Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 23. csütörtök)

Kedves Kos!

A Nap már az éjjel átváltott a Skorpió jegyébe. Most elsősorban olyan dolgok foglalkoztatnak, amelyek rejtett helyen szunnyadnak. Valaki, aki provokál téged, ma különösen elbűvöl. Be akarsz nézni egy dolog mögé, szereted a rejtett ingereket. Problémáiddal konstruktívan szembesülsz. A Hold az Oroszlánban csak fokozza becsvágyadat.

Kedves Bika!

A Hold még mindig az Oroszlánban jár. Új fejlemények kialakulásához nem sok tér áll rendelkezésre. Koncentrálj arra, amihez jól értesz. A gyakorlatias módszerek működnek most a legjobban. A Nap a Skorpióba megy át, és szemben áll veled. A vonzások és a feszültségek közted és mások között most különösen nagyok.

Kedves Ikrek!

A Nap még az éjjel belépett a Skorpió jegyébe. A Hold 19.54-ig az Oroszlán jegyében marad, utána szünetel. Azok a napok, amikor a Nap jegyet vált, energetikailag gyengébbek, mint a többiek. Ne csodálkozz hát, ha tetterőd kissé korlátozottabb. Az esti program lazító legyen!

Kedves Rák!

Mára virradó éjjel a Nap belépett a rokon Skorpió jegyébe. Most még relatíve gyenge a hatása, de a következő napokban érezni fogod teljes támogatását határtalan bizalom és tettvágy formájában, hiszen a Rák jegye harmonizál a Skorpió jegyével.

Kedves Oroszlán!

Egészen az esti órákig minden olyan fantasztikus marad, mint tegnap volt. Minden esély a te oldaladon áll. 19.54 után hangulatod romlik, mert ekkor nem hat már rád a Hold. Gondolataid szertelenül csaponganak. Szokásodtól eltérően most mindenkinek beolvasol. Nézz szembe a tényekkel, és rá fogsz jönni ingerültséged mélyebb okára.

Kedves Szűz!

Az éjjel a Nap jegyet váltott, és a Marssal együtt a Skorpióban hat. Mivel még nem erősödött meg, inkább ne ess ma túlzásokba! Amíg napközben megmaradsz rutinfeladataid mellett, mert többre nincs erőd, késő este éber és fitt leszel. A Hold 21.41 után belép a te jegyedbe.

Kedves Mérleg!

A Nap ma éjjel átlépett a Skorpió jegyébe. Anyagi természetű gondjaid kerülnek most előtérbe. Felteszed magadnak a kérdést: vajon tisztességgel megfizetnek? Ez a nap egyébként elég gyenge lesz. Nehezedre esik munkádat elvégezni. Este, amikor a Hold már a Szűz jegyében áll, jobb lesz a közérzeted.

Kedves Skorpió!

Az éjszaka a Nap belépett saját jegyedbe. Egy-két napig eltarthat, amíg ereje érvényre jut, de már ma optimizmust és reményt nyújt. 19.54-ig a Hold erősen hat az Oroszlánban, utána szünetel a hatása. Figyelj rá, hogy ne légy túl direkt, tartsd vissza magad beszédstílusodban.

Kedves Nyilas!

Az éjjel a Nap belépett a Skorpió jegyébe. Most a Marssal együtt a 12. napházadban áll. A Hold is jegyet vált ma. A holdszünet, a Nap váltása – egyik sem ígér jó napot. Ellenkezőleg: levert vagy, magadnak is nehézzé teszed ezt az egyébként is erőtlen napot. Ha ma szabad vagy, törődj egészségeddel: menj szaunázni, és jelentkezz be a masszőrödhöz is.

Kedves Bak!

Hajnalban a Nap belépett a Skorpió jegyébe. Mágikus időszak veszi ezzel kezdetét, megnyílnak a lélek legmélyebb rétegei. Mint Bak szülött, tiszteled ezt a világot, de nem félsz tőle. Tudod, hogy vannak más dolgok is azonkívül, amit látsz, hallasz vagy érzel. Késő este belép a Hold a Szűz jegyébe. Ez további támogatást jelent számodra.

Kedves Vízöntő!

A Nap már jegyet váltott, most a Skorpió jegyében áll. Ennek hatását már érezheted is. Ez egy gyengébb nap lesz a számodra, a Skorpió Nap még nem lendült előre, és a Hold sem jól hat még. Hiányzik a kedved. Ebéd körül a Mars is nyomás alá helyez téged, és sajnos a környezetedet is. Végül konfliktusba kerülsz azzal is, aki nem bánt téged. Az esti Hold már megnyugtat téged.

Kedves Halak!

A Nap már a Skorpió jegyébe lépett, egy számodra különösen kedvező jegyben ragyog. Ablakot nyit a múltra, könnyén veszel fel kapcsolatot emberekkel, akik idősebbek nálad, most mindenkivel és mindennel kapcsolatban vagy. Igazán nem vagy egyedül. Gyújts gyertyákat azokért, akikkel már nem beszélhetsz.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top