Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 13. csütörtök)

Kedves Kos!

Ugye nyugtalanul és keveset aludtál? A Hold és a Nap közreveszik a Földet. Ez mindig nyugtalanító. Már reggel 7 után beáll a telihold. Vigyázz magadra, ez a telihold nem veszélytelen. Délután még a Neptunusz is beleavatkozik, pontatlanná és könnyelművé tesz. Ne várj el túl sokat magadtól!

Kedves Bika!

Ma különleges nap van, egyike a számodra legjelentősebbeknek. A Hold és a Nap között állasz. Most befolyásolhatod életedet. Ez aztán olyannak tűnik, mintha mágia hatna, de ez nem más, mint a Hold segítő ereje. Beszélj a Holdhoz, légy olyan, mint egy gyermek, ártatlan, naiv, tele bizalommal.

Kedves Ikrek!

A telihold reggel 7 után lesz nagyon pontos, ez különleges, mert a Nap a Skorpió jegyében áll, a Hold a Bikáéban. Mulandóság és élet állnak szemben egymással. Mindez a 6. és 12. házadban történik, ezzel a tudatalattidban. Vigyázat, kedves Ikrek! Ma mintha nem ezen a világon lennél!

Kedves Rák!

A telihold reggel 7 után megszépíti egész reggeledet. Tele vagy fénnyel, amelyet ugyan nem láthatsz, de lelkedet megvilágítja. A Hold a Bika jegyében áll, a Nap a Skorpióéban, köztük te, a Rák szülött, mindkettővel pozitív kapcsolatban. A mai napon a kozmosz kívánságaidat jóakaratúan teljesíti. Sebek gyógyulnak be, szívek nyílnak meg.

Kedves Oroszlán!

Most még a kedves Vénusz is elhagyott. Amúgy is telihold van, amely neked, kedves Oroszlán, egyáltalán nem felel meg, mert a Nap rossz fényszögben, a Skorpió jegyében áll. A Hold szintén rossz helyen, a Bika jegyében tartózkodik. Úgy érzed, mintha bezártak volna, minden oldalról nyomás nehezedik rád. Van segítség: húzódj vissza, maradj magadnak!

Kedves Szűz!

Ismét egy szerencsés nap számodra. A reggel egy mágikus teliholddal kezdődik, a Nap a titokzatos Skorpió, a Hold az érzéki Bika jegyében áll. Ez mindent lehetővé tesz: gazdagságot, szerelmet, barátságot, felismeréseket, egészséget. Te biztosan hasznot húzol belőle. Hogy hogyan és mit, nyíltságodtól függ. Ebben az esetben most nem látok ezen a téren sem problémát.

Kedves Mérleg!

Ma a legérzékibb jegyben, a Bikáéban lesz telihold, ehhez jön még, hogy a Hold több kapcsolatot is létrehoz. A Jupiter és az Uránusz is erősen hatnak. A Mérleg szülöttek ma nagy terveket szőnek a jövőre nézve, és kihasználják a telihold lendületét, hogy megtegyék az első lépéseket megvalósításukra. Az óvatosság azonban nem árt, mert a Nap és a Neptunusz kedvezőtlenül kötődnek egymáshoz. A sietségben fejetlenül téves döntéseket hozhatsz.

Kedves Skorpió!

A korai órákban a Bak jegyében jön el a telihold. A Jupiter és az Uránusz kapcsolódnak, a Nap és a Neptunusz szintén. A nap szórakoztató és szép lesz. Vigyáznod kell, hogy vidámságodban, merészségedben baleset ne érjen. Este menj el vacsorázni. Hívd meg barátaidat, ünnepeljétek a teliholdat, ennél érzékibb hangulatot, mint ma, úgysem élhettek meg máskor.

Kedves Nyilas!

A Hold a Bika jegyében telik meg reggel, a Jupiter és az Uránusz harmonikus kapcsolatba lépnek, a Nap és a Neptunusz is találkoznak, bár nem ez nem lesz egészen pozitív. Mindent be akarsz dobni, és többre vállalkozol, mint máskor. A Neptunusz hatására elpazarolod energiáidat, nehézkes vagy, semminek nem jutsz a végére. Jobban teszed, ha privát dolgaiddal törődsz, ezen a területen sikeresebb lehetsz.

Kedves Bak!

Reggel már itt a telihold. Számolj azzal, hogy a nap kaotikusan kezdődik. Tárgyilagosság nem jellemzi azt az időt. A Nap kedvezőtlen szögben áll a Neptunusszal. Ez is arra mutat, hogy érzelmek és spekulációk játsszák ma a főszerepet. Ne hozz ma fontos döntéseket! Maradj hű önmagadhoz! Ne hagyd magad semmire rábeszélni, amiről nem vagy meggyőződve!

Kedves Vízöntő!

A reggeli órákban a Bika jegyében lesz a telihold. Ez az érzékiség, a mértéktelenség csúcsa. Étvágyad nagyobb, mint az éhséged, nem szívesen mondasz bármire is nemet, hiszen ez lemondást jelentene. Kielégíthetetlen vagy, szívesen állsz a középpontban, és nagy csalódást okozna, ha nem lenne közönséged. Menj hát társaságba!

Kedves Halak!

Ma telihold van a Bika jegyében. Érzed ezt az energiát, életerős vagy, beszédes, és erős késztetést érzel arra, hogy beszélj magadról. Ne töltsd ezt a napot semmiképpen egyedül! A Jupiter és az Uránusz is hatnak rád, tréfás kedvedben vagy, szívesen bolondozol, és úgy viselkedsz, mint egy szerelmes tini. Szakmai téren jó, ha vigyázol: a Neptunusszal van dolgod, és ő könnyen káoszt kavar. Tartózkodj a fontos döntésektől!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top