Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. október 27-től 2008. november 02-ig

Kos

Több negatív hatás is érvényesül a hét első felében, hétfőtől csütörtökig úgy érezheted, mindenki beléd akar kötni, szinte vonzod a konfliktusokat. Néhányan problémájukat is rád zúdíthatják, ez csak azért történik így, mert alapjában igen megértő és segítőkész ember vagy, aki mindig jó tanácsokat ad közeli és távoli barátainak, munkatársainak. Légy toleráns, hisz nem kihasználni szeretnének, csupán segítséget kérnek! Nyújts jobb kezet, s a jótett helyébe jót várj!

Szerelem: Nehézkes napok követik egymást, megeshet, hogy társad egy rossz pillanatában épp rajtad töltené ki a mérgét. Légy vele a szokottnál is toleránsabb. A magányosok várják ki a jövő hetet, s jöhet a szerelem!

Bika

Csak akkor érhetsz el eredményeket a most következő héten, ha teljes mértékben önmagad leszel! Célod semmiképpen se a másoknak való megfelelni akarás legyen! Könnyen megtörténhet, hogy hajlamossá válsz arra, hogy átmenetileg másnak tudod magad mutatni, mint amilyen valójában vagy, de tudnod kell, hogy ennek nem sok értelme van. Aki ismer és kedvel téged, olyannak szeret, amilyen vagy, jó és a rossz tulajdonságaiddal együtt.

Szerelem: A már-már kényszeres megfelelés utáni vágy kapcsolatodban is felütheti fejét, társadat ne akard megtéveszteni. Ha viszont most vadászol a nagy Őre, mutasd a valódi arcod, különben nagyot csalódtok egymásban.

Ikrek

Az élet legnagyobb tanítása az, hogy sose feledd el: épp annyit kapsz, amennyit magad is adsz. Ha történik valami rossz az egyik nap, azt a sors mindig kompenzálja valami jóval a következőn. A következő napok eseményeire is ez a váltakozás lesz jellemző. A hét első fele még kellemetlenségekkel, nehézségekkel telik, összezördülések is előfordulhatnak környezetedben. Szombatra azonban – szerencsére – jelentősen változik a helyzet.

Szerelem: Érzelmi téren is kialakulhat néhány konfliktushelyzet, de gyorsan orvosolható mindegyik. A magányos Ikrek is mozduljon ki végre otthonról, nem jönnek házhoz az udvarlók!

Rák

A heti bolygóállás különösen művészi oldaladra, kreativitásodra és alkotókészségedre lesz erősen pezsdítő hatással, s épp ezért valami egész érdekes dologgal rukkolhatsz elő. Nagyszerűen ráérzel a pillanatnyi lehetőségre, s arra, hogy ebből neked is származhat komoly hasznod! A sikerért s a learatható babérokért – mint mindig – most is keményen meg kell dolgoznod, az eredmények nem jönnek maguktól – de jönnek, s ez biztasson!

Szerelem: Komoly érzelmi mélységekbe merülhetsz alá, ha úgy alakul, kötelezd el magad végleg kedvesed mellett. Aki még magányos, ne keseregjen tovább, hanem inkább nézzen körül, akadhat akár több érdeklődő is a környéken…

Oroszlán

Régóta dédelgetett, titkos álmok és vágyak megvalósításának jött el az ideje. Nagy a valószínűsége, hogy egyedül nem tudod kivitelezni terveidet, ezért keress hozzájuk megfelelő partnereket, akik segítségedre lehetnek a hiányzó dolgok pótlásában. Ha nyugodtan végiggondolod lehetőségeidet, s alaposan körbenézel, rádöbbenhetsz, nem is kell messzire menni annak megoldásáért, hogy megtaláld a megfelelő üzletfelet egy barát, netán családtag személyében.

Szerelem: Problémád most nem adódhat, kiegyensúlyozott hét vár rád. Ha még a magányosok táborát erősíted, akkor igazán jó lehetőség nyílik meg számodra csütörtöktől, hogy megismerkedj valakivel.

Szűz

A most beköszöntő hét fontossá válhat, akár amolyan vízválasztónak is tarthatod. Lezárulhat egy igen energikus, mozgalmas időszak. Elmondható, hogy jelentősen többet dolgoztál, tanultál és tettél másokért, mint amennyit kellett volna, de ez is meghozza hamarosan a gyümölcsét. Épp itt lenne az ideje, hogy végre pihenj is egy keveset, neked is szükséged van egy kis lazításra. Ha nem iktatsz be egy kis szünetet életedbe, akár le is betegedhetsz.

Szerelem: Érzelmek terén sem lehet panaszkodásra vagy aggodalomra ok. Akár szingli vagy, akár van kapcsolatod, nyugalmas napoknak nézel elébe, jelentős változás nem várható, de ez ne keserítsen el.

Mérleg

Mozgalmas, dolgos, intenzív napoknak nézel elébe, otthon s munkahelyeden egyaránt. A tennivalók a fejed búbjáig érnek, és már szerdára eleged lesz az egészből. A kialakult helyzetet részben magadnak is köszönheted, az elmúlt időszakban fontos feladatok mellett siklottál el, s ezek mostanra felhalmozódtak, nem tűrnek halasztást. Ne halogasd tovább dolgaid elvégzését.

Szerelem: Akár van párod, akár nincs, ezen a héten nagy az esély arra, hogy találkozz valakivel, aki levesz a lábadról! Elvakíthat egy fellángoló szerelem, s mint máskor is már előfordult veled, most sem látod a fától az erdőt!

Skorpió

Elmondható, hogy az érzelmek terén nem mindig látsz tisztán. Néha ezért fejjel mész a falnak, s szeretteidre zúdítasz jót-rosszat egyaránt. A tolerancia most kiemelt szerepet kaphat életedben, gondolkodj, mielőtt beszélsz. Ezekben a napokban kimagaslik dinamizmusod, szorgalmad, s környezeted is elismeri tevékenykedésedet – munkáddal összefüggésben. Függetlenül a hűvös időjárástól, rád most sem az unalom vagy egy kis szabadság és nyugalom, hanem rengeteg munka vár.

Szerelem: A párban élő Skorpióknak nem lehet okuk a panaszra, hisz kapcsolatukkal minden rendben van. A szinglik viszont hívják fel végre a figyelmet magukra! Most jók az esélyek a pártalálásra.

Nyilas

A heti konstellációk hatására most könnyen megeshet, hogy rossz oldalról közelíted meg különböző emberi kapcsolataidat! Valójában nincs szükség arra, hogy manipuláld vagy éppen befolyásold a téged körülvevő embereket, különösen nem szeretteidet! Ezzel az elképzeléseddel csak magadnak árthatsz, s az eddig beléd vetett bizalom akár meg is inoghat. Ezt kerüld el, hisz te magad sem viselnéd jól, ha az emberek három lépés távolságot tartanának veled szemben.

Szerelem: A magányos Nyilasok elemükben lesznek, ezért bárkit levehetsz a lábáról, ne is halogasd tovább a párkeresést! A már elkötelezettek elmélyíthetik kapcsolatukat.


Bak

A következő héten igazán elemedben leszel, tele erővel, energiával, tettvággyal, ambícióval. Bármihez is fogsz, jól alakul, sikert sikerre halmozhatsz, környezeted is elismeri tetteidet. Persze ez nem véletlen, hisz új, hosszú távú terveid vannak, s most teszed meg az első lépéseket, hogy céljaidat mihamarabb elérd. Ha véletlenül akadályokba ütközöl, ne hátrálj meg, állj fel, menj tovább!

Szerelem: Szívügyek terén fontos időszak következik, mutasd ki, mennyire kötődsz partneredhez, igazán hálás lesz ezért. Ha még egyedül élsz, felejtsd ezt el! Mozdulj ki otthonról, és keress magadnak mihamarabb valakit!

Vízöntő

A hét első napjai nagyon pozitívan telnek, lehetőségeid – érezhetően – már a múlt hét óta javulnak, sok pozitív hatás ért és ér jelenleg is, most is hasonlóan jó dolgok várnak rád. Alkalmad nyílhat arra, hogy egyébként is biztos pozíciódat tovább erősítsd munkahelyeden, pénzügyeid is javuló irányba forduljanak, akár új vállalkozásba kezdj, s bármit teszel, azt sikerrel véghez is viheted!

Szerelem: Szerelmi életed alapos élénkítésre vár, ha új, azért, ha régi, nos, akkor különösen. Ha eddig szingli voltál, könnyen elképzelhető, hogy a napokban megérkezik a várva várt szerelem…

Halak

Az ősz és a borongós idő – mint máskor is – jelentősen visszafogja aktivitásodat, tettvágyadat, látványosan lelassulsz, s egyre nehézkesebben végzed mindennapi feladataidat. Fáradtnak érzed magad fizikailag és szellemileg egyaránt. Most valahogy semmihez sincs kedved, nem akarsz alkalmazkodni senkihez, a változásokat, külső ingereket sem viseled jól. Már péntekre javul a helyzet, kedélyállapotod is kimozdul a totális holtpontról.

Szerelem: Párod igyekszik a kedvedben járni, de most erre sem vagy nyitott. A magányos Halak számára csak a szombati nap kedvező, hogy változtassanak szívügyeiket illetően.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top