Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 08. szombat)

Kedves Kos!

A Hold a Halak jegyében végérvényesen rányomja bélyegét a mai napra. Fásult vagy, nyugalomra van szükséged, délelőtt kitakarítod a lakást, hogy később úgy igazán kipihend magad. Pompás!

 

Kedves Bika!

Végre! Egy ilyen szép napot igazán megszolgáltál! Ma ünnepelhetsz. A Jupiter és az Uránusz kedvet csinálnak ahhoz, hogy elmenj barátaiddal eltölteni az időt. Gondtalanul sodortathatod magad az árral.

 

Kedves Ikrek!

Ha csak úgy egyszerűen kényelembe helyezheted mára magad, szerencséd van. Ha sok az elintéznivalód, kínlódás vár rád. A legjobb és a legvidámabb napszak az este lesz, hiszen a Merkúr mint uralkodó bolygó az este bolygójával, a Holddal kapcsolódik!

 

Kedves Rák!

Végre! Egy ilyen turbulens és megerőltető hét után nem is mertél volna egy ilyen napról álmodni. Reggeltől estig álomszép! A Hold a Rák jegyével harmonizáló Halak jegyében áll, nagyon jót tesz ez az érzelmeidnek is.

 

Kedves Oroszlán!

A nagy kavarodások után áldás ez a nap. Nem sok minden történik. Azt teszel, amit akarsz, sodortathatod magad az árral. Éld ki az Oroszlán lusta oldalát! Uralkodó bolygód, a Nap a Skorpióban lehetővé teszi ezt neked.

 

Kedves Szűz!

Excentrikus emberek, olyanok, akik nem igazán passzolnak a társaságba, keresztezik utadat. Bár elbűvölnek, de mégis kritikus tudsz maradni. Ezzel szemben családod és barátaid teljes bizalmadat élvezik, és élvezed a velük való együttlétet.

 

Kedves Mérleg!

Tedd azt, amit szombatonként meg kell tenni: takarítani, tisztogatni, vásárolni, esetleg dolgozni, de tarts mértéket. Semmi esetre se tégy a szükségesnél többet. Az estét töltsd partnereddel édes kettesben. Ha nincs társad, találkozz egy barátoddal vagy barátnőddel.

 

Kedves Skorpió!

A Hold 5. házadban áll – ez a szerencse háza. Talán nyerni fogsz ma? Esetleg a lottón? A csillagok állása kedvező: a Hold este az Uránusszal kapcsolódik. Ma minden lehetséges, ami szerencsével kapcsolatos, kovácsold te is a szerencsédet, vásárolj sorsjegyet vagy lottókat.

 

Kedves Nyilas!

A Halak jegyében álló Holddal nem vágysz különösebben akciókra, emberekkel való találkozásra, inkább befelé fordulsz. Mivel a Vénusz a te jegyedben áll, könnyen lehet, hogy egy szeretett személy elkísér ezen az úton. Persze a minden szombaton esedékes feladataidat azért el kell intézned. Ha a csillagok után mégy, ezeket a legszükségesebbre korlátozod, az utazás saját belsődbe – kísérettel vagy anélkül – ezerszer fontosabb és szebb is.

 

Kedves Bak!

A Hold a Halak jegyében áll, és betakar a jóság és szeretet láthatatlan köpenyével. Telve vagy együttérzéssel, de nem vagy tipikus segítő, aki mindenki számára megnyitja bőségszaruját. Annak adsz, aki rászolgál, akinek tényleg szüksége van rá. A mai napon se feledkezz meg erről.

 

Kedves Vízöntő!

A Hold a Halak jegyében, 2. házadban áll. Ez minden nehézséget elmulaszt. Úgy érzed magad, mintha lebegnél, mintha nem is ezen a világon volnál. Ez nagyon szép, de nem minden veszély nélkül való, például ha autót vezetsz.

 

Kedves Halak!

Ezt a napot élvezni fogod. Boldog leszel, mély örömérzés tölt el. Négy bolygókapcsolat jön létre, amelyek mindegyike azon munkálkodik, hogy bátorítson, hogy mosolyt varázsoljon az arcodra. Szuper napod lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top