Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 12. péntek)

Kedves Kos!

 

Elérkezett a nap, hogy a Mars találkozott az Uránusszal, és mindezt teliholdnál teszi. Egy orkán közeledik. Külsőleg és belsőleg is. Az utóbbi azt jelenti, hogy gondolatban minden figyelmességet elfelejtesz. Kerüld el a nagyobb csoportosulásokat. Ha elutazol, védd magad szellemi gyógyító erővel.

 

 

Kedves Bika!

Ez a nap sokaknak megmarad az emlékezetében. A telihold a Marssal és az Uránusszal kapcsolódik, ez széttöri a határokat. Hatalmas vágyat ébreszt, és ennek megfelelő félelmet, ha ez a vágy nem kielégíthető. Kérlek, ne várj el ma túl sokat, maradj szerény. Akkor este is boldog leszel, minél nagyobbak a vágyaid és szándékaid, annál csalódottabb leszel.

Kedves Ikrek!

A Mars és az Uránusz keverednek bele a nap eseményeibe. Ezzel minden kicsúszik az ellenőrzés alól. Ma senki sem követi a szabályokat, mindenki kipróbál valamit, és nálad, az Ikrek szülöttnél elsősorban szerelemről, érzékekről és partneri kapcsolatról van szó. A csúcspont a korai este, amikor a Nap és a Hold közrefogja a földet.

Kedves Rák!

Az Uránusz és a Mars a legerősebben ható bolygók ma, és nagy zavart keltenek, semmi sincs úgy igazából biztonságban. Határok válnak átjárhatóvá. A Hold a te horoszkópod 12. napházában áll. Különösen fogod ezt érezni, mert ma telihold van. Mit tudsz tenni? Légy tudatában, hogy ma egy különösen erős energiának vagy kitéve. Ez visszahozza egyensúlyodat, most már semmi sem lesz annyira rossz.

Kedves Oroszlán!

Délután elérkezik a zavarok, turbolenciák csúcspontja. A Mars és az Uránusz kölcsönösen felpörgetik egymást. Az egész világon fel és le mozog minden, a pénzvilágban is ez fog történni. Vigyáznod kell, hogy ne ragadjon magával ennek a konstellációnak a szívóereje. Lehet, hogy egyik órában egészen magasan vagy, és a következőben mélypontra is zuhanhatsz, és kissé deprimált lehetsz.

Kedves Szűz!

Ma a karmatengely pontosan a Szűz jegyén megy keresztül. Az alsó pontban, a Nyilas jegyében található a Nap. A felső pontban, az Ikrek jegyében a Hold, most valami nagy dolog is történhet. Legyél éber. Kora este pontosan telihold lesz, ebben az időben lesz a legnagyobb az esélyed a sikerre.

Kedves Mérleg!

A Merkúr belépett a Bak jegyébe. A Hold az Ikrek jegyében ma teliholdat mutat, ez gondoskodik az izgalmakról. A Mars és az Uránusz veszekednek, ezért te is jobban vigyázz magadra. A napod kissé kaotikus lehet. Az oka, hogy senki sem hallgat igazán a másikra. Ki-ki a saját dolgával törődik, és másokkal súrlódások alakulnak ki.

Kedves Skorpió!

A nyugtalanság ma eléri a csúcspontját. A Hold az Ikrek jegyében áll. Telihold van. A Mars és az Uránusz kellemetlenül kapcsolatban áll. Sajnos senkire sem bízhatod rá magad. Olyan dolgok is történnek, amelyek egyáltalán nem fognak neked tetszeni, amelyek részben igazán akár el is bizonytalaníthatnának. Félelmek, kétségek, meggondolatlanságok, mindez a mai nap programján. Meg kellene tanulnod, hogy sokkal jobban figyelj magadra, és ne reagálj mindenre és mindenkire. Hajlamos leszel elaprózni magad. Estére igazán kimerülsz.

Kedves Nyilas!

Ma a Hold az Ikrek jegyében áll, szemben a Napoddal, igazi telihold. Ez erősít téged, hasznot húzhatsz belőle. Extrém esetben túl merésszé tesz. Hosszú távon egy friss, új érzést hoz a kapcsolataidba. Mivel ma a Mars és az Uránusz összevesztek, neked sem engedik, hogy figyelmedet összpontosítani tudd. A legjobb esetben meglepetések érnek, amelyek vagy elvonják a figyelmedet, vagy sok örömet szereznek. Rossz esetben elveszíted a nyugtalanságod miatt rálátásodat bizonyos dolgokra. Az este viszont gyönyörű lesz!

Kedves Bak!

Ma a Hold az Ikrek jegyében áll, és teliholdat képez. A nap kapkodó lesz. A Mars és az Uránusz rosszul kapcsolódnak, bolond napra számíthatsz. Mindenre számíts, csak ne egy sima lebonyolításra. Feltűnő, hogy mindenki hajlamos lesz a túlzásokra. Elég, ha csak a felét hiszed el annak, amit mondanak neked. Vannak emberek, akik rosszabbnak mondanak egy-két dolgot, mint amilyen tulajdonképpen. Ne engedd, hogy ezzel megfertőzzenek.

Kedves Vízöntő!

A Hold az Ikrek jegyében áll. Telihold van. A Holddal és egy kritikus Mars–Uránusz-kapcsolattal, nem ismersz határokat. Túlhajtod magad, veszekszel, talán mindezt csak azért, mert mértéktelenül és talán céltalanul töltöd a napot. Talán eltúlzol mindent, amit teszel.

Kedves Halak!

A Hold az Ikrek jegyében áll. Telihold van. Sajnos nem csak ez gondoskodik a zavarokról, a keresztül-kasul szervezésekről. Ehhez jön még, hogy a Mars és az Uránusz nem jól kapcsolódnak. Hirtelen irányváltoztatásokra kerül sor, kapkodás és érzelmi stressz vár rád. Semmi esetre se kezdj fontos dolgokkal foglalkozni. Hajlamos leszel impulzív cselekedetekre, de ezek nem feltétlenül fogják az érdekeidet szolgálni. Jó, ha távolságot tartasz, és mindent még egyszer nyugodtan átgondolsz. A Merkúr kapcsolódik a Plútóhoz. A megbeszéléseid eléggé intenzívek lesznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top