Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 03. szerda)

Kedves Kos!

A Hold a Vízöntő jegyében a Merkúrral, a Marssal és a Nappal kapcsolódik. Ma keresztül tudod vinni az akaratodat, fel tudod magadra hívni a figyelmet, és hatékonyan tudsz dolgozni egy munkán. Ma sikeres leszel. Mivel a Merkúr is kapcsolódik a naphoz, nagyszerű ötleteid is lesznek.

Kedves Bika!

Akár hiszed, akár nem, de ma valaki komolyan figyel téged. Vannak emberek, akik árgus szemekkel figyelik, hogyan viselkedsz, és eszerint fognak megítélni. Mutasd a legjobb oldaladat, ha lehet, vigyázz a jó híredre, az image-re. Egy kis színészkedés is megengedett.

Kedves Ikrek!

Ma nemcsak a motivációk kedveznek, hanem az energia is. A Hold továbbra is a Vízöntő jegyében maradt, és a Nap, a Mars és a Merkúr körbefogják. Ma sok mindent mozgásba hozhatsz, elindíthatsz, vagy új terveket szőhetsz. Mindenhez megvan a lehetőséged. A Marssal az oldaladon sikerül keresztülvinni, amit akarsz, abszolút erős napra várhatsz.

Kedves Rák!

A Hold a Vízöntő jegyében áll, a horoszkópod 8. napházában. A Marssal és a Merkúrral szövetkezve követeli, hogy a munkádra és a kötelességedre koncentrálj. Azok az emberek lesznek ma sikeresek, akik pontos terv szerint cselekednek. Ma a szellemileg igényes munkák jobban sikerülhetnek, mint amelyek fizikai erőt igényelnének. Este mindenképpen szükséged van egy beszélgetőpartnerre.

Kedves Oroszlán!

A Hold továbbra is a Vízöntő jegyéből hat. Nagyon élénk vagy, és nem tudsz arra hagyatkozni, amit megbeszéltél valakivel. Ezzel szemben jó alkalmak adódnak arra, hogy számodra ismeretlen dolgokkal foglalkozz, persze ha akarsz. Próbálj meg nyílt lenni, és ne maradj le akkor sem, ha számodra kevésbé kedvelt dolgokról lesz szó.

 

Kedves Szűz!

Nyomást gyakorolnak rád mások. Egyesek nagyon gyorsan szeretnének tőled valamit, sürgetnek. Mások szinte megoldhatatlan feladatokkal látnak el. Stresszes lehetsz. Számolj ezzel, tervezd meg jól a napodat. Tarts hosszú ebédszünetet, pihentesd a lábaidat, utána láss ismét neki a munkának. Este jutalmazd magad az elért teljesítményekért.

Kedves Mérleg!

A Hold az 5. házadban; olyan vagy, mint egy lándzsa hegye, bár nem feltétlenül azt jelenti ez, hogy másokat megsértesz. Határozott a fellépésed, és ez másoknak imponál, anélkül, hogy különösebben meg kellene erőltetned magad. Egyszerűen sugárzod az energiát. Ha ismersz valakit, akinek tetszeni szeretnél, biztos mély benyomást teszel rá.

 

Kedves Skorpió!

Komoly veszély nem fenyeget, legalábbis olyan nem, amitől ne tudnád megvédeni magad. Összpontosul az erő a Nyilas jegyében, ez a tudatalattidra hat. Hőhullámokkal is számolnod kell. Vad álmokat is láthatsz. Az is megtörténhet, hogy valamilyen apróság miatt nagyon megharagszol, és letámadsz valakit. Kedves Skorpió, ha tudod, hogy mindez a csillagok „ajándéka”, akkor ezekre az ingerekre nem is reagálsz.

Kedves Nyilas!

Okos ember vagy, ezért azzal az erővel, amelyet a kozmosz kölcsönöz neked, óvatosan bánj. Arra használd, hogy csinálj valamit az életeddel. Most jobb vagy, mint bárki más. Mint egy sármőr, meg tudsz nyerni másokat magadnak, meg tudod őket győzni, ügyesen tárgyalsz, a veszekedőket ki tudod békíteni, a szenvedőknek tudsz segíteni.

Kedves Bak!

A legjobb, ha mindjárt reggel tudatosul benned, hogy ez a nap nem lesz éppen kellemes. Számolj azzal, hogy megzavarnak, legalább nem fogsz csodálkozni, és nem leszel csalódott. Egy jó tanács: ne menj ma vásárolni, mert a pénz, mint a homok, kifolyhat a kezed közül.

Kedves Vízöntő!

Ma is egymást kergeti a Nap, a Mars és a Vénusz. Olyan, mintha lázas lennél, semmi sem elég gyors neked. Valóban türelmetlenné válhatsz ma. Ugyanúgy, mint tegnap, szükséged van valamire, hogy energiáidat le tudd vezetni. Takaríts ki, tegyél rendet a kamrában, töröld le az utolsó porszemet. Csak ne ülj egyszerűen tétlenül.

Kedves Halak!

Semmi sem nehezebb, mint megbízni valakiben. Az ember nem tudhatja, hogy nem lenne-e jobb aktívnak lenni, tenni valamit, hogy saját maga lehessen az élete központja. De a Halak szülött különös ember, az istenek szeretik, és gondoskodnak róla. Dönts hát a bizalom mellett, akkor is, ha ez várakozással van összekötve.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top