Horoszkóp

Hétvégi horoszkóp (október 31. – november 2.)

Az Oroszlánt szenvedélyessé, az Ikreket türelmetlenné, a Mérlegeket merengővé teszi a hétvége.

KosKOS: Alapvetően szerelmes típus vagy, kedves Kos. Igaz? Könnyen és gyorsan képes vagy szerelembe esni. Ezen a hétvégén is lesz erre alkalmad. De ha kapcsolatban élsz, akkor jobb lenne, ha a párodba szeretnél bele újból. Csak kettőtökön múlik. Hívd el randira! Kényeztessétek egymást! Ritkaság a harmonikus kapcsolat manapság, mert elfelejtettük, hogy azért tennie kell mindkét félnek. Amennyiben egyedül élsz, járj nyitott szemmel és szívvel, mert egyszer csak ott lesz valaki, aki illik hozzád. Ha szeretnél lehetőséget adni ennek, akkor mozdulj ki otthonról! Mehetnél egy rövidebb külföldi útra vagy egy távolabbi városba. Vasárnap viszont már nem leszel túl jó hangulatban, ezért akkor ne akarj jó benyomást kelteni, mert csak erőlködés lesz belőle…

BikaBIKA: Pénteken és szombaton úgy érezheted, hogy mindenki megbolondult. Valami érthetetlen és elérhetetlen dologért lelkesednek. És az fog a leginkább bosszantani, kedves Bika, hogy ezt teljesen komolyan veszik. Mindenkinek elment az esze? Nem, csak ők nem állnak olyan stabilan, két lábbal a földön, mint te. De a Hold vasárnap délben átlép a Bak jelébe, és ez jelzi, hogy végre „kijózanodnak” azok, akik eddig hiábavalóan álmodoztak. Ettől te is jobban fogod érezni magad. Azt tapasztalhatod, hogy visszatér minden a normális kerékvágásba. Arra vigyázz, hogy a feszültebb napokban ne vessz össze senkivel, mert az akár végleges szakítást is eredményezhet. Uralkodj magadon! Térj ki a viták elől! Kertészkedj vagy barkácsolj, vagy csinálj bármilyen manuális tevékenységet, amely eltereli a figyelmedet a feszültségről!

IkrekIKREK: Pénteken és szombaton úgy érezheted, kedves Ikrek, hogy mindenki a te türelmedet teszteli. A párod és a többi körülötted élő ember is „provokál”. Nehéz lesz, hogy elkerüld a vitát, pedig mindent el kell követned. A legjobb lenne, ha egyedül elmennél pecázni vagy sétálni stb. Igaz, hogy te társasági ember vagy, de most a magány kifejezetten jót fog tenni. Környezeted beláthatja, hogy néha neked is szükséged van nyugalomra és csendre. Ez jó alkalom lehet arra, hogy átgondolj néhány aktuális témát. Ha találkozol valakivel, akkor alaposan figyeld meg, hogy milyen „üzenetet” hoz neked. Természetesen ő ezt nem tudatosan teszi. Hallgasd meg, miről beszél, és az hogyan kapcsolódik a téged foglalkoztató, netán feszítő kérdésekhez!

RákRÁK: Ezen a hétvégén úgy érezheted, kedves Rák, hogy a párod és a környezetedben lévők mindent túlzásba visznek. Döbbenten nézheted, hogy vagy felfokozottan örülnek, vagy mély letargiába zuhannak. Nem a te dolgod, hogy mindenkinek a gondját-baját megoldd! Hallgasd meg őket, ha van erre időd és energiád, de hagyd náluk a problémájukat! Ne adj tanácsot, főleg ne kéretlenül! Mert nem lesznek hálásak, hacsak nem azt mondod, amit hallani szeretnének! Töltsd ezt a pár napot a gyerekeiddel vagy a családban, környezetedben lévő gyerekekkel! Sokat tanulhatsz tőlük. Ráadásul a nevetés és a játékosság feltölthet téged. Így sikerülhet kikapcsolódnod a mindennapi gondokból.

OroszlánOROSZLÁN: Pénteken és szombaton, sőt még vasárnap délelőtt is a Hold a Nyilas jelében jár. Ez is tüzes jegy, akárcsak az Oroszlán. Így kifejezetten jó hatással van rád, kedves Oroszlán. Lelkes és szenvedélyes lehetsz tőle. Ha épp szerelmes vagy, akkor a kiszemelted nem fog tudni ellenállni neked. Ha bármi mást szeretnél elérni, akkor biztosan sikerülni fog, mert olyan tűzzel-hévvel tudsz harcolni érte. De ne feledd, hogy erőszakkal nem érhetsz célba! Legyél elszánt, de ne erőltesd azt, ami nem megy! Különösen a szüleiddel legyél figyelmes és türelmes. Nem kell őket meggyőznöd a saját igazadról! Hagyd inkább rájuk, mert a vita csak fájdalmat okoz nekik! Legyél tekintettel arra, hogy ők idősebbek, így talán lassabbak és kevésbé merészek, mint te!

SzűzSZŰZ: Ezen a hétvégén az otthonoddal kapcsolatos témák fognak a legintenzívebben foglalkoztatni, kedves Szűz. Az jó, ha a felújítással vagy az átrendezéssel kapcsolatos terveidet pontosítod. De ne bosszankodj vagy keseregj olyasmin, amin nem tudsz változtatni! Fogadd el, hogy semmi, így a lakásod, házad, kerted sem lehet tökéletes! Ha elégedetlenkedsz, rengeteg energiát veszítesz. Negatív spirál indulhat el, és beszippanthat. Ettől egyre rosszabbul érezheted magad. Ehelyett inkább mozdulj ki otthonról! A kirándulás és a sport jó hatással lesz rád. Amint egyre mélyebb levegőt veszel, és elkezdesz izzadni, távozik belőled a feszültség és minden méreganyag. A mérgek testedet és lelkedet is mérgezték. De ezután már nem leszel mérges…

MérlegMÉRLEG: Kifejezetten kellemes hétvége áll előtted, kedves Mérleg. Most szépnek látsz mindent. Magasztos érzelmek és filozofikus gondolatok keríthetnek hatalmukba. Elmerenghetsz, mi is a szerelem valójában. Vagy mit nevezünk szépnek, és mitől szép valaki vagy valami. Nem hiábavalóak ezek. Sikerül általuk megfogalmaznod olyasmit, ami segít visszaszerezned a derűlátásodat. Jó lenne, ha elmennél egy nagy parkba vagy erdőbe, és szívnál egy kis friss levegőt. Ahol sok fa van, ott gyógyító rezgések vannak jelen. Ezek gyógyíthatják testedet-lelkedet. Töltődj fel, mert vasárnaptól már nehezebb lesz az optimizmusodat olyan intenzíven érezned. Otthoni vagy régi témák bosszanthatnak ismét, ha hagyod magad. Rajtad múlik, hogy mennyire veszed a szívedre. Ha tudsz, akkor tegyél valamit, ha nem, akkor hagyd, hogy az idő megoldja!

SkorpióSKORPIÓ: Igaz, hogy a hétvége a pihenésé, de ha úgy érzed, hogy meg kell tenned valamit, akkor tedd meg, kedves Skorpió! Használd ki az adódó lehetőségeket, bármiről legyen szó! Ha a munkádban vagy hivatásbeli előmeneteledben kedvező folyamatok látszanak, akkor vizsgáld meg, és lépj legjobb belátásod szerint! Jó lenne, ha tanácsot kérnél nálad tapasztaltabb embertől. Kívülről olyan összefüggés látszhat, amelyre te nem gondolsz. Ha párt keresel, akkor járj nyitott szemmel, mert „mellékesen” egymásba botolhattok! Akkor fogsz rátalálni, amikor a legkevésbé számítasz rá. Ezt a hétvégét töltsd aktívan, mert most a feltöltődésedet az intenzív, mozgalmas napok adják! Semmiképp se gubbassz otthon a négy fal között! Menj emberek közé vagy ki a természetbe!

NyilasNYILAS: Pénteken hajnaltól vasárnap délig a Nyilas jelében jár a Hold. Ez érzékennyé tehet téged, kedves Nyilas. Most kicsit sértődékenyebb lehetsz, mint egyébként. Ugyanakkor a megérzéseid erősebben fognak működni. Mivel még a Vénusz is a Nyilas jelében tartózkodik, fogékonyabb leszel a szépségre és a művészetekre. Vétek lenne, ha szombaton nem mennél el egy kiállításra, lakberendezési áruházba vagy divatbemutatóra. De kimehetsz a természetbe festeni vagy fotózni is. Mindenképpen élvezz mindent, ami szép körülötted. Gyönyörködhetsz a párodban vagy a gyermekedben is. Kényeztetheted magadat valamilyen szépészeti eljárással: arcpakolás, smink, új frizura, ékszerek stb. Jó hatással lesz testedre-lelkedre, ha önmagadat is szépnek látod!


BakBAK: Te tudod a legjobban, hogy a túlzás semmilyen formája nem kedvező. Akkor miért esel végletekbe, kedves Bak? Se a munkát, se az önsanyargatást nem szabadna túlzásba vinned. Mikor pihensz? És mikor, hogyan kapcsolódsz ki? Itt az ideje, hogy törődj magaddal többet. Ha most jönne egy tündér, mi lenne a három kívánságod? Fogalmazd meg, és akár le is írhatod. Tudnod kell, hogy az univerzum, Isten, az angyalok, vagy bármilyen névvel is illessük ezt, úgy „működik”, mint a mesében a dzsinn: „Kérésed számomra parancs!” Sőt nemcsak a kérésed, hanem minden gondolatod is! A pozitív gondolkodásban nem tudsz túlzásba esni. Most jó alkalmad adódik ennek a gyakorlására, különösen vasárnap déltől, amikor a Hold belép a Bak jelébe. Szó szerint elemedben leszel. Használd ki!


VízöntőVÍZÖNTŐ: Lassan véget ér az egy helyben toporgás számodra, kedves Vízöntő. Már csak egy pici türelemre és kitartásra van szükséged, és az életed több területén is kedvező fordulat várható. Ahhoz, hogy ez a lehető leghatékonyabb lehessen, fontos lenne összeszedned a terveidet. Írd le rövid-, közép- és hosszú távú terveidet! Ezen a hétvégén át kellene gondolnod a főnököddel való kapcsolatodat. Az a feszültség, amely az utóbbi időben köztetek van, nem fog magától megszűnni. Neked kellene közeledned, és békülékenyen lépned felé. Senkinek sem jó az ingerült hangulat. Ezen a hétvégén sportolhatnál. Futás, biciklizés vagy súlyzózás közben lesz időd átgondolni ezt is. Ráadásul minden feszültséget ki tudsz „égetni” magadból a fokozott izommunkával. Ha megnő a pulzusszámod, és elkezdesz izzadni, szabályosan kinyomod magadból a mérgeket…


HalakHALAK: Lehet, hogy beigazolódik, amit már érzel egy ideje, kedves Halak. A munkád, vagy a helyszín, vagy a kollégák változnak, lecserélődnek. Ha képes vagy pozitívan hozzáállni a változásokhoz, akkor lesz a te pozíciód egyre jobb. Sok energiádba kerülhet, hogy megőrizd a derűdet. Ezért is fontos, hogy hétvégén pihenj intenzíven. Gondold át, mi az, ami a leggyorsabban feltölt! Otthoni lazítás, tévézés, vagy séta a szabadban, vagy sport. Tedd azt, amit a legjobbnak érzel. Nélkülözhetetlen, hogy azt válaszd, ami nemcsak a testedet, de az agyadat is lefárasztja. Annyira, hogy ne legyen módod a mindennapi gondokkal, feladatokkal foglalkozni. A kikapcsolódás szó szerint azt jelenti, hogy kikapcsolod magad a heti rutinból. Ha ez sikerül, akkor tudod a következő hetet lendületesen, energikusan kezdeni…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top