Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 22. szerda)

Kedves Kos!

Az Oroszlán jegyében álló Hold olyan napot hoz neked, amikor megmutathatod, hogy mi rejlik benned. Pozitív kisugárzásod és kreatív ötleteid vannak. Legszívesebben spontán lépnél akcióba, de ehhez túl korán van. Egyeztess előbb másokkal. Este is vidám vagy, és szórakozni akarsz. Menj el hazulról, és feledd el pár órára a hétköznapok szürkeségét.

Kedves Bika!

Konokságod végzetessé válhat. Bár a Nap a Plútóval harmonikusan kapcsolódik, de a Hold még mindig az Oroszlánban aktív. Egyszerűen nem érted, hogy a többiek miért nincsenek veled egy véleményen. Ha hagyod magad provokálni, csak szükségtelenül felizgatod magad. Köss inkább kompromisszumot!

Kedves Ikrek!

Ha ma igazán szeretnél valamit, azt el is éred. A Nap és a Plútó kapcsolatba lépnek. Mindketten erőt adnak neked. A Hold a Merkúrral szövetkezik. Szellemileg is fölényben, egyszerűen csúcsformában vagy. A déli órákban a Hold és a Mars kritikus kapcsolatba lépnek. Légy 12 és 14 óra között visszafogott, akkor nem lesz semmi baj.

Kedves Rák!

A mai napon kiállsz a céljaidért, megerősíted magad, ha kell, védekezel. A Nap és a Plútó kellemesen kapcsolódnak, a Hold az Oroszlán jegyében áll. Egyre-másra ellenfelek bukkannak fel, akik keresztül akarják húzni számításaidat. Védd magad, küzdj az ügyedért! Mutasd meg a munkában, mennyire meg lehet bízni benned. Ha valami nem tetszik, mondd meg, nem kell mindenre rámondanod az áment.

Kedves Oroszlán!

Ez a nap az egyik legjobb lesz az elkövetkező hónapokban. Tényleg: a Hold saját jegyedben áll, a Nap és a Plútó mosolyognak egymásra. A Merkúr is pozitív hatást gyakorol. Ma komplikált, nehéz feladatokat is vállalhatsz, minden sikerül. Ha kell, bizonyos helyzetekben nyomást is gyakorolhatsz. Este vigyázz, ne légy túl karakán, kár lenne összeveszni valakivel.

Kedves Szűz!

Nem is kérdés, testileg gyengén érzed ma magad. Jobb is, ha nem vállalsz komplikált határidős feladatokat. A Hold az Oroszlánban marad, és aktiválja 12. napházadat. A Nap és a Plútó kellemesen társalognak egymással. Légy tudatában annak, hogy ez a nap különös lesz. Ma olyan dolgok is feltűnnek neked, amelyeket máskor észre sem veszel. Este a Mars tesz keresztbe, maradj inkább egyedül!

Kedves Mérleg!

Légy ma nagyon éber, élesítsd meg az érzékeidet! A Nap és a Plútó kapcsolódnak, a Hold a tüzes Oroszlán jegyében áll. Ma semmi sem történik alapos ok nélkül. Bármit is tégy, következményekkel jár, azonnali visszajelzést kapsz mindenről. Ha valaki egy tippet, ajánlatot ad, megváltoztatja a közvetlen jövődet.

Kedves Skorpió!

A Nap és a Plútó kellemesen hatnak rád. A Hold egész nap az Oroszlán jegyében áll. Nehéz lesz helytállnod, ellenfelek lépnek fel, akik kifogásolják szándékodat vagy személyedet. Jó diplomáciával és finom érzékkel sikerülhet meggyőzni a többieket, de valószínűbb, hogy hagyod magad a dominánsan fellépő emberektől meggyőzni.

Kedves Nyilas!

Nem kérdés, ez a legjobb napod. Oroszlán-Nap, Plútó és a Nap kapcsolódnak. Ma érvényre jutsz, ahol csak felbukkansz, maradandó benyomást keltesz, és vitás helyzetekben is keresztülviszed akaratodat. Erős vagy, és domináns. Ez a magánéletben feszültségekhez vezethet, de a munkahelyen nem árt. Használd ki a napot ennek megfelelően!

Kedves Bak!

A nap egy Nap és Plútó közötti jó kapcsolattal indul. Ez jelzi, hogy hamarosan megkezdődik a Skorpió ideje. Hangold magad erre, légy koncentrált, akkor kellőképpen felkészültél rá. Este gyújts gyertyát, mert most kezdődik az emlékezés és a gyász időszaka.

Kedves Vízöntő!

A Hold előnyös helyzetben van az Oroszlán jegyében, ebből sokat profitálhatsz. A Nap és a Plútó kellemes fényszögben áll, ezt tovább segít téged, erősnek érzed magad, és ezt meg is tudod mutatni. Vezetői hajlamaidat most kiélheted, a másokkal való konfliktusokat is jól intézed, ez azt jelzi, hogy jó munkanap vár rád.

Kedves Halak!

Talán aggódsz, most legalább tudod, hogy miért. Az Oroszlán jegyében álló Hold pont a 8. napházadba esik. Ez okozhat egy apró egészségügyi problémát, és sötét gondolatokat is ébreszthet benned. Délután a Hold a Marssal összevész, jól nézz körül, és láthatod, hogy mások is mérgelődnek, nem csak te.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top