Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 21. kedd)

Kedves Kos!

A nap első felében még a Rákban áll a Hold. Érzékenyen reagálnak rád a többiek, és hamar megsértődnek, ezért nehezen haladsz előre. Légy figyelemmel mások érzelmeire, és foglalkozz problémáikkal. A jó hangulat és a kellemes légkör a munkahelyen is fontos. Éreztesd a többiekkel, hogy az ő oldalukon vagy, és segítesz nekik. Délután a Hold az Oroszlánban áll. Vidámabb, aktívabb leszel. Kellemes este vár rád.

Kedves Bika!

Délután a Hold még a Rák jegyében áll. Használd ki ezt az időt fontos megbeszélésekre. Vegyél fel kapcsolatot olyan emberekkel, akik tovább tudnak segíteni. Kiválóan meg tudod értetni magad. Ez azonban délután megváltozik. Most könnyebben alakulnak ki viták, mert senki nem akar engedni.

Kedves Ikrek!

A délelőtti órák még a Rák jegyében álló Hold befolyása alatt állnak. Minden jól sikerülhet, csak vedd figyelembe környezetedet. Másokkal jó, ha óvatosan bánsz. 13.56 és 16.36 között nem hat a Hold, és ebben az időben elég feszült a hangulat. Ekkor jobb, ha nem folytatsz fontos megbeszéléseket, és nem kezdesz új feladatokba. Az este szép lesz, a Hold belépett az Oroszlán jegyébe, kapcsolatba lép a Vénusszal, jól fogsz szórakozni, szerelmi téren is kisebb csoda történhet.

Kedves Rák!

A Hold ebédig marad a saját jegyében. Munkáidat könnyen végzed. Ezután szünetel a Hold, majd uzsonnakor belép az Oroszlán jegyébe. Jó, hogy vége a munkának, mert elfáradsz, és úgysincs kedved tovább fáradozni. Elég volt. Jutalmazd meg magad, menjetek el partnereddel vacsorázni!

Kedves Oroszlán!

A nap gyengén indul, de fantasztikus kilátásaid vannak. Egy háromórás holdszünet után, amely különösen legyengít, belép a Hold saját jegyedbe, és erőt ad a továbbiakban. Az előtte való időben azonban vedd komolyan a tanácsom, és ne vállalkozz sok mindenre. Fontos határidőket okvetlenül halassz el egy nappal, holnap kitűnő formában leszel.

Kedves Szűz!

Délig marad minden, ahogy volt. Ebéd után, amikor a Hold hatása szünetel, drámai változás várható a klímában. Ebben a szünetben a Nap és a Hold nem jutnak közös nevezőre. Kissé agresszív leszel. Nem viseled el, ha valaki viccelődik. Ha azt akarod, hogy békén hagyjanak, te se provokálj másokat! Délután a Hold belép az Oroszlánba, amely a te szomszéd jegyed. Eredmény? Csak arra vágysz, hogy végre békén hagyjanak.

Kedves Mérleg!

A Hold kb. 14 óráig a Rák jegyében marad. Vigyázz, hogy ne mutasd ki túlzottan érzelmeidet, minden bók, amelyet kapsz, túlzott reakciót válthat ki belőled, ha viszont kritizálnak, egyből kijössz a sodrodból. A Hold, miután 14 és 16.36 között szünetelt, belép az Oroszlán jegyébe. Sikeres munkához már kissé késő van, de egy szép estének semmi sem áll az útjában.

Kedves Skorpió!

A délelőtt még egészen a Rák jegyében álló Hold befolyása alatt áll. Esélyeid a legjobbak. Ebéd után lesz egy holdszünet, ekkor kiégettnek és üresnek érzed magad. Intézz ezért minden fontos és lényeges dolgot a nap első felében! Az este a Hold és a Vénusz befolyása alatt szép lesz. Pozitív kisugárzásod minden társaság középpontjává tesz.

Kedves Nyilas!

A Hold délelőtt a Rák jegyében marad. 13.56 és 16.36 között szünetel a Hold, és a kritikus Nap irányít, így ez az időszak meglehetősen feszült lesz, civakodások, viták töltik ki ezeket az órákat. Ezután a Hold belép a rokon Oroszlán jegyébe, hogy lényegesen több erőt adjon onnan. Estéd jól sikerül, a Vénusz gondoskodik róla.

Kedves Bak!

A Hold ma délelőtt is még a Rák jegyében jár. Nem esik nehezedre másokkal beszélgetést folytatni, magadat megmutatni. Semmi nyoma a máskor téged jellemző szkepszisnek és hűvösségnek. 14 órakor megszűnik a Hold hatása, ha szerencséd van, ezt az időszakot lazítással töltheted. 16.36-kor a Hold belép az Oroszlán jegyébe, ami számodra kedvező, előtérbe hozza a neked fontos tiszteletet és elismerést.

Kedves Vízöntő!

Ez egy különös nap. Délelőtt saját magaddal leszel elfoglalva. Ha irodában dolgozol, egyáltalán nem lesz kedvedre a munka. Ebéd után nem tud segíteni neked a Hold, ez téged nagyon le fog lassítani. Ezzel ellentétben, talán nem is gondolnád, de a munkaidő lejárta előtt teljesen belelendülnél a munkába. A Hold az Oroszlán jegyébe lép, és aktivizál téged.

Kedves Halak!

A reggeli órákban még a Rák jegyéből dajkál téged a Hold. Szívesen maradnál otthon, de bárhol otthon tudod érezni magad. Sajnos ez a jó hatás ebéd után megszűnik, és ez súrlódásokat fog okozni, és veszekedéseket is. Legjobb, ha egy láthatatlan fallal veszed magad körül, igyekezz nem feltűnni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top