Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 31. péntek)

Kedves Kos!

Ma egy kicsit úgy tűnik neked, mintha visszatért volna a fény, mint egy reggel a sötét éjszaka után: a Nyilas-Hold új erőt ad. A legjobb hangulatban vagy, anélkül, hogy meg kellene erőltetned magad. Minden munkádat könnyedén végzed. Ma senki nem tud keresztbe tenni, és ezzel hangulatodat elrontani.

Kedves Bika!

Az éjszakai órák óta a Hold a Nyilas jegyében áll. Ez izgatja fantáziádat. Gondolataid ott vannak mindenütt, csak a munkádnál vagy a háztartásnál nem. El szeretnél utazni, a levegőbe emelkedni, egyszerűen elrepülni. Vigyázz, kedves Bika szülött, nehogy túlságosan is e Nyilas-Hold befolyása alá kerülj, és valamit elfelejts, vagy egyéb hibát csinálj.

Kedves Ikrek!

A Hold a Nyilas jegyében áll, és visszahozza számodra a fényt, az örömöt és a Napot. Kitűnő eredménnyel fogsz dolgozni, sikereket érsz el, sőt talán ajándékot is kapsz. Mindenesetre szuper napod és szórakoztató estéd lesz.

 

Kedves Rák!

Az éjjel lelked felemelkedik a múltból, és eléri a fényt. Ez nagyon szép lesz, köszönetet a Holdnak mondhatsz, amely röviddel éjfél után lép a Nyilas jegyébe. A péntek azonban nagyon hektikus is lesz. Egyrészt a Hold a tüzes Nyilas jegyben áll, másrészt a Mars erősen hat a Skorpió jegyében.

Kedves Oroszlán!

A Hold az éjjel belépett a Nyilas jegyébe. Ezzel csökken a Skorpió árnyéka. Lassan ismét igazi Oroszlán vagy, aki biztos magában. Mozgalmas napod lesz. A Mars találkozik a Szaturnusszal és az Uránusszal. A világ tele van bolond kapkodókkal. Vigyázz magadra, főleg az utcai közlekedésben.

Kedves Szűz!

Az éjjel a Hold továbbvándorolt a Nyilas jegyébe. Ez a IV. házad, ismét elkezdesz kételkedni magadban. Főleg azok a Szűz jegyűek, akiknek a Szaturnusz a Napjukkal együtt áll (születésnap: szeptember 11–13.), hajlamosak különösen a kételkedésre. Csak fel a fejjel! Kiváló ember vagy – kicsit túl sok önkritikával.

Kedves Mérleg!

A Mars két erős kapcsolatba lép, az egyiket a Szaturnusszal, a másikat az Uránusszal építi fel. A Hold a tüzes Nyilas jegyében áll. Nem lesz könnyű ez a nap! Erősen kell koncentrálnod, hogy hibát ne ejts. Ha igyekszel, nagyszerű eredményeket érhetsz el. Ne engedd, hogy az Uránusz hatására meggondolatlan döntéseket hozz.

Kedves Skorpió!

A Mars ma két erős kapcsolatot hoz létre. Jól összpontosítasz a munkában, gyorsan, sokat dolgozol. Ebben a lendületes Hold a Nyilas jegyében is segít. Sok mindent elintézel ma, mindezt röviddel a hétvége előtt! Ez igen!

Kedves Nyilas!

Feszített lesz ez a nap. A Mars a Skorpió jegyében két kapcsolatba lép be. Belelovallod magad valamibe, ami akár jól is végződhet, ha hivatásoddal kapcsolatos dologról van szó. Emberi kapcsolataidban nem lenne szerencsés, ha vitába keverednél valakivel, mert szinte fanatikussá válhatsz.

Kedves Bak!

A Hold szomszédos jegyedben, a Nyilas csillagképben áll, ami egyben 12. Napházad. Sok segítséget nem várhatsz tőle. Helyette Mars siet segítségedre a Szaturnusszal és az Uránusszal kapcsolódva. Jól haladsz céljaid és közvetlen szándékaid megvalósításában. Este ne maradj otthon, menj el szórakozni.

 

Kedves Vízöntő!

 

Ma nagy a tét. Egzisztenciális kérdések állnak előtted. Központi témád a bebiztosított jövő, minden e körül forog. Hiányzik a biztonság, úgy a magánéletben, mint anyagi téren. Állíts fel egy listát: baloldalra írd fel azokat az ötleteidet, amelyeket még nem valósítottál meg, jobbra pedig azokat, amelyeket sikerre vittél.

 

Kedves Halak!

 

Sok minden történik ma. A Mars kedvezően kapcsolódik az Uránuszhoz. Spontán akcióknak van itt az ideje. A Hold a Nyilas jegyében aktívvá és becsvágyóvá tesz. A tényeket ne hagyd figyelmen kívül! Néha túlságosan engeded, hogy kívánságaid és ideáljaid vezessenek. Jó benyomást akarsz kelteni, és közben túlságosan kifárasztod magad. Ha ezt elkerülöd, jó napod lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top