Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 21. péntek)

Kedves Kos!

A Nap ma lép át a Nyilas jegyébe, és még gyenge a hatása. A Hold a Szűz jegyében pozitív kapcsolatokba lép. És mivel tudod tőlem, hogy a hétvége csodálatos lesz, ma még nyugodtan a munkának szentelheted magad. Minél többet végzel ma, annál kevesebb marad holnapra.

Kedves Bika!

A Jupiter és a Szaturnusz jóindulatú kapcsolata lehetővé teszi, hogy learasd munkád gyümölcseit. A Hold továbbra is a Szűz jegyében áll. Légy továbbra is konzekvens, és intézd el, amit el kell intézned. A hétvége előtt még néhány feladatot befejezhetsz. Ezzel alaposan megszolgálod a hétvégi pihenőt.

Kedves Ikrek!

A Hold továbbra is a Szűz jegyében jár, és kedvező jellegű kapcsolatokat épít fel más égitestekkel. Szorgos, súrlódásoktól mentes nap vár rád. A Jupiter és a Szaturnusz kapcsolatba lép, és ebből te csak profitálhatsz. A Jupiter bátran néz a jövőbe, a Szaturnusz kritikusan szól hozzá. Az eredmény: mai döntéseid jók lesznek, realisták, megvalósíthatók.

Kedves Rák!

Ma sokat gondolsz a jövődre. Teljesen magától irányul tekinteted előre, jobban érdekel most a közeli jövő, mint a jelen. Terveket szősz, olyan munkákat végzel, amelyek a következő napok szempontjából fontosak. Az előkészítő munkák is jól sikerülnek. A Jupiter bátorságot és önbizalmat ad, a Szaturnusz segít a realitások talaján maradni.

Kedves Oroszlán!

A jövődről töprengsz a mai napon. Igyekszel megtervezni az elkövetkező heteket, szervezel, felkészülsz. A Jupiter és a Szaturnusz figyel rád, segít. A ma kovácsolt terveidet meg fogod valósítani. Az esti órákban a Nap belép a Nyilas jegyébe, ez igazán kedvezni fog neked.

Kedves Szűz!

Ma nemcsak a Hold áll igen kedvezően,a Jupiter és a Szaturnusz is pozitív kapcsolattal áll rendelkezésedre. Vízióid vannak, ezek azonban nagyon is a valóság talaján állnak. Mindent írj fel, ami ma az eszedbe jut. Valóságos ötletgyár vagy.

Kedves Mérleg!

A Nap a Nyilas jegyéhez közeledik. Lassan, de biztosan megkönnyebbülsz. Már látod a fényt az alagút végén. A nap folyamán igyekezz megtenni, amit kívánnak tőled, a csillagoktól nem sok segítséget kapsz. Nem sokkal éjfél előtt aztán végre eljött az idő: a Nap átlép a fénybe, a Nyilas jegyébe.

Kedves Skorpió!

A Hold a Szűz jegyében és ezzel 11. házadban áll. Most a barátaid fontosak a számodra. Biztosan felhív majd valaki, vagy találkozol valakivel baráti körödből. Lehetsz te is aktív. Minden találkozás, minden beszélgetés elmélyíti kapcsolatodat. Az éjszaka elhagy a Nap, ezzel egy új szakasz veszi kezdetét életedben.

Kedves Nyilas!

Nem sok jót ígér a mai nap. Kényszerhelyzetbe kerültél: teljesítened kellene, de nincs erőd hozzá. Vigasztaljon, hogy csak erről az egy napról van szó. Ma éjjel ugyanis a Nap belép a te jegyedbe. Mostantól minden sokkal jobb lesz.

 

Kedves Bak!

Szerencsés napod van ma. A Hold, a Nap, a Merkúr és a Vénusz is kedvező pozícióban van. Erre felteszi a koronát a Jupiter kedvező kapcsolata a Szaturnusszal. Ma minden sikerül, talán még a lottón is nyerhetsz. A nap legjobb pillanata 15 óra után 15 perccel jön el, ekkor találkozik egymással a Hold, a Jupiter és a Szaturnusz.

Kedves Vízöntő!

Csodálatos napot alakítasz ma ki magadnak. Minden, amit teszel, a lehető legjobban sikerül. A Nap és a Hold támogat. Reggel egy akadályt kell elhárítanod. Délután egy kritika segít tovább. Este igazolást kapsz rá, hogy helyes volt, amit tettél.

 

Kedves Halak!

A Hold még ma is a Szűz jegyében áll, a te horoszkópod párkapcsolatokat jelző házában. Akivel ma találkozol, akinek veled van dolga, boldogságot érez, mert ma egész különleges kisugárzásod van. Ez az energia boldoggá és egészségessé tesz. A legérdekesebb, hogy nem is veszed észre, mit teszel.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top