Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 19. péntek)

Kedves Kos!

Már csak 12 óráig van a Hold a Szűz jegyében. A délelőtt ezért nagyon alkalmas a kötelességteljesítésre és a munkára. Délután fél négytől a Hold átlép a Mérleg jegyébe, és veled szemben fog állni. Most kíméletes eljárással és diplomáciával érhetsz el eredményt. Tanulj a veled szemben állótól, és kesztyűs kézzel nyúlj a környezetedhez. A túl direkt, vagy agresszív viselkedést, ma mindenki zokon venné. 

Kedves Bika!

 

Ma a Hold határozza meg az iramot, és sajnos nem te! Kora délután többé-kevésbé meg van kötve a kezed, nem sikerül semmi. Ha fontos elintézni valóid vannak, tedd őket délelőttre. Az Este a Plútó negatívan hat rád, meglehetősen ideges és szétszórt lehetsz majd.

 

 

Kedves Ikrek!

 

Délelőtt még aktívan és törekvően dolgozol, de dél felé a Hold megszünteti befolyását, és te is szüntet, tarthatsz, hiszen érzed is, hogy kimerültél. Egy újabb aktív időszakot élhetsz meg délután, hiszen a Hold a Mérleg jegyében áll. Este vigyázni kell, mert a Plútó rád is hatással lesz. A legjobb barátokkal is összeveszhetsz. 

 

Kedves Rák!

 

A nap első óráiban folytathatod ott, ahol tegnap abbahagytad. A déli órákig minden úgy fog menni, mintha megolajoztad volna. Ez után leblokkol a Hold, fél négy felé ismét egyértelmű állásba kerül, de úgy igazán ez téged nem hozhat lendületbe. Ezért jó, ha a délelőtti órákat megpróbálod jól kihasználni. A délutánt nyugodtan felhasználhatod a karácsonyi előkészületekhez, vagy egyéb magán feladataid elvégzésére. 

 

 

Kedves Oroszlán!

 

A Hold a Szűz jegyében áll. A délelőttöd munkás és szorgalmas lesz. Utána egy nagy szünet következik, és a Mars veszi át az irányítást délután fél négyig. Ne kezdj bele semmibe, délután sokkal több energiád lesz. 

 

 

Kedves Szűz!

 

A délelőtt még produktív lesz, de utána egy merevséghez hasonló állapotban leszel, nem tudsz koncentrálni, és a motivációd is hiányzik. Menj a Holddal együtt kora délután pihenni. Az este a Hold a Mérleg jegyében áll, nagyon kellemesen fogod tölteni. Egy stílusos környezetre van szükséged, hogy jól érezd magad.

 

 

Kedves Mérleg!

 

 

Ma gondolj egy nyers tojásra, amelynek egészen vékony héja van. Ekkor képet kaphatsz arról, hogy milyen helyzetben vagy. A Hold még a Szűz jegyében áll, ez egy Mérleg szülött számára halálbiztos jele a hatalmas érzékenységnek. Ma bőven eleged lesz abból, ha valaki túl közel jön hozzád, ha követelődzően lép fel veled szemben. Fogd magad kézen, mint egy kisgyereket, és zsonglőrözd át magad ezen a nehéz napon.

 

Kedves Skorpió!

 

Fél tizenkettő és fél négy között a Hold szünetel, és abban a hitben ringat téged, hogy nagyon jól haladsz előre. Ez viszont tévedés, semmi sem megy, pontosan ellenkezőleg több károd lehet, mint hasznod. Csak délután négy órától tudsz majd ismét nekilendülni és előrehaladni. 

 

 

Kedves Nyilas!

 

Ma délelőtt fél 12-kor egy kritikus Hold-szünetet kell megélnünk. Ez egy Nap-Hold kellemetlen kapcsolattal kezdődik, ami sajnos nem jó jel. Ez bajt vonzz, hogy ha valaki nem pihen, hanem úgy tesz, mintha minden rendben lenne. Délután fél négy felé a Hold a Mérleg jegyében áll, ez teszi kerekké a hetet. Ez jól illik a, különben jó csillagokhoz. Most könnyedén szerezhetsz ismeretségeket. Egyszerűen jó vagy.

 

 

Kedves Bak!

 

Remélhetőleg kegyes a sors, és nem kényszerít arra, hogy ma délben fontos dolgokat tegyél. Szünetel a Hold, méghozzá nagyon ravasz szünetet tart. Amit ez alatt teszel nemcsak rosszul sikerül, hanem még ellened is fordulhat. Legyél nagyon elővigyázatos, és ha muszáj, akkor nagyon tudatosan dolgozzál 12 és fél négy között. Utána a Hold átlép a Mérleg jegyébe, és ekkor válik majd fontossá, hogy teljesítsél. A jó híredről van szó.

 

 

Kedves Vízöntő!

 

A Hold hosszú szünetet tart. Fél kettőtől fél négyig ebédel, ebben az időben csak lazán, és visszafogottan végezd a munkádat. A Hold a Mérleg jegyében áll ez után, és felerősíti a Vénusz hatását. Egy szerelmes hétvégének nem lesz tovább semmi akadálya. 

 

 

Kedves Halak!

 

A mai napon úgy érzed magad, mint akit elátkoztak. A Hold szünetel, 15 óra 24 percig. Kettős üzenetet kapsz, egyrészt dolgoznod kell, mint egy ló, másrészt viszont nem szabad megerőltetned magad. Mit lehet tenni? A megoldás, tegyed egészen lassan a munkádat, és egészen tudatosan. 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top