Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 28. kedd)

Kedves Kos!

Délelőtt a Hold még a Mérleg jegyében áll, és ezzel könnyedséget, sőt vidámságot ígér. Ezután viszont, röviddel 13 óra előtt belép a Hold a Skorpió jegyébe, és jó, ha vigyázol, hogy hangulatod ne a legmélyebb pontra zuhanjon. Próbáld meg elterelni a figyelmedet. Emlékezz rá, hogy Kos vagy, aki mindig és mindenütt jókedvet tud sugározni.

Kedves Bika!

Teljesen kipihenve és fitten menj munkába. Ma nincs elnézés, a Hold nyomást gyakorol rád. A közelgő újhold elvesz az erődből. Ebéd körül nem hat rád a Hold, pihend te is ki magad. Utána a Hold belép a Skorpió jegyébe, ahol már ott a Nap, és este találkozik a két égitest a szerelmi házadban: ne hagyd ki a lehetőséget, amelyet nyújtanak neked.

Kedves Ikrek!

A délelőtt még a tegnapi nap stílusában folytatódik, de 13 órakor természeted sötétebb oldala kerül előtérbe. A Hold a Skorpió jegyébe megy át, amely számodra nem kedvező hatású. Ne aggódj, ez is elmúlik!

 

Kedves Rák!

A Hold ma délelőtt is a Mérleg jegyében marad. Ez kissé fáraszt, vagy inkább álmodozóvá tesz. Vigyázz tehát magadra, nehogy hibákat kövess el. Ebéd körül szünetel a Hold: ha megteheted, pihenj te is! A Hold belép a Skorpió jegyébe, és a közeledő újhold is érezteti már hatását. Nem fáraszt el, ellenkezőleg! Az újhold 5. házadban, a szerelem házában fog állni, és ez izgalommal jár.

Kedves Oroszlán!

A délelőttöd még a Hold hatása alatt áll. Fantasztikusan érzed magad, napi munkádat is lendületesen végzed. Ebéd körül a Hold hatása szünetel. Ha lehet, hosszabbítsd meg ebédszüneted. Ezután a Hold a Skorpió jegyébe lép be. Furcsa érzés kerít hatalmába: elgondolkodó, meditáló, sőt egy kicsit emberkerülő leszel.

Kedves Szűz!

A délelőttről elmondhatnád: és még futottak… ez azonban csak a vihar előtti nyugalom. Ebédidőben a Hold belép a Skorpió jegyébe, ez a startjel. A jó Hold átviszi a Nap és a Mars erőit a Földre, és te nyered belőle a legtöbb hasznot. Olyan, mintha valaki mögötted állna, és előrelökdösne. Egyszer csak aktívabb, elevenebb, vállalkozó kedvű leszel.

Kedves Mérleg!

11 óráig még jól mennek a dolgok, a Hold még a saját jegyedben aktív. Utána szünetel, majd ismét ad némi erőt, de már érezni lehet a bekövetkező újhold hatását. Kritikus fázis következik be, személyiségedben változások történnek, de ez a folyamat jó és fontos, tisztulást jelent számodra.

Kedves Skorpió!

Bár az újhold saját jegyedben csak ma éjszaka jön el, már egész nap érzed energiáit. Testileg érzékeny vagy. Ne egyél sokat, ne igyál egészségtelen italokat. Vigyázz magadra, óvd a testedet. Ebéd után ugyan jobban fogod érezni magad, de nem leszel csúcsformában. Azok az ötletek, melyek ma jutnak eszedbe, nagyon értékesek lehetnek.

Kedves Nyilas!

A közelgő újhold elvesz energiádból. Egész nap nehézkes vagy, fáradt, dekoncentrált, nem jön ki a lépés. Ne erőltess semmit, gondolj arra, hogy néha a kevesebb többet jelent. Este csodálatos, isteni érzés lesz meditálni. Utána felemelő, könnyű érzés fog el, mintha lebegnél.

Kedves Bak!

A ma éjjel bekövetkező újhold már egész nap előre érezteti hatását. Kevesebb erő áll rendelkezésedre, mint máskor. Levert vagy, de ez csak testi szinten értendő. Szellemileg jó formában vagy, gyorsan kombinálsz, könnyen érteted meg magad másokkal, komolyan vesznek, mert jól és világosan érvelsz.

Kedves Vízöntő!

11 és 13 óra között jó lesz vigyázni! Egy holdszünet a Plútó hatása alatt csúnya veszekedésbe vihet bele. A holdszünet után már hiányzik az erő a civakodáshoz, az éjszaka bekövetkező újhold kezdi éreztetni hatását. Az újhold a X. napházadban lesz éjféltájban. A kívánság, hogy magadat munkahelyeden valósítsd meg, megerősödik, és elkísér a következő időszakban. A munkakeresők számára egy kb. kéthetes időszak kezdődik, amelyben esélyeik jobbak lesznek.

Kedves Halak!

Reggel a Hold még a Mérleg jegyében van. A mai nap kulcsszavai: harmónia és diplomácia. Egy délidei holdszünet után a Hold belép a Skorpió jegyébe. Ez kapóra jön neked! Most erős és vállalkozó kedvű vagy. Különösen azok a feladatok vonzanak, amelyek újak számodra. Ki akarsz próbálni valamit, és ezért kockázatot is szívesen vállalsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top