Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 20. csütörtök)

Kedves Kos!

A Hold belépett a Szűz jegyébe. A Nap, amely holnap vált jegyet, már meggyengült. A Hold veszi át az irányítást, és rendet követel. A nap nagyon alkalmas takarításra, rendrakásra és a felhalmozódott írásbeli munkák elintézésére.

Kedves Bika!

A Szűz jegyében álló Hold energiája kedvez neked. Most arra van szükség, amit te tudsz. Gyakorlatias vagy, és tapasztalataidat jól tudod érvényesíteni. Ha munkádhoz kézügyességre van szükséged, különösen jól sikerül. Alaposságod és pontosságod kifizetődik. Este láthatod, mennyire eredményesen dolgoztál, és joggal lehetsz büszke önmagadra.

Kedves Ikrek!

A Hold ma belép a Szűz jegyébe, ezzel IV. házadba. Egy olyan nap ez, amelyen otthonodat rendbe hozhatod, jólesik takarítani, tisztogatni, rendbe rakni, szortírozni. Ezek a munkák nyugtatóan hatnak ma a lelkedre. Ha készen vagy, jól teszed, ha lazítasz, pihensz.

Kedves Rák!

A Hold ma a Szűz jegyében áll, és nagyobb áttekintéshez segít. A következő napokban jobban be tudod osztani magad, jól szervezel és tervezel. Bürokratikus jellegű feladataidat is könnyebben végzed, ami eddig terhedre volt, amitől húzódoztál, ma könnyebben esel túl rajta.

Kedves Oroszlán!

A Hold belép a Szűz jegyébe. Itt az ideje, hogy átnézd anyagi jellegű dolgaidat, kritikusan megszemléld életstílusodat. Mit hoz még a nap? Kisebb összezördüléseket déltájban. Ne provokálj senkit! Legalább szükségtelenül ne. A konfliktusok könnyen magas fokra léphetnek.

Kedves Szűz!

A Hold belép saját jegyedbe. Csúcsformába lendülsz, nagyszerűen érzed magad, a Plútó és a Vénusz is segít. Nagyszerű, ahogy ma véghezviszed akaratodat anélkül, hogy másokon átgázolnál. Nem maradsz az üres ígéreteknél, terveidet azonnal megvalósítod.

Kedves Mérleg!

A Hold a Szűz jegyébe lépett. Ez munkát jelent, hivatásod áll ma az első helyen. Jó lesz délelőtt vigyáznod a nyelvedre: a Hold előnytelen Marssal való kapcsolata könnyen eredményezheti, hogy olyat mondasz, amit később megbánnál. Számolj legalább háromig, mielőtt beszélnél.

Kedves Skorpió!

Teljesen mindegy, mennyire vagy tudatában, szervezetedben, testedben folyamatok zajlanak le. Azért történnek, hogy megvalósítsd, elvégezd, amire hivatva vagy. Ezzel minden, amit ma teszel, nagyon fontossá válik. Ne fuseráld el hát a napodat, ne légy nemtörődöm! Este lesz egy fontos megbeszélésed.

Kedves Nyilas!

Ma sok erőre van szükséged. A Hold a Szűz jegyében arra késztet, hogy tegyél valamit az életeddel. Igényeid, magas céljaid vannak. A másik oldalon kevés energia jön a Naptól. Tartalékaidat kell felhasználnod. Vigyázz, ne követelj túl sokat magadtól! Milyen szép, ha van valaki, aki erőt ad neked, aki szeret. Így minden könnyebb!

Kedves Bak!

A Hold barátságos helyzetet vett fel a Szűz jegyében. Ez sokat segít neked. Anélkül, hogy tudatosulna benned, kozmikus inspiráció ér. Csak úgy záporoznak az ötletek. Csak meg kell gondolnod, mit kell, változtassál az életeden, hogy sikeresebb és boldogabb legyél. Ez a kapcsolat különösen este és éjjel lesz intenzív.

Kedves Vízöntő!

A Nap a X. házadban, a Hold a 6. házadban áll. Mind a két esetben önmegvalósításról, munkáról, szolgálatról van szó. Ez azt jelenti, hogy minden, amit ma teszel, felkerül a karmádra. Hogy plusz vagy mínusz, egyedül tőled függ, odaadásodtól, beállítottságodtól, jóakaratodtól.

Kedves Halak!

A Hold a Szűz jegyében áll, és ezzel a te jegyeddel szemben álló jegyben. Ez a Hold mágikus hatású. Hatalommal bír találkozásaid felett: akivel ma találkozol, fontos a számodra, a szívetek egymásé. Ha szerencséd van, az is lehet, hogy ő az, aki egy életen át elkísér.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top