Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 16. vasárnap)

Kedves Kos!

A Hold a Rák jegyében áll. Ennek hatására reggel, mikor felébredsz, visszahúzod a takarót a fejedre, és tovább alszol. Csodálatos dolog álmodni a Rák jegyében álló Hold idején. Egész napodat ehhez a Holdhoz állítod be, és csak kellemes dolgokkal foglalod le magad. Kerülj mindent, ami stresszelni tudna.

Kedves Bika!

A Rák jegyében álló Hold ma különösen érzékennyé tesz. Jó érzés a közeledben lenni. Törődsz a többiekkel, megértő vagy, nem sajnálod az időt. Jól megvagy mindenkivel, magaddal is. Ha éppen egyedül vagy, minden percét élvezni fogod a napnak. Csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek kellemesek számodra, ebbe tartozik a jó evés és ivás is. Köszönd meg a Holdnak!

Kedves Ikrek!

A kedélyesség a mai nap kulcsszava. Ez a Rák jegyében álló Hold üzenete. Azt akarja, hogy otthonosan, puha, meleg helyen helyezd kényelembe magad. Elsimítja utadat, elhárítja az akadályokat előled, csak el kell fogadnod adományait. Ha ma mindenáron 500 km-t akarsz vezetni, a te problémád, ha idegesen és fáradtan érsz célba.

Kedves Rák!

Hála az égnek, a Hold a Rák jegyében, vagyis a te jegyedben áll. Otthon van – és te is otthon vagy. Kényelmesen eltöltöd az idődet, jót főzöl, takarítasz, szórakozol, és törődsz szeretteiddel. Jó pihenést!

Kedves Oroszlán!

A vasárnap is a legszebb, ha otthon maradsz. A Hold a Rák jegyében áll. Ez meglágyít és érzékennyé tesz. Ilyenkor az ember nem érzi jól magát kint a világban, ahol mindenki csak magára gondol. Kérd meg kedvesedet, vigye ágyba a reggelit, és előtte természetesen a kávét!

Kedves Szűz!

A Hold a Rák jegyében áll, ezáltal a jó barátok házában áll. Ma jelentkezik nálad valaki, aki barát módjára kötődik hozzád: lelki rokonod, testvéred. A kezdeményezés tőled is kiindulhat, és te is felkeresheted azt, aki közel áll hozzád. Jó nap egy jó hétvégén! Erre a fázisra elégedetten fogsz emlékezni.

Kedves Mérleg!

Gyönyörű nap vár ma rád. A Hold a Rák jegyében áll, és két kellemes Merkúr-kapcsolattal intenzív lesz a nap, érzelmekben gazdag, kellemes beszélgetésekkel teli. Töltsd idődet olyan emberekkel, akik fontosak számodra, és közel állnak a szívedhez.

 

Kedves Skorpió!

A Merkúr két nagyon pozitív kapcsolatot épít fel az Uránusszal és a Jupiterrel. Könnyed és laza beszélgetéseket folytatsz. Hívd meg barátaidat! A Mars vállalkozó kedvedet segíti. Ez a vasárnap olyan lesz, mintha a képeskönyvből vágták volna ki.

Kedves Nyilas!

A Merkúr ma két pozitív kapcsolatot épít fel: az Uránusszal és a Jupiterrel. A Mars belép saját jegyedbe. Minden órával erősebb és merészebb leszel. Szuper lesz ez a vasárnap!

 

Kedves Bak!

A Rák jegyében álló Holddal itt az ideje, hogy többet törődj társaddal. Ehhez segítséget kapsz a Merkúrtól, amely a Jupiterrel és az Uránusszal kapcsolódik kedvezően. Sikerül ma másképp gondolkodnod, és kimondanod, ami gondolataidban végbemegy. Partneredhez is közelebb kerülsz, jobban meg fog érteni. Egy beszélgetés sok mindent tisztáz.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Rák jegyében, a Merkúr, az Uránusz és a Jupiter határozzák meg ezt a napot. Ma igazán édes vagy: mindenkit spontán megölelsz, aki boldoggá tesz, nem csinálsz titkot érzelmeidből, valósággal sugárzol. Partnereddel megbeszélhetsz egy problémát, ami már régóta a szívedet nyomja.

Kedves Halak!

A Hold belépett a Rák jegyébe. A Merkúr a Jupiterrel és az Uránusszal lép kapcsolatba. Valaki nagyon közel áll hozzád, jókat beszélgetsz vele, szeretnéd átölelni őt és az egész világot. A Mars belép a Nyilas jegyébe, kedvet kapsz a sporthoz és egyéb aktivitásokhoz. Rajta, tedd azt!

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top