Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 25. szombat)

Kedves Kos!

A hétvégén is dolgozol. Akár a lakás takarításáról vagy renoválásáról van szó, akár irataid rendezéséről, a Hold a Szűzben szorgalomra késztet. Intézd el feladataidat minél hamarabb. Éjjel ismét át kell állítani az órákat, és most már igazán ősziessé válik a hangulat.

Kedves Bika!

A Szűz jegyében a Hold még nem enged pihenést. A háztartás foglalkoztat, és egyéb otthon végzendő munkák (festés, mázolás) is adódnak. Mindent ki akarsz csinosítani, és a fizikai munka jót tesz neked. Este jó lesz lazítani, valami finomat főzni, élvezni a megérdemelt pihenést.

Kedves Ikrek!

Nyugodt, csendes nap lesz a mai, de semmi esetre sem unalmas. A Jupiter és az Uránusz veled vannak. Az élet szórakoztató, akkor is, ha „csak” otthon vagy. Fess, írj, végezz valami alkotómunkát. A Vénusz és a Hold művészt csinálnak belőled!

 

Kedves Rák!

A Hold még egy napig a Szűzben marad, a Jupiter és a Szaturnusz kísérnek téged. Szerencséd van, és ajándéknak érzed az életet. Szívesen vagy kisebb társaságban úton, lehetőleg pár óránál tovább ne maradj egyedül. Töltsd a napot barátaiddal.

Kedves Oroszlán!

Egy kellemes szabadnap, nem kimagaslóan jó, de egyszerűen szép. Még szebbé válhat, ha sok időt töltesz a szabadban, a természetben sétálgatsz. Most, mikor a nap a Skorpióban áll, pár hétig közel vagy őseidhez. Beszélgess úgy halottaiddal, mintha itt lennének.

Kedves Szűz!

Ez a nap olyan lesz, mint egy álom! A Hold és a Jupiter uralma alatt olyan boldog és szerencsés lesz, mint már régóta nem volt. A délelőtt még jobb lesz, mint a délután. Nemcsak a munkatársaid, hanem a barátaid helyzetébe is bele tudod magad élni, és még a partnered gondjainak megoldására is jut időd.

Kedves Mérleg!

Szép, bár kevéssé látványos nap áll előtted. Kissé visszafogott és félénk vagy. Nem vágysz nagy tettekre, akciókra. Sok ember? Csak azt ne! Ennek ellenére jól fogod érezni magad.

 

Kedves Skorpió!

A hétvége boldogabbik napja ez a szombat. Ha találkát tervezel, mára tedd! Ma sokkal egyszerűbb lesz minden. Este különösen jókedvű, vidám leszel. Mindig akad egy-két mentő ötleted, amellyel akár a magad, akár mások segítségére lehetsz. Kellemes hangulatban telik a nap.

Kedves Nyilas!

Ha vannak még elintéznivalóid, hamar végzel velük délelőtt. A Hold a Szűzben, valamint a Jupiter és a Szaturnusz kedveznek a beszerzéseknek és a munkák befejezésének. Később, amikor az Uránusz hatása érvényesül, használd ki szabadidődet, menj szórakozni!

Kedves Bak!

Ma is a Skorpió jegyében áll a Nap, és a Hold a Szűzben. Ez kiváló bolygóállás egy jól működő hétvégi naphoz. Legyen ez bevásárlás, takarítás, tisztogatás, minden, ami a Szűz jegyében álló Hold alá tartozik, kiválóan sikerül. A Nap erős kisugárzást ad neked, keresik a társaságodat. Állítsd át az órád a téli időszámításra.

Kedves Vízöntő!

Ne hajszold magad ennyire. Nyugodtan csinálj egy kisebb nagytakarítást, még a barkácsolásaid is könnyen sikerülnek, mert a gyakorlati érdeklődésed megnő délelőtt. Megérdemled a finom ebédet, ezután pedig menj családoddal, kedveseddel kirándulni a hegyekbe.

Kedves Halak!

A Hold a Szűz jegyében segít neked a szombati munkálatokban, mint takarítás, bevásárlás stb. Ma érezheted ennek erejét, és talán takarékoskodhatsz a tisztítószerekkel és a fizikai erőddel is. Bár az este még hátravan, amikor jól kipihenheted magad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top