Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 24. hétfő)

Kedves Kos!

A Hold a Mérleg jegyében áll, még nem nagyon engedi a nagy tempót, inkább kényelmesen kezded te is a hetet, mint energikusan. Fontosak lesznek a tárgyalások, találkozások, és beszélgetések, az eszmecserék is nagyon sikeresek lesznek. Este a Hold jegyet vált, a Skorpió jegyébe lép, ekkor felébrednek a génjeid, amelyek becsvágyóvá tesznek, hogy el akarj érni valamit ebben az életben. Ezért valószínűleg nem fogsz mindjárt elaludni, hanem azon gondolkodsz majd, mit is akarsz elérni a következő napon.

Kedves Bika!

A Hold még a Mérleg jegyében áll, és ez a te 6. Napházadban. Tenned kellene valamit, de meg is kapod a bolygóktól az engedélyt arra, hogy kényelmesen, és lassan intézz mindent. Tehát csak nyugodtan! Ez leginkább délelőtt lesz fontos, ahol a Neptun siettetne, de miért is kapkodnál, a Bika jegyében születtél, és nem az Agár jegyében. Erős vagy, és ez a te jó oldalad, és nem a gyorsaság, fussanak a többiek, ne hagyd magad hajtani.

Kedves Ikrek!

A Hold a Mérleg jegyében megkönnyíti a reggeli felkelést. Agyad ma aktivitásra van programozva, mindenképpen tenni akarsz valamit. Sok ötlet jut majd eszedbe. A munkádhoz új lehetőségeket fedezel fel, hogy hogyan hozhatnál többet ki belőle. Kellemes találkozások vannak a bolygók programján, különösen délután, találkozhatsz valakivel, aki közel áll a szívedhez. Jól teszed, ha randevút beszélsz meg vele, hogy ne csak gondolatokat cseréljetek, hanem becézgessétek egymást.

Kedves Rák!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez azt jelenti, hogy most a belső békédről van szó. Ne engedd, hogy kimozdítsanak az egyensúlyodból, mindegy mi is történik. Képzeld el, mintha egy billenős mérleg lennél, azon igyekezve, hogy mindkét oldal egy lebegő egyensúlyban álljon. Ez különösen ma délután lesz nehéz, minden arra mutat, hogy valaki provokálni fog, és megpróbál kimozdítani a nyugalmadból. Este a Hold belép a Skorpió jegyébe, ez sokkal jobb helyzet a számodra, most végre lazíthatsz.

Kedves Oroszlán!

Ez egy igazán szép nap lesz az életedben. A Mérleg jegyében álló Hold sok sármot kölcsönöz neked. Sugárzol, a szemeid ragyognak, és ha mégy, utánozhatatlan a járásod, ez csak az Oroszlán jegyűek tulajdonsága, te vonulsz. Egy kisebb vagy nagyobb húzásod sikerülhet, mert nemcsak a Hold, de a Nap a Merkúr és a Mars is a te oldaladon állnak. Tehát a siker betű szerint látszik a napi horoszkópodban. Este fordíts több időt magadra.

Kedves Szűz!

A Hold a Mérleg jegyében, a te anyagi javakat jelölő házadban áll. Fontos, hogy kívül és belül is egyensúlyban légy. Ne adj többet, mint amennyit kapsz, de ne is követelj, és fogadj el többet, annál, mint amennyit adsz. Ha mindkét oldal egyensúlyban áll, akkor rendben van az életed, akkor elégedett és boldog lehetsz. Amint azonban az egyik oldal súlyosabb, nem fogod jól érezni magad, és nem is találkozhatsz a külvilággal olyan sikeresen.

Kedves Mérleg!

Estig a Hold a Mérleg jegyében áll, tehát a te saját jegyedben, és természetesen szárnyakat ad ez neked. Ma jobb dolgod van, mint másoknak. A Plútó is a te oldaladon áll. erős vagy, annyira erős, hogy más emberek részben kicsit félnek is tőled. Vesd be energiáidat ezért jól adagolva. Estétől a Hold átvándorol a Skorpió jegyébe.

Kedves Skorpió!

A Hold a Mérleg jegyében áll, ez a te gondjaid házában áll. Elég fáradtan kezdődik a hét, dekoncentrált vagy. Fontos, hogy a hangulatra és a köztes hangokra figyelj, mindenki nagyon könnyen idegeskedik, és felfortyan, ha túlságosan gyorsan közelítik meg. Estére a Hold a Skorpió jegyébe lép, most zaklatott vagy és nagyon érzékeny. Logikus, hogy a szerelem is nagy szerepet játszik ilyenkor az életben.

Kedves Nyilas!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Lazán kezdődik a hét. Nem akarod magad nagyon bedobni, de együtt dolgozol a többiekkel, ha jó a hangulat. A csapatszellem ma nagy szerepet játszik az életedben. Pozitívan látod a dolgokat. Ezért vonzódnak hozzád, és becsülnek téged az emberek. Este menj el barátaiddal szórakozni. Szükséged van a nevetésre és a közösségre az emberekkel, akik közel állnak hozzád és élvezik a bizalmadat.

Kedves Bak!

Nem lesz könnyű sajnos ez a hétfő, Neptunnal, Plútóval és a Jupiterrel lesz dolgod, akik a Holddal kapcsolódnak, és sokat várnak el tőled. Sajnos nem tudsz nyugodt maradni, védekezned kell. Ellenségeskedések, kritika és igazságtalanság várnak rád. Maradj nyugodt, és próbálj meg egy későbbi időpontban reagálni. Este a Hold belép a Skorpió jegyébe és baráti körben kellemes időt tölthetsz el.

Kedves Vízöntő!

A Hold ma a Mérleg jegyében áll, ez rokonságban van a Vízöntő jegyével. Sokat profitálhatsz ezekből az energiákból, jól érzed magad, és hatalmas tempóval végezheted a munkádat. Fontos, hogy ennek dacára figyelj oda és a sietségben ne válj fejetlenné, mert Jupiter kritikusan áll, és hibákat eredményezhet.

 

Kedves Halak!

Hétfői hangulatod van. Milyen szívesen maradnál még pár órát az ágyban, vagy egyszerűen szabadságra mennél. Sajnos nem segít senki és semmi, intézni kell a kötelességeidet, és ne tegyél semmi extrát. Amit el lehet halasztani, halaszd el. Csak a legszükségesebbeket intézd el. Este már a Hold a Skorpió jegyében van, utána már emelkedik a hangulatod.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top