Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 24. péntek)

Kedves Kos!

Ma már más szelek fújnak, mert a Hold a Szűzben áll. Csak ha alkalmazkodsz, és azt teszed, ami szükséges, tudsz valamennyire előrelépni. A hétköznapi kötelezettségek állnak a középpontban. Bár az apróságok idegesítenek, jobb, ha nem térsz ki előlük. Az egészséged is fontos. Figyelj oda az apró jelekre, amelyeket észlelsz.

Kedves Bika!

A Holddal a Szűzben minden megváltozik, megkövetelik, amit tudsz, a többiek elégedettek veled. Ne engedd elterelni a figyelmedet, tedd pontosan azt, amire most szükség van. Partnerkapcsolatodban örülj annak, amit mindig együtt csináltok és élveztek. Szokásaid rabja vagy, a rutin megnyugtat és vigasztal.

Kedves Ikrek!

A Holddal a Szűzben praktikus, kézügyességet kívánó dolgok kerülnek a középpontba. Ez jobban sikerül neked, mint például a kreatív munka. Mivel a Hold és a Vénusz egymással kellemetlen kapcsolatban állnak, a másokkal való együttműködés nehezebben megy. Déltájban mindenesetre ez a zavar elmúlik.

Kedves Rák!

Ma erősnek bizonyulsz, ha másokkal kerülsz összeütközésbe, különösen, ha direkt kontaktusról van szó. A Hold a Szűz jegyében áll. Harmadik napházad energiái aktiválódnak. Jó szónok vagy, céljaidat jól meg tudod valósítani, és jó érzéked van ahhoz, hogy hogyan kezelj másokat. Ez jó közvetítővé, eladóvá tesz.

Kedves Oroszlán!

A fellegek közti szárnyalásnak is vége van egyszer. Ma mindennapi feladatokat végzel, elintézed a rutint, sokkal kisebb nekibuzdulással végzed a dolgodat. A Hold a Szűzben kissé kijózanítólag hat, de jót tesz neked. Kézügyességet kívánó dolgokban ma nagyon ügyes, viszont kevésbé közlékeny vagy.

Kedves Szűz!

A Hold a saját jegyedben nagyvonalúan sok erőt, energiát ad neked. Más jegyek szülötteivel szemben ma nagy előnyt élvezel. A kora reggeli óráktól eltekintve jó formában leszel, tervezd meg napodat ennek alapján! Szeretnél családot alapítani. Jól gondold meg, mert lehet, hogy a pillanatnyi fellángolás után egy hónap múlva nem ezt fogod gondolni, ugyanis félted a szabadságodat.

Kedves Mérleg!

A Hold ma a Szűzben áll. Ez egyrészt 12. napházad, és ezzel energiát von el tőled, másrészt viszont ugyanez a Hold tárgyilagosságot és józan belátást is ad. Ezzel már lehet valamit kezdeni, ugye? Bár a nap józannak és hűvösnek tűnik, eredményeidet nem kell szégyellned.

 

Kedves Skorpió!

A Hold ma a Szűzben áll: megnyugtat, tárgyilagossá tesz. Az egészséges értelem mellett áttekintést is ad. Döntéseid, amelyek jövődet meghatározzák, ma biztosan jók lesznek. Estére aztán eléred legjobb formádat. A Mars és a Hold hatnak rád. Ágyba bújni? Időpocsékolás lenne!

Kedves Nyilas!

A Holddal a Szűz jegyében az egész nap világos és átlátható lesz. Szakszerűen és józanul foglalkozol dolgaiddal, nem hagyod figyelmedet elkalandozni. Ez eredményeiden is meglátszik. A reggeli órákban légy óvatos: a Hold és a Vénusz összevesznek. Már a reggelinél kellemetlen beszélgetés alakulhat ki. Este a Mars hatására egy bizonyos helyzetben gyámoltalannak érezheted magad.

Kedves Bak!

A Nap a Skorpió jegyében áll, a Hold a Szűz jegyében. Ez előnyös lesz neked, egyszerre érzed majd a magasságot és a mélységet, gazdagítja az életedet. Tisztelettel közelednek hozzád, ha munkaviszonyban vagy, akkor sikerekkel számolhatsz. Mindentől függetlenül kimondottan jó napod lesz a mai.

Kedves Vízöntő!

Pompás befejezése ígérkezik a hétnek, legalábbis ami a munkádat illeti. Buzgó és magasan koncentrált csillagzatok állnak a fejed felett. Igazán nincs okod a panaszra. A Szűz jegyében álló Hold és a Mars segít téged abban, hogy ne tereljék el a figyelmedet, gyorsan keresztülrágod magad a feladatokon.

Kedves Halak!

A Hold a Szűz jegyében áll, a Nap a Skorpió jegyében. Ez felerősíti a múlthoz kapcsolódó gondolataidat. Találkozhatsz egy olyan emberrel, akit már évek óta nem láttál, esetleg találsz egy képet, egy levelet egy olyan időből, amely már rég elmúlt. Talán most kerül elő az óvodáskori fotóalbumod.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top