Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 16. kedd)

Kedves Kos!

Az Oroszlán jegyében álló Holdnak most szabad a pályája, és ezzel neked is jobban megy, tehetségedet ki tudod fejezni, és jól el tudod adni magad. Játékos vagy, és laza. Az lesz a legjobb számodra, ha kreatívan dolgozhatsz, egyáltalán nincs ellenedre, hogy a középpontban legyél. A szerelemben a tüzet élvezed, és szívesen belemégy ma egy flörtbe.

Kedves Bika!

Ma ismét a Mars az, amely az Oroszlán jegyében álló Hold mellett meghatározza a napodat. Ma a Neptunusszal kapcsolódik, és máris teljesen megváltozik a hatása. Tegnap még időzavarban voltál, ma már egészen más a helyzet: apróságokra vesztegeted az időt, szétszórt vagy. Ha szabad vagy, vagy azzá tudod tenni magad, élvezni tudod ezt a napot. Ha dolgoznod kell, nem sok eredményt fogsz elérni, viszont élvezetes párbeszédeket folytathatsz kollegáiddal, és megtudhatsz egy csomó dolgot, amire máskor nem lenne időd.

 

Kedves Ikrek!

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ennek ereje nagyon illik hozzád, ha ez sem elég, a Mars kellemes kapcsolatot alkot a Neptunnal. Valóságos örömgyár vagy ma, tényleg zseniális dolgok jutnak eszedbe, és kiváló megoldásaid vannak, ha egy probléma jelentkezik. Leginkább a főállású Ikrek szülöttek fogják ezt érezni és bizonyítani. Akik otthon dolgoznak, vagy nem dolgoznak, végezzenek valamilyen kreatív tevékenységet, fessenek, barkácsoljanak, írjanak hosszú levelet. Az este a Mars befolyása alatt igazán nagyszerű lesz. Kedved lesz még a mozgáshoz, menj el sétálni.

Kedves Rák!

Ma tényleg különös energiáknak leszel kiszolgáltatva. A Hold továbbra is az Oroszlán jegyében áll, és felpörget. Állandóan az lesz az érzésed, hogy még többet és még gyorsabban dolgozz. Nyomás alatt vagy, és mivel ez van, sajnos a Marsnak és a Neptunnak is könnyű dolga lesz veled. Szabadságról álmodsz, nem tudod a mindennapokra összpontosítani figyelmedet, és a kikapcsolódás és a szabadidő utáni vágyadban legszívesebben már most repülőre ülnél.

 

Kedves Oroszlán!

Ez a te szíved napja, csupa örömmel és szívélyes találkozásokkal teljes. Ha a mai napot teljesen a munkának szenteled, akkor is marad idő beszélgetésre, kávézásra a kollégákkal, és egy kis csacsogásra a déli szünetben. A Mars és a Neptunusz is hatnak, és bár már nem hanyagolod el a kötelességeidet, de lazábban veheted őket. Ennek ellenére eleget elvégzel, de azért szabadsághangulatod is van. Egyes Oroszlánok egyenesen az utazási irodába mennek, és átlapozzák a kínálatokat.

Kedves Szűz!

Továbbra is kellemetlen pozícióban áll a Hold. Ma egyáltalán nem összpontosítasz a dolgaidra. Fáradt vagy, és legszívesebben ágyban maradnál. Alig lépsz ki a világba, máris helyreutasítanak, kritizálnak. Mintha sejtetted volna, inkább maradtál volna otthon, de azért lesz egy jó időszakod, délután kettő és délután hat között feléled a fantáziád, beleérző leszel, nyitott a művészetre és a szép dolgokra. Ekkor megcsókol a múzsa, jó szövegeket írhatsz, leveleket fogalmazhatsz, szépen festhetsz, vagy akár dekorálhatod a lakásodat is.

 

Kedves Mérleg!

A csillagokból kiolvasható, hogy ma sikerülhet neked valami, ami nem látszik olyan egyszerűnek, de a kommunikációs tehetséged segít neked. Így elérheted, hogy egy komoly konfliktus megoldódjon. Délután egy mogorva kollégát vagy ismerőst sikerül felvidítanod, egyszerűen azzal, hogy a közelében leszel. Szórd szét a napsugarakat minél több helyre.

 

Kedves Skorpió!

Hagyomány szerinti uralkodód, a Mars ma bizonytalan kövekre lépett, miután a Neptunhoz kapcsolódott. Sok mindenre oda kell figyelned, például hogy a hideg levegőn meg ne fázz. Ma nem vagy fitt, és ezt figyelembe kell venned. A legnehezebb időszak röviddel a naplemente után lesz. Ha megengedheted magadnak, töltsd ezt az időt lazán és nyugodtan valahol, és igyál egy csésze forralt teát.

 

 

Kedves Nyilas!

A Nap és a Hold átringatnak a napon. Jó hangulatban vagy, de azt is észre kell venni, hogy milyen sok probléma van körülötted, amelyet a Szaturnusz és a Mars kellemetlen kapcsolata vált ki. Az egész világ ma egy nagy halom bosszúság. Utána ismét a pozitív oldalát látod a napnak, hiszen Nyilas vagy. Ezzel a beállítottsággal délután egy kisebb mestermunka sikerül. Este vidám leszel.

 

Kedves Bak!

Vigyázat! Mindenütt apró csapdák vannak felállítva. Ismét te, a Bak szülött vagy az, aki leginkább bele fog ebbe lépni. De hála a Merkúrnak, a Jupiternek és az asztrológusod figyelmeztetésének, most tudod, hogy ügyelned kell mindenre. Így minden egyszerűen és simán fog menni. Anyagilag is vissza kell egy kicsit fogni magad.

 

Kedves Vízöntő!

A délelőtt még mindig az előző nap kozmikus viharának utórezgésével kell számolnod. Hála a pozitív természetednek, ez lepereg rólad. Kora délutántól jó a kedved. Este azután a Vénusz végre kifejtheti a hatását a Vízöntő jegyében, egy csodaszép estét fogsz élvezni. Ha van már partnered, nagyon kedves lesz hozzád. Ha egyedül vagy, ne hagyj ki semmit, hogy ezen változtass.

 

Kedves Halak!

Minden arra utal, hogy tele leszel munkával, és ismét itt a lehetőség ez ellen küzdened, vagy cseles utakat választani. A Merkúrnak ez tetszik. Még kifogásokat is kitalálhatsz, vagy egy kicsit trükközhetsz. Légy okos, ravasz, kicsit szemtelen is lehetsz, de mindenképpen humoros. Tedd magadnak könnyűvé ezt a napot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top