A délután már másképpen alakul. A Hold az Ikrekbe lép, élénk leszel, és izgalmakra és változatosságra vágysz. Este mindenképpen menj szórakozni.

Kedves Halak!

Még egy nap, amikor semmi sem sikerül, legalábbis reggel, mert a Hold még nem lép kapcsolatba veled. Végezd el délelőtt a rutindolgokat, a fontosakat hagyd délutánra, mire a Hold már az Ikrek jegyébe lép. Felélénkülsz, és új ötletek jutnak eszedbe. Ideje, hogy baráti köröddel is törődj egy kicsit, hívd fel őket, és beszélgess velük, akár magadról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top