Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 01. hétfő)

Kedves Kos!

A Hold ma a Bak jegyében áll. Legalább ez a Hold gondoskodik egy kis komolyságról. A vidám hangulatot a Vénusz és a Jupiter hozza együttállásával. Akinek keményen kell dolgoznia, annak problémája lesz ezzel a nappal. Nagyon szívesen hagyod elterelni a figyelmedet, és hálás leszel minden szóért. Késő délutántól már hagyd abba a munkát, pihenj egyet.

Kedves Bika!

A Hold ma a Bika jegyével rokonságban álló Bak jegyében áll. Ezek az erők a tehetségedet segítik érvényesülni. Nemcsak becsvágyó vagy, hanem kifejezetten élvezed a versenyt. Az hajt, hogy jobb legyél a többieknél. Viszont arról, hogy ne legyél egoista, a Vénusz és a Jupiter gondoskodik. Barátságosan, de határozottan járod az utadat.

Kedves Ikrek!

A Hold a Bak jegyében áll, és ezzel arra késztet, hogy maradj inkább a háttérben, ne hajolj ki túl messze az ablakon, és olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek nem ígérnek túl nagy erőfeszítést. A Vénusz és a Jupiter együtt állnak, ma lehetőséged van arra, hogy a legjobb barátaiddal egy jó estét csináljatok magatoknak. Nagy boldogság tudni, hogy vannak emberek, akik szívesen vannak veled, akik ott vannak, amikor szükséged van rájuk, ápold ezeket a kapcsolatokat.

 

Kedves Rák!

A Hold a veled szemben álló Bak jegyében áll, és nemcsak tiszta látást és fegyelmet ad, hanem jó érzéket a veled szemben állók iránt. Megértheted más emberek problémáit, véleményét. A nap ezért nagyon alkalmas a tárgyalások lebonyolítására vagy fontos megbeszélésekre. Mivel a Vénusz és a Jupiter is kapcsolódnak, a nap nagy része a szerelem jegyében telik majd.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Bak jegyében gyakorlatiassá és jó tervezővé tesz. A mindennapi élet apróságairól van szó, amelyeket komolyan kellene venned. A Vénusz és a Jupiter ma a Bak jegyében járnak, ma megtalálhatod a boldogságodat a mindennapokban. Élvezd, amid van, és ami a mindennapokban történik.

 

Kedves Szűz!

Egy jó nap áll előtted. A Hold a veled rokonságban lévő Bak jegyében áll, és rendkívül sok pozitív energiával lát el. Úgy kapcsolódhatsz be a munkába, mintha nem is lett volna hétvége. Ma sokat teljesíthetsz, és határtalanul jó kedved lesz. A Vénusz és a Jupiter együtt állnak, és sugárzó középponttá varázsolhatnak téged. Nagyszerű ez az időszak, ne hagyd kihasználatlanul elmúlni.

Kedves Mérleg!

Ma a Hold a Bak jegyében áll, randizik a Jupiterrel és a Vénusszal. Más jegyek szülötteinek ez egy barátságos vagy éppen szerelmes hétfőt jelent, sajnos számodra nem. Sőt, minden úgy néz ki, hogy keményen kell dolgoznod, mert a Hold a IV. házadban áll, otthon sem fogsz békét találni. Sokkal inkább mutat a Hold mindenre, ami otthon nem stimmel, például a hétvégi káoszra vagy bármi másra.

 

Kedves Skorpió!

Ma a Vénusz és a Jupiter a Bak jegyében találkozik, és együtt mosolyognak rád. Ha más nem, akkor ez most meg fogja nyitni a szívedet. Olyan erősen sugárzod majd a szerelem fényét, hogy mások felfigyelnek rá, és megcsodálnak érte. Nem lehet kizárni, hogy ma megéled a szerelmet, hogy találkozol másik éneddel, valakivel, akit az ég szánt neked.

Kedves Nyilas!

A Hold a Bak jegyében áll, már elhagyta a Nyilas jegyét. Ez szorosabb megkötést jelez az anyagiakban. Anélkül, hogy különösebben utánagondolnál, olyan dolgokat tehetsz ma, amelyek életednek több biztonságot és tartást adnak. A pénzügyek komoly szerepet játszanak ma. A következőt kellene tudnod ehhez: a kozmikus helyzethez mérten hajlamos leszel arra, hogy többet költs, mint amennyid van. Most már tudod, és használd hasznosan ezt az információt.

Kedves Bak!

Már reggel találkozik a Vénusz a Jupiterrel a Bak jegyében. Ez olyan, mint egy csillogó fény, amely az egész napodat besugározza. Ez láthatatlan, de te mégis ragyogsz belülről, ám ez kívül is látszik. Szemed csillog, arcod rózsás, és ajkaid teltebbek, mint máskor. Ezt teszi a Vénusz veled.

 

Kedves Vízöntő!

Nem lesz érdemes a hétfőhöz hasonlítani a hetet. A Hold a Bak jegyében áll, és éppen készül hozzád, vendégségbe. Mondhatni, újjászületik majd a nap. Mint minden más születés, érzékennyé tesz majd, és gyengít téged. Ami szórakoztathat, ha embertársaidat megfigyeled, és szerelmes párokat látsz, több szerencséjük van, mint neked, de csak ma.

Kedves Halak!

A Hold a Bak jegyében felkelti a kapcsolataidat az emberek felé, akiket barátaidnak nevezel, aranyhidakat vet, és ezüstágakat. Mindegy, hogy ma ténylegesen kapcsolatba lépsz barátaiddal, vagy sem. Így is, úgy is össze vagy kötve velük. Egy Halak szülöttnek nincs szüksége a testi jelenlétre. Létrehozhatsz egy magasabb kapcsolatot, láthatatlant, finom szövésűt.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top