Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 18. szombat)

Kedves Kos!

A Vénusz estig mintha nem tudna mozdulni. Ne csodálkozz, ha ma csak este kapsz kedvet ahhoz, hogy bárkivel is találkozz. Előtte még úgy érzed, egyedül szeretnél lenni. A Szaturnusz és az Uránusz is kellemetlen kapcsolatban van a Holddal, a feszültségek este saját maguktól is feloldódnak.

Kedves Bika!

Az esti órákig könnyű, szép és igazán kellemes lesz ez a nap. Kora este hatalmas energiát kapsz, amivel nem igazán leszel tisztában, nem tudod, mit is kezdj vele. Ha emberekkel találkozol, kissé agresszívvá válsz. Ha éppen egy nagy közösségben vagy, kicsit fogd vissza magad.

Kedves Ikrek!

Ez a nap egy álom, icipici korlátozással. Délután már jobb, ha visszavonulsz egy kicsit, és az estét töltsd egyedül. Ez a nap a legalkalmasabb a lazításra. Még csak ne is gondolj a munkádra. Pihenj, olvass, sétálj, nézz meg egy jó filmet, bármit, csak erődet tartalékold a jövő hétre.

Kedves Rák!

Ma a Vénusz a Nyilas jegyébe lép, és önzetlenebb leszel, mint máskor. Ezt fizikai szinten is érzed, fáradt leszel, épp itt az ideje, hogy törődj magaddal, már most is elkezdheted. Régóta tervezed, hogy ingatlanba fekteted a pénzed, a mai nap alkalmas arra, hogy átgondold, hol is szeretnél lakni.

Kedves Oroszlán!

Ez a nap egyszerűen felülmúlhatatlan. Nincs is szükséged tanácsra, csodálatosan fogod érezni magad. Szórakozol, ragyogsz. Az esti órák különösek lesznek, egy bizonyos tréfának szánt dolog sajnos komolyra fordul.

 

Kedves Szűz!

A Vénusz a mai napon új ruhájában mutatkozik be. A családod, környezeted és a barátaid egyre jobban előtérbe kerülnek. Ez a nap egy kicsit felpörgetett lesz. Sokat foglalkozol fennkölt kérdésekkel. Ez önmagában nem baj, csak az lenne veszélyes, ha filozofikus elmélkedéseid miatt elhanyagolnád a napi teendőket.

Kedves Mérleg!

A Hold már átlépett az Ikrek jegyébe, egyáltalán nem szeretné, hogy a szombatot takarítással töltsd. Sokkal inkább mennél a városba kirakatot nézegetni vagy a barátnőiddel találkozni. Hívd fel őket telefonon vagy MSN-en. A Hold az Ikrekben szerencsét hoz neked, tölts ki egy lottót vagy vásárolj egy sorsjegyet. Ki a kicsit nem becsüli…

Kedves Skorpió!

Reggel még el sem hinnéd, hogy az estéd milyen feszített lesz, olyan szépek és örömteliek lesznek a nappali órák, de utána elsötétülnek a felhők az égen. Este jobb lesz, ha visszahúzódsz, ha egyedül leszel, talán nem is fogod érezni ezeket a feszültségeket. A Vénusz a Nyilas jegyébe lép, érdeklődésed az anyagi javak felé irányul.

Kedves Nyilas!

Ma ismét különleges nap lesz. Talán az év egyik legszebb napja, mert éjjel a szerelem bolygója, a Vénusz a Nyilas jegyébe lép. Ezt a látogatást kiadósan meg kell ünnepelni. Vegyél fel valami csinos ruhát, és nyisd ki a szívedet a Vénusznak.

 

Kedves Bak!

A Vénusz belép a Nyilasba, ez feldobja a hangulatodat. Csendes leszel, nyugodt, és tisztában leszel önmagaddal. Nincs ma szükséged külső kapcsolatokra, a legjobb társaság neked önmagad. Az ilyesmi csak ritkán fordul elő, de annál izgalmasabb lesz a napod.

Kedves Vízöntő!

Ma készülj arra, hogy új, érdekes dolgok történnek veled. A Hold az Ikrekből lendületet ad neked, és elárasztanak az ötletek. Eredetiségedre mások is fel fognak figyelni, nem hagyod majd, hogy bárki megakadályozzon. Használd a lehetőségeidet, és tombold ki magad. A szerelemben is sikerekre számíthatsz.

Kedves Halak!

A Hold az Ikrek jegyében áll. A hétvégéd élénk és változatos lesz. Új kapcsolatok hoznak egy kis izgalmat az életedbe. Talán túl sok dologgal is foglalkozol, és ez a végén idegesíteni fog. Figyelj a fontos dolgokra, és nyugodtan mondhatsz nemet is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top