Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 18. csütörtök)

Kedves Kos!

A Hold a Szűz jegyében áll, praktikus felfogást vár el tőled. Ha nincs is hozzá kedved, alkalmazkodnod kell, és azt elintézni, amit mindenképpen muszáj vagy szükséges. Tedd ezen túl magad, és dolgozz előre. Egészségedre is nagyobb figyelmet kellene fordítanod. Nem szabad a tested jelzéseit állandóan figyelmen kívül hagyni, törődj többet magaddal. Már ma kezdd el, tudatosan figyelj a testedre. Naponta legalább egyvalami jót tegyél magaddal.

Kedves Bika!

Ez a nap is ízlésed szerint alakul. A Hold, a Szaturnusz és az Uránusz pozitívan kapcsolódnak egymáshoz. Nemcsak kötelességtudó vagy, és a saját kereteid között sikeres, hanem kedélyed is jó, „uránuszi” pihenőket iktatsz be, élvezed az életet. Az este némi meglepetést tartogat.

 

Kedves Ikrek!

A Hold a Szűz jegyében áll. Ezzel megismétlődik a jó közérzet, a munka és a kötelességteljesítés közben. Állandóan mosolyogva járod a várost, és igyekvően dolgozol a munkahelyeden. Mindent kézben tudsz tartani, a karácsony nem okoz neked problémát. Ez a nap is jó, sikerül az utolsó bevásárlásokat is elvégezni. Estére ennek megfelelően megkönnyebbülsz, hiszen annyi mindent meg tudtál valósítani.

Kedves Rák!

A szerda és a csütörtök a legjobb napjai lesznek a hetednek. Ma is erősen támogat a Hold. Ezenkívül kapcsolatba lép az Uránusszal és a Szaturnusszal is. Az eredmény, hogy képes leszel a változtatásra. Tehát ha egyes folyamatok, állapotok az életben nem tetszenek, ma megoldásokat tudsz találni, hogy ezen változtass. Mai gondolataid irányíthatják a jövődet. Este azonban tudatosan kapcsolj ki, és kényszerítsd magad a jól megérdemelt pihenőre.

 

Kedves Oroszlán!

Továbbra is pénzzel, számlákkal, kölcsöntörlesztéssel és hasonló kellemetlen dolgokkal kell foglalkoznod. Aki pont a mai napon megy a nagy karácsonyi bevásárlásra, tudatosan spórolnia kellene, vagy legalább jobban figyeljen az árakra. Egyébként a Szaturnusz olyan erősen hat, hogy az összes ígéretedet könnyebben tudod betartani.

 

Kedves Szűz!

A Hold a Szűz jegyében áll. Az Uránusz és a Szaturnusz fényszöge van a csomagodban, semmi sem sikerülhet rosszul. A legjobb kilátásaid vannak egy jó napra. A Szaturnusz az apró örömökről gondoskodik, az Uránusz pedig vigyáz arra, hogy ne legyél egyoldalú, ellát új ötletekkel. Mindent helyesen végzel, és most, közvetlenül karácsony előtt a munkahelyeden és otthon is felhívhatod magadra a figyelmet, mert ma jobban végzed a dolgodat, mint mások.

 

Kedves Mérleg!

 

A Hold közeledik a Mérleg jegyéhez. Még érzékenyebbé válsz. Ma kissé meg kell erőltetned magad, hogy a mosolyt és a vidámságot el ne felejtsd. Erős szövetségeseid, a Nap és a Mars a Nyilas jegyében erőt adnak és lelkesítenek. Semmi sem lesz túl sok a számodra. Mindazonáltal ne vállalj többet annál, mint amennyit el is tudsz végezni. Légy figyelmes önmagaddal szemben.

Kedves Skorpió!

A Hold a Szűz jegyében áll, ez nyugodt jegy ugyan, de kapcsolatba lép az Uránusszal is, így semmi sem biztos. Szabályok válnak érvénytelenné, és a határok sem stabilak. Ez egyrészt felszabadulást jelent, mindent úgy tehetsz, ahogy éppen akarsz, másrészt viszont nagy bizonytalansággal van egybekötve.

 

Kedves Nyilas!

Még egy hét van szentestéig, megvásároltad már az ajándékokat? A mai nap alkalmas lenne legalább előre átgondolni, kinek szeretnél ajándékot adni. Ma jók lesznek a választásaid. A Hold a Szűz jegyében áll. Megengedi, hogy praktikusan gondolkozz, ami egy Nyilas számára nagyon is kedvező.

 

Kedves Bak!

Ezt a napot ne a kora reggelen, hanem az estén mérd le, ugyanis a késő délutáni órákban valami fantasztikus sikerül majd neked. A csillagok óriási sikerről beszélnek. Büszke lehetsz magadra, és mindenki örül majd a győzelmednek. A szerelem tekintetében ugyan nem állnak olyan jól a csillagok, de ma este mégis szikrázhatsz, és egy kellemes éjszaka követi ezt az estét.

 

Kedves Vízöntő!

Napközben egy csomó mindent el kell intézned. A naptárad tele van, ez jól illik a Holdhoz. A Hold a Szűz jegyében áll. Egész nap várod az estét, amelyet a Vénusz irányít majd. A Vénusz szerelmet ajándékoz neked, boldoggá akar tenni, azt ne mondd, hogy te egyedül vagy, mert ez most ebben nem játszik szerepet. Ha egyedül is vagy, akkor is tudsz szeretni, talán még jobban, mint kettesben, vedd szemügyre a világot szerelmes szemekkel.

 

Kedves Halak!

Ma az Uránusz keveri meg a dolgokat. Ez nyugtalanságot jelez. A Hold a Szűz jegyében áll, lehetőséget ad neked ahhoz, hogy elmenekülj a stressz elől, csak akarnod kell. A másik oldalról viszont az Uránusz fellépése ahhoz vezet, hogy kellemes események is lejátszódnak az életedben. Például olyan emberekkel találkozol majd, akikkel ragyogóan meg tudjátok egymást érteni. Az Uránusz naptárára egy baráti találkozó is fel van jegyezve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top