Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 20. hétfő)

Kedves Kos!

Ma mindenkihez kesztyűs kézzel kell nyúlnod, mert a Hold a víz jegyű Rákban van. Sok türelemre van szükséged másokkal szemben. Bár ambiciózusan és aktívan akarsz céljaid felé haladni, de ez nem megy olyan könnyen. Figyelembe kell venned azt is, amit mások szeretnének. Kompromisszumokra kényszerülsz. Este foglalkozz szeretteiddel.

Kedves Bika!

Fontos, hogy egyeztess a többiekkel. A Hold a Rákban áll, és mindenki érzékenyen reagál. Foglalkozz azzal, amit a másik mond neked, és fogadd el az ehhez kapcsolódó érzelmeket is. Ha felszabadult légkört tudsz teremteni, úgy pozitív eredményt is várhatsz. A beszélgetések során most közelebb kerülhetsz másokhoz.

Kedves Ikrek!

Kellemesen indul ez a heted. A Hold a Rákban áll, és pozitív kapcsolatokban áll más planétákkal. Számodra ma az a fontos, hogy barátságos maradj, és tárgyalópartnereidnek megmutasd, mi az ő hasznuk az üzletben. Csapatban még jobb vagy, mint egyedül. Az este a Hold az Uránusszal lép kapcsolatba. Ez meglepetéseket, újdonságokat jelenthet számodra.

Kedves Rák!

A Hold ma egész nap a te jegyedben áll. Nem csoda hát, hogy jól érzed magad. Öntudatos, szuverén a fellépésed. A Jupiter és a Szaturnusz kapcsolódik a Holddal, és áldásossá teszik a napot. Bármit is tegyél ezen a napon, sikerül, a csillagok melletted állnak, és védenek. Az este különösen szép lesz. A Hold és az Uránusz elevenséget hoznak bele, és szórakoztatnak.

Kedves Oroszlán!

Kicsit különös ennek a hétnek a kezdete. A Holddal a Rákban – és sok kapcsolatával más bolygókhoz – kissé levert vagy, túl sokat adsz arra, amit hallasz, kicsit elveszettnek érzed magad. Nem vagy elemedben. Ez nem nagy baj, az a fontos, hogy tarts távolságot, és tudatosítsd magadban, hogy ma „vékonyabb” a bőröd. Este nagyon is távolságra van szükséged, valaki felbosszantott, talán meg is sértett.

Kedves Szűz!

Érzelmesebbnek mutatkozol, mint máskor, és nem tudod, hogyan viszonyulj ehhez. A Hold a Rákban teszi ezt veled. Könnyen elbizonytalanodsz, akár bókot, akár kritikát kapsz. Az egész napot a Jupiter uralja, és ő védelmez téged. Munkába fogsz, és kisebb bizonytalanságok dacára sikerrel el is végzed. Az este lendületes lesz.

Kedves Mérleg!

Gondolkozz el alaposan azon, hogy a tudásodat kellőképpen honorálják-e, hogy a tehetségedet kibontakoztatod-e. A mai napod kissé nehézkes lesz. Mivel a Hold több bolygóval is kapcsolatba lép, egész jól be tudod vetni erőidet. A nap színes és változatos lesz, de csodákat ne várj. A legjobb időszak 13 és 16 óra között, a Jupiter hatása alatt várható.

Kedves Skorpió!

Nulláról százra! Jó a rajtod ezen a héten. A Hold egész nap a rokon Rák jegyében áll. Elemedben vagy, jól érzed magad, és szem előtt tartod céljaidat, ezzel együtt szórakozni is tudsz, bár sok a munkád. A Hold sok kapcsolatba lép ma, ezek közül a legfontosabb a Jupiterrel való kapcsolat. 13 és 17 óra között éled meg a legjobb időszakot ezen a napon.

Kedves Nyilas!

A Hold a Rák jegyében természeted lágyabb oldalát emeli ki. Ma kímélned kell magad, ne vállalkozz túl sok feladatra, ne fáraszd ki magad fizikailag. Ami a partnerkapcsolatot illeti, szép lesz a nap. Lesz időd a munkádat érdekes, kellemes beszélgetésekkel alkalmanként megszakítani. Estéd kellemes lesz, az Uránusz élénkítő hatására.

Kedves Bak!

A hét jó Holddal kezdődik, a Rák jegyében jár, amely a te jegyeddel pontosan szemben áll. Ez felélénkíti kapcsolataidat, teljesen mindegy, hogy privát, intim vagy munkakapcsolatról van-e szó. Könnyebben találsz kontaktust, találod meg a közös hangot, könnyebben kerülsz közelebb másokhoz.

Kedves Vízöntő!

A Nap éppen jegyet készül váltani. Próbáld meg felismerni, mi minden rejlik benned, és aknázd ki ezeket a tehetségeket. Ha konstruktívan használod a Nap energiáit, egy mérföldes sebességgel haladhatsz előre. Ez egy érzelemdús nap: a környezetedet dajkálhatod.

Kedves Halak!

A Hold a Rák jegyében áll. Ez jót tesz neked, szíveddel, testeddel érzed ezt. A gondolkodásod világos, és könnyedén végzed napi dolgaidat. Délután a Hold a Jupiterrel lép kapcsolatba, ez távlatokat nyit meg előtted. Csodálatos ötleted lesz, amit mindjárt meg is valósíthatsz. Nincs mire várni, az égiek segítenek mindenben.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top