Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 10. hétfő)

Kedves Kos!

A Hold a te napjegyedben, vagyis a Kos jegyében áll, és könnyedén át tudja adni neked a Nap erejét. Ez egy vitális nap. Jól érzed magad. Az akadályokat is könnyedén elháríthatod az utadból. A Hold és a Nap szövetsége főleg délután hat rád előnyösen. Többet tudsz elintézni, mint máskor. Még este is friss leszel, és élvezheted az időt, amelyet magadra fordíthatsz.

Kedves Bika!

Ne akarj ma túl sokat végezni. Olyan, vagy mint egy gyerek, aki elveszti a szeme elől a realitást, és csak a saját kedve után megy. A Hold a Kos jegyében található, a horoszkópod gondokat jelző házában. Ez mindig különös érzékenységre utal. A várakozás a Holdra megnyitja érzékeinket. Jól teszed, ha időnként szünetet tartasz, légzőgyakorlatokat végzel és összeszeded magad. Mi lehetne este egy meditációnál szebb?

Kedves Ikrek!

Ez a nap élvezetet, örömöt és szerelmet jelez. A Hold a Kos jegyében és ezáltal barátságos fényszögben áll a te jegyedhez. Talán még szebb, hogy a Vénusz szemben áll veled. Mindenesetre ne várj mindjárt egy szenvedélyes kapcsolatot, vagy egy életet bőségben, tele örömökkel. A Nap a Skorpió jegyében áll, és ez elgondolkodóvá tesz. Egy intim beszélgetés vagy egy jó vacsora partnereddel – ez ellen nincs a csillagoknak kivetnivalójuk.

Kedves Rák!

A Hold a Kos jegyében megosztja lelki életedet: egyrészt szeretnéd kedélyesen, otthonosan tölteni az időt, másrészt viszont izgalomra vágysz. Ez rontja hangulatodat. Nemigen tudsz mit kezdeni magaddal. Ami segíthet neked, az olyan munka, amely teljességgel igénybe vesz, és nem hagy időt sokat töprengeni. Az este is jobban sikerül, ha valami tennivalót találsz magadnak.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez kedvez neked. Most kifejlődhetnek tudat alatti energiáid. Legalábbis nem állsz a saját magad útjában. A Jupitertől és az Uránusztól is jó hatások érnek, a szerencse is melléd, szegődhet. Kincset ugyan nem találsz, ahhoz a többi bolygó nem áll elég jól, de valami sikerülni fog.

Kedves Szűz!

A Nap kedvező kapcsolatban áll a Jupiterrel és az Uránusszal: a hét nem is kezdődhetne jobban. Azt hinné az ember, szárnyakat kaptál. A Hold ugyan állhatna kedvezőbben, de ne legyünk telhetetlenek. Használd az eszedet, építs erős oldalaidra: alaposság, megbízhatóság, pontosság. A csillagok estére meglepetést készítenek elő…

Kedves Mérleg!

Lelkesen kezded a hetet. Ez egyrészt a Holdon múlik, amely a Kos jegyében áll, másrészt viszont a Nap, az Uránusz és a Jupiter is kapcsolatba lépnek, és megélénkítik napodat. Szóval minden kavarog körülötted, te meg élvezed a pezsgést. Könnyen lehet, hogy meg is feledkezel a koncentrált munkáról. Élvezd az életet, a pozitív meglepetéseket.

Kedves Skorpió!

A heted szenzációsan indul. A Nap a Jupiterrel és az Uránusszal kapcsolódik. A Hold egész nap az Ikrek jegyében jár. A legjobb kilátások! Lendületesen végzed napi dolgaidat, kipróbálod a szerencsédet, és a végén te leszel a győztes. Eredményeid kiválóak, a többiek csodálnak érte.

Kedves Nyilas!

A hét legjobb napja ez a számodra. A Hold a rokon Kos jegyében áll. Uralkodó bolygód, a Jupiter príma kapcsolatban áll a Nappal. Uránusz is segít. Mindezek az energiák hasznosak neked, a legjobbat hozzák ki belőled. Boldog vagy, dinamikus és rugalmas. Élvezed a nyüzsgést magad körül. Nem is lehetne jobb!

Kedves Bak!

A Holddal a Kos jegyében intenzíven kezdődik a hét. Mindenki aktív és egyszerre agresszív is. Nehéz dolgod lesz ezzel. Rutinmunkáidat szeretnéd elvégezni, de ellenállásba ütközöl. Menj a legkisebb ellenállás irányába, különben elpazarolod energiáidat értelmetlen hatalmi harcokra. Sportolj, hogy levezesd a feszültségeidet.

Kedves Vízöntő!

Teljes lendülettel kezded az új hetet. Először is a Hold a Kos jegyében segít neked, de a Nap, a Jupiter és az Uránusz is jó hangulatot és lendületet kölcsönöz. Ma több dolgot  is el tudsz intézni egyszerre, terveket kovácsolsz, és a jövőbe tekintesz. Optimistán előre nézel, és tudod, bármikor meg tudod változtatni az életed, csak akarnod kell.

Kedves Halak!

A Nap a Skorpió jegyében ma két kapcsolatot épít fel. Jól érzed magad, előnyödre hatnak ezek az energiák. Nagy terveid vannak, annyira jó a kedved, hogy kedved lenne valami bolondságot tenni. Élvezed az életet, tele vagy életörömmel. Az este is ebben a hangulatban telik el.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top