Horoszkóp

Karmahoroszkóp – október 24-31.

Ez a hét arról szól, hogy ne feledkezzünk meg a hozzánk közel állókról, és arról, hogy a magunk támasztotta igényeinket saját magunknak kell kielégíteni. Még családtagjainktól sem várhatjuk el a nehéz időkben, hogy levegyék a vállunkról a magunk rakta nehéz terheket.

Kos

KosKarmikus kötelességed: vigyázni magadra, és nem engedni, hogy olyan negatív emberek, amint amilyen alapjában véve a felettesed vagy a közvetlen környezetedben néhány ember, elvegyék a kedvedet, és rossz szokásokat fejlesszenek ki benned. Maradj hű önmagadhoz, és bírd még ki ezt a kis nehéz időt.

Karmikus kapcsolatod: azzal a személlyel érzed sokkal jobban a karma láthatatlan szálainak kötését, aki vagy eltávozott már az élők világából, vagy akivel nem találkoztatok egy ideig, és most mégis összefuttok. Ez egy kissé megbolygatja az amúgy sem egészen nyugodt lelkivilágodat.

Karmikus feladatod: a családodra nagyobb figyelmet fordíts, és olyan valakit is beszélj rá egy közös találkozásra, akivel nem voltatok jóban. Ezen a héten karmikus mulasztásnak számít, ha kihagysz egy rövid utazást, egy jó vásárlási lehetőséget vagy egy művészeti élményt.

 

Bika

BikaKarmikus kötelességed: a pénzedet jó helyen tudni, még akkor is, ha nem jársz térdig a húszezresekben. Mert sajnos kiderülhet, hogy a korábban hallott hírekből semmi sem lesz igaz, és téged ez teljes mértékben letaglóz, hiszen úgy érzed, hogy becsaptak. Ami igaz is.

Karmikus kapcsolatod: a szeretőddel vagy a gyermekeddel van, akik egy rokon erős befolyása alatt állnak, és nem azt teszik, amit te igazán szeretnél, ami neked a szívedből fakad, és nem érted a visszautasításukat. Fogd fel, hogy ők más utakon akarnak járni, mint te. Persze csak egyelőre, mert vissza fognak még térni hozzád…

Karmikus feladatod: nem akarlak riogatni, de a munkahelyeden – ha még van – nagyon jó kapcsolatokat kell ápolnod, hiszen rövidesen nagy változások zajlanak, amelyek érintik a te megélhetésedet is. Ha utálsz nyalizni, akkor is meg kell tenned. Hogy jól menjen, legfeljebb gyakorold a tükör előtt.

 

Ikrek

IkrekKarmikus kötelességed: munkahelyet változtatni, mert most tele vagy erővel és energiával, ami arra is utal, hogy nincs betegség, amelyet ne tudnál legyőzni. Sőt, talán meglesz a bátorságod ahhoz is, hogy alávesd magad egy olyan beavatkozásnak, amelynek már régóta ellenállsz.

Karmikus kapcsolatod: azzal a személlyel lesz, aki segítségedre lesz az ingatlannal kapcsolatos ügyek lebonyolításában. De fontos, hogy ne képzeld azt, hogy azért, mert kedves, vagy mert nem akarja, hogy vagyonokat fizess ki, már érzelmeket is táplálhatsz iránta.

Karmikus feladatod: nyílt kártyákkal játszani, és megkérdezni azt vagy azokat a személyeket, hogy miért nem akarják olyan mértékben teljesíteni mindazt, amit ígértek. Feladatod annak a személynek a leszerelése, és távolság tartása vele szemben, aki erőszakosan rád akaszkodik, és az életedben az abszolút kiábrándulást jelenti.

 

Rák

RákKarmikus kötelességed: természetesen mi mással, mint megint a családoddal szemben van, akiknek ezerféle tervük, ötletük, elvárásuk van, amelyek nemcsak a programok gyakorlatias megvalósítására, hanem a pénz beosztására, valamint a két szakember közötti választásra is vonatkoznak. Neked nincs más dolgod, mint végighallgatni őket, és te legyél az, aki a döntő szót majd kimondja.

Karmikus kapcsolatod: azzal a személlyel van, akihez szexuálisan úgy vonzódsz, mint mágnes a vashoz, és együtt tervezitek a jövőt. Boldognak és elégedettnek érezed vele magad, talán még tűzbe is tennéd érte a kezed.

Karmikus feladatod: a munkahelyeden úgy viselkedni, ami egyenesen szolgalelkűségnek számít, de te tudod, hogy az állásodat nem kockáztathatod akkor, amikor azt hallod, hogy sorra rúgják ki az embereket. Alkalmazkodj, még ha az ízlésednek nem is felel meg, amit ott látsz, vagy amit végezned kell, gondolj a pénzre, amelyre viszont szükséged van.

 

Oroszlán

OroszlánKarmikus kötelességed: a családoddal jó kapcsolatot ápolni, amelynek tagjai mindent megtesznek azért, hogy a kedvedben járjanak, és inkább te vagy az, aki rájuk erőszakolsz dolgokat, amelyekhez semmi kedvet nem éreznek. Egy utazás nagyon jól sikerül, különösen, ha baráttal indultok útnak, és még akkor is, ha csak egy-két napra, mert lelkileg sokkal közelebb kerültök egymáshoz.

Karmikus kapcsolatod: azzal a személlyel van, aki nem közvetlenül, hanem csak közvetett módon tartozik a családodhoz, de vele olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amelyeket másokkal nem. Csak ügyelj a stílusra, mert egyikőtök sem egyszerű eset, túlságosan büszkék vagytok, és ez a jó kapcsolat egy rossz mondattól semmivé válhat.

Karmikus feladatod: ha korábban megismerkedtél valakivel, és ez a kapcsolat egyik pillanatról a másikra alakult ki, akkor ez most éppen olyan gyorsan fog véget érni, ahogy kialakult. A régi párod, aki még mindig szeret téged, újabb kéréssel állhat elő, amitől már szinte a nem létező szőrszálak is felállnak a hátadon. Ezt már nem teljesítheted!

 

Szűz

SzűzKarmikus kötelességed: talán itt lenne az ideje, hogy a kedvesed vagy a házastársad rokonságával közelebbi kapcsolatba kerülj. Ne tilts meg nekik olyat, ami szívfájdalmat jelent a számukra, miközben ők valóban nem akarnak a ti kapcsolatotoknak ártani. Tévedsz, ha azt gondolod, hogy ők befolyásolni kívánják szerelmedet, egyáltalán nem, csak tudni akarják, hogyan éltek, mi van veletek. Ennyi.

Karmikus kapcsolatod: egy régi barátoddal van, akinek nagyon sokat köszönhetsz, hiszen a karrier útján ő indított el, vagy legalábbis bábáskodott, hogy sínre kerülj. És a sikersorozatod azóta is tart. Ugyan emberek állnak most közétek, akik el akarnak választani benneteket, mégpedig üzleti megfontolásból, de ezt nem engedheted.

Karmikus feladatod: a gyermeked vagy a szerelmed csak és kizárólag azért hajszolja magát, hogy neked megfeleljen, mert úgy érzi, hogy neked semmi sem elég. Illetve, ha nem éri el azt az eredményt, amelyre te vágysz, akkor nem fogadod el. Vedd észre, hogy semmi örömét nem leli ebben, és ha ezt így folytatod, nem kell sok időnek eltelnie, a kapcsolatotok végleg megromlik, és majd megszakad.

 

Mérleg

MérlegKarmikus kötelességed: próbáld meg az érzéseidet leplezni, különösen, hogy sok irigység és féltékenység van a szívedben. Nem baj, hogy mások kiváló teljesítményt nyújtanak, attól még nem esik le az aranygyűrű az ujjadról, vagy nem fogja örökre eltorzítani arcodat a dicséret. Csak mondd ki, és fanyalgás vagy éppen negatív kritika helyett elismerően beszélj arról, ami sikeres, és a szíved mélyén te is tudod, hogy jó, amit csinált.

Karmikus kapcsolatod: a házastársaddal van, akivel tökéletesen megértitek egymást, partnered örül annak, hogy a segítségére voltál, hogy figyelembe vetted őt, hogy szereplési lehetőséget adtál neki, vagy egyáltalán teret a szerepléshez. A testvéreddel vagy a szomszédoddal is rendezhetővé válik egy régi vitás ügy.

Karmikus feladatod: a szerelemben olyan boldog leszel, mint talán eddig még sohasem. De az is lehet, hogy örömmel tölt el egy buli, ahol te leszel az est fénypontja. És természetesen visszatér a régi szerelmed, aki nem okoz csalódást, hanem felkavarja a szíved, és nem akarsz mást, mint érezni az illatát, a csókját, az ölelését.

 

Skorpió

SkorpióKarmikus kötelességed: annak a barátnak, aki nem viselkedett veled teljesen korrektül, megbocsátani. És a baráti kapcsolataidat ápolni, mert továbbra is szükséged lesz rájuk. Ne tévesszen meg, ha a párkapcsolatodban minden rendben, akkor a barátok már mehetnek is. Mert eljön az idő, amikor szükséged lesz néhány jó szavukra.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akivel vagy egy közösségben dolgoztok, vagy ennek a közösségnek a tagjai vagytok, vagy csak egyszerűen baráti kapcsolat fűz össze benneteket. Ne távolítsd el őt magadtól, hanem viszonozd azt, amit ő tett érted. Lehet, hogy nem tudja, hogy mit teszel érte, érdemes lenne ezt a tudomására hoznod.

Karmikus feladatod: pénzügyekben megálljt parancsolni magadnak, mert ez akár a szerelmi kapcsolatodnak is véget vethet. Gyermekeddel a viszonyod nagyon jó lesz, és a kedvesed sem mond ellent neked, olyan meglepetéseket tartogatnak neked, amelyeket ne visszafogottan, hanem lelkesen fogadj, még ha nem tetszik, akkor is.

 

Nyilas

NyilasKarmikus kötelességed: egy baráttal a kapcsolatod sokkal szorosabbá válik, és együtt tervezitek azt az izgalmas közös programot, amelyen, hogy ti ezt együtt teszitek meg, sokan fognak csodálkozni. A közöttetek lévő távolság megszűnik, és rájöttök, hogy mennyi hasonlóság van bennetek, sok mindenben egyformák vagytok.

Karmikus kapcsolat: egy kollégáddal van, aki talán a barátod, vagy legalábbis a munkahelyeden kívül van még közöttetek közös kapcsolódási pont. Az ő segítségével szerezhetsz magadnak olyan állást, vagy kerülhetsz olyan előnyös helyzetbe, amelynek már itt volt az ideje. Ha állást kívánsz változtatni, ne izgulj, jól fog sikerülni.

Karmikus feladatod: nagyon fontos, hogy figyelj az apró jelekre, mert így pontosan tudod, hogy kinek a számításait húzhatod keresztül, ami semmikor sem jó. De most különösen sokat ártanál vele magadnak, hiszen amire készülsz, amibe sok munkát fektettél, az semmissé válhat.

 

Bak

BakKarmikus kötelességed: a háttérben nem áskálódni, különösen a munkahelyen vagy a suliban, nem részt venni a folyosói pletykákban. Ha a feletteseddel, vagy olyan személlyel, aki rangban feletted áll, van egy közös tervetek, akkor azt még tartsd titokban. Ha a főnököd vagy a kollégád a szeretőd, azt még inkább.

Karmikus kapcsolat: a testvéreddel van, vagy a környezetedben egy olyan személlyel, aki idegesít. Ám egy barát vagy jó ismerős a segítségedre van, hogy ebből a kapcsolatból vagy kilépj, vagy ne legyen harag közöttetek. Így aztán ezzel a személlyel is karmikussá válik a kapcsolatod.

Karmikus feladatod: tudod, hogy a mulasztás karmájának számít, ha nem fogod a pénzedet olyan biztonságos helyre tenni, ahol megőrizheti az értékét, vagy ahol nem csapnak be. Anyagilag gondoskodnod kell magadról.

 

Vízöntő

VízöntőKarmikus kötelességed: házastársad rokonságával van, és akikhez tisztelettel kell közeledned, mert ezt várják tőled, és ők is megadják neked ezt a tiszteletet. Valamint azzal az orvossal vagy gyógyítóval, aki a segítségedre siethet, és minden tudását beleadja abba, hogy te jól érezd magad, és ne legyenek egészségi problémáid.

Karmikus kapcsolatod: egy régi szeretőddel vagy üzlettársaddal van, vagy egy olyan személlyel, akiben megbíztál, és aki csalódást okozott neked. Amit ne csak negatívumként élj meg, hanem próbáld végiggondolni, hogy ebből mi számodra a tanulság, mert biztos, hogy tovább tudsz majd lépni belőle.

Karmikus feladatod: a párodat a tenyereden hordozni, akinek új a kialakult helyzet, és még nem találja fel magát benne. A munkahelyed váratlanul megszűnhet, még ne kezdj az új keresésébe, várj egy hetet.

 

 

Halak

HalakKarmikus kötelességed: a munkában ki kell tartanod, és talán éjt nappallá téve dolgoznod, hogy meglegyen mindaz, amire szükséged van. Nem is annyira neked, mint inkább a házastársadnak, illetve a családnak. Szívesen lazítanál, de most nem teheted.

Karmikus kapcsolatod: egy olyan személlyel van, akivel még nem találkoztatok személyesen, még nem érinthetted őt, de már tudsz róla, és ahogy telik az idő, egyre többet. Örülsz neki, vársz rá, félted őt, és ezért olyan dolgokra ragadtatod magad, amelyekre korábban nem.

Karmikus kötelességed: nem várni házas- vagy élettársad családjától az anyagi segítséget, mert nekik is meg kell élniük valamiből, és még szeretnék élvezni az életet. Hanem el kellene gondolkodnod azon, hogyan szállítsd lejjebb az igényeidet, vagy hogyan tudnál kijönni kevesebből, és a magad támasztotta igényeidet magad kielégíteni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top