Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 29. szerda)

Kedves Kos!

A mai nap különösen rossz lesz. A Skorpió energiája szabályosan elszívja az erődet, mert a Hold kapcsolatba lép a Marssal. Tudatosan dolgoznod kell ez ellen, küzdened kell a jó kedélyedért. Ha mégis nyomott, melankolikus hangulatba kerülsz, ez még mindig nem jelent katasztrófát. Este egy kiadós, jó szórakozással kényeztesd magad.

Kedves Bika!

A Nappal és a Holddal a szerelem házában nem lehet közönyösen és koncentráltan dolgozni. A szerelem, az érzékiség erősebb. Legalább az estét szánd az élet szebb oldalára. Emellett ne feledkezz meg azokról, akik egykor az életedhez tartoztak, és szerettek téged: a Hold aranyhidat épít őseidhez, ismét egyesülsz velük gondolatban.

Kedves Ikrek!

A Hold a Nappal szövetkezve a Skorpió jegyében aggodalmakat ébreszt benned, pesszimistán nézed a dolgokat, saját magad kritizálod. Mindenesetre belső fényed nem világít olyan fényesen. Kedves Ikrek, ez a sötét oldal is hozzád tartozik, mint a sötétség a fényes naphoz. Így hát ne zavarjon, hogy nem mosolyogsz egész nap, és nem állsz készen minden pillanatban egy viccel felvidítani a társaságot.

Kedves Rák!

Hogy aludtál? Hacsak nem vagy teljesen süket a Hold rezgéseire, izgalmas álmaid voltak, talán szerelmi töltéssel. Az egész napod a szerelemről szól. Nem kell rögtön férfi és nő szerelmére gondolni: szeretheted a természetet, művészetet, az életet – mindent.

Kedves Oroszlán!

Ma a Hold már teljesen a Skorpió jegyében áll, és a Nappal kötődik – újhold van. Most lényed olyan oldalaival is kell foglalkoznod, amelyek nem csak naposak. Gondokról, félelmekről, szükségről, félelemről van szó. Nem futhatsz el előlük, mert akkor napos oldalad sem marad érintetlen. Valódi fény árnyék nélkül nincsen!

Kedves Szűz!

Ma a Hold a Skorpió jegyében kapcsolódik a Jupiterrel, a Marssal és a Szaturnusszal. Bármibe fogsz, sikerül. Üzleteid nyereségesek. Hogy sikereid nem nőnek az égig, abban a Merkúr a ludas, kevésbé kedvező pozícióban áll. Mindenesetre nélküle is fantasztikusan sikerül ez a nap.

Kedves Mérleg!

Az újhold utóhatásait lehet érezni. Fizikailag nem olyan jó ez a nap, de érzelmileg és szellemileg topon vagy. Ne tervezz testileg fárasztó munkákat, minden más viszont megengedett. Szellemileg igényes feladatok nagyon is jól sikerülnek. A Mars és a Szaturnusz aktív. Pontos vagy, és szívesen végzel kutatásokat.

Kedves Skorpió!

Ma nemcsak a Hold, hanem a Mars, a Jupiter és a Szaturnusz is a te oldaladon áll. Teljesen koncentrált vagy, és nagy teljesítményt nyújthatsz. Az egyik legjobb munkanapod lesz a mai. Főnököd is észreveszi, mennyire kiváló vagy ma. Nehéz terminusok ma egyszerűen nem léteznek számodra.

Kedves Nyilas!

Rossz hangulatról szó sem lehet. Ezzel szemben gyengének érzed magad, és az is vagy. Kisebb, tulajdonképpen könnyű munkák is nehezedre esnek. Ma mindenhez több időre van szükséged. A Jupiter, a Mars és a Szaturnusz más jegyeket segítenek, nem a Nyilas szülötteket. Mellőzve érzed magad, még egy viccet is személyes támadásnak veszel. Jobb, ha visszavonulsz.

Kedves Bak!

A mai nap fontos döntéseket hozhatsz. A Hold a Skorpió jegyében áll, 11. napházadat aktiválja, a Jupiter, a Mars és a Szaturnusz is hat. Az újhold rezgései is elcsitulnak. A Szaturnusz hatására döntéseidet jól megfontolod. Estére hívd meg magadhoz barátaidat, töltsd társaságukban az időt.

Kedves Vízöntő!

A Hold Marssal, Jupiterrel és Szaturnusszal fennálló kapcsolatainak köszönhetően önkritikusan végzed dolgodat. Már a reggel a tükörbe vetett pillantással kezdődik, majd megvizsgálod aktuális számlakivonatodat, és munkádat is ebben a szellemben folytatod. Próbálj meg ez ellen hatni, mert a túlzott önkritika negatív hatású lehet. Este nem lesz jó a kedved, elrontod magad körül mások hangulatát is.

Kedves Halak!

Bár az újhold az éjjel volt, még egész nap a hatása alatt vagy. Fontos, hogy céljaidról és lehetőségeidről elgondolkodj. Fordíts magadra több időt, és beszéld meg másokkal is terveidet. Közös tulajdonságok és ideálok összekovácsolnak. Szükséged van valamire, amivel azonosulhatsz.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top