Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 15. szombat)

Kedves Kos!

A bevásárlásnál segít neked az Ikrek jegyében álló Hold. Óvatos vagy, megfontoltan döntesz, a lényeges kérdéseket teszed fel, nem hagyod magad félrevezetni. Ez optimális, hogy ki tudd alkudni vásárlásaidhoz a legjobb árakat.

 

Kedves Bika!

A Hold megokosít. Ma nem jár senki túl az eszeden. Vigyázol a harmonikus egyensúlyra kínálat és kereslet, szolgáltatás és díj között, valamint a bevásárlásnál is. Nézz jól körül, biztosan találsz valami érdemlegeset. Nagyobb beruházásnál is segít a Nap és a Hold.

Kedves Ikrek!

A Hold az Ikrek jegyében varázslatossá teszi a napodat. Vidám vagy, csintalan. Azért ne vidd túlzásba, mert a Nap a Skorpió jegyében úgyis visszafog. Egy kis komolyság a mai napon sem árt. Próbáld eszedet és lelkedet egyensúlyba hozni egymással.

 

Kedves Rák!

A Hold az Ikrek jegyében bizonytalan kísérő ezen a napon: egyrészt tele vagy energiával, másrészt viszont érzékeny és nyugtalan vagy. Nem tudsz hosszan koncentrálni munkádra. Minden elvonja a figyelmedet. Világos, hogy ilyen körülmények között a szombati bevásárlást minél gyorsabban be kell fejezni.

Kedves Oroszlán!

A Hold az Ikrek jegyében kényszerít, hogy emberek közé menj. Túl vagy a hét legmélyebb pontján. Oroszlántermészeted akarod követni, elmenni otthonról, hogy láss és lássanak. A szombati bevásárlás most nem csak kötelesség: direkt élvezed, és meg is hosszabbítod, mert találkozol valakivel, akit ismersz, vagy egy eladóval bonyolódsz beszélgetésbe.

Kedves Szűz!

A Hold ma is a zeniten, vagyis a horoszkópod legtetején áll. Életcélodról van tehát szó. Ne vesztegesd el ezt a napot! Csak olyasmivel foglalkozz, ami meggyőződésed szerint helyes és számodra fontos! Ne vesztegess sok időt bevásárlásra, ez most egyáltalán nem fontos. Sorban állásra, hosszadalmas válogatásra most nincs időd.

Kedves Mérleg!

A Hold az Ikrek jegyében ma kritikus kapcsolatokba lép. Idegileg eléggé megvisel ez téged. Apróságok is ahhoz vezethetnek, hogy elveszíted az önuralmadat. Mi történt veled? Szerencsére estére visszatalálsz önmagadhoz.

 

Kedves Skorpió!

Az Uránusz és a Szaturnusz kikezdenek a Holddal, és negatív kapcsolatba lépnek vele. A Hold az Ikrek jegyében marad. Izgató, egyben bosszantó lesz ez a nap. Nehéz dolgod lesz, legalábbis akkor, ha más emberekkel lesz dolgod. Könnyen lehet, hogy ma még a saját családod is idegesíteni fog.

Kedves Nyilas!

A délelőtti órák nehézkesek, aki tovább alszik, átaludhatja ezt az időszakot. Dél felé aztán már semmi sem állja útját egy aktív és kommunikatív napnak. Ebédelj a családoddal, és utána menjetek kirándulni, szórakozni, de ha ehhez nincs kedved, egy családi kártyapartival feldobhatod a hangulatot.

Kedves Bak!

A Hold még estig az Ikrek jegyében tartózkodik. Tulajdonképpen nyugodtan el akartál egy pár dolgot intézni, de mindenféle közbejön. Ne légy rugalmatlan. Nem minden negatív, ami anélkül jön be, hogy tervezted volna. Néhány új embert ismersz meg, és érdekesebbé válik a dolog, mint gondoltad volna. A Hold este belép a Rák jegyébe, itt a romantika ideje!

Kedves Vízöntő!

Könnyen lehet, hogy a mai nap túlságosan is mozgalmas lesz a számodra. Éjszaka nem tudtad magad kipihenni, hozzá még ez a délelőtti stressz! Délben feltétlenül pihenésre van szükséged, a délután már jó lesz.

 

Kedves Halak!

Különös holdkapcsolatok nehezítik az életed. Egész másképp képzelted ezt a napot, és nem tudod megmagyarázni magadnak, miért sikerül minden másképp, mint ahogy eltervezted. Estére lazítást hoz, hogy a Hold nem kap fényszöget. Zuhanyozz egy jót, pihenj le, lazíts.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top