Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 20. szombat)

Kedves Kos!

A Hold a Mérleg jegyében kissé „puhít” téged, meg kellene próbálnod érzéseidet szavakba önteni és szíveddel kifejezni. Légy játékos, laza, és engedd, hogy a dolgok jöjjenek hozzád. Várd meg, mit hoz a nap. Ne nagyon avatkozz bele a nap tervezésébe. Kellemes meglepetéseket fogsz megélni. Tűzz ki magadnak a foglalkozásokban célokat, és írd fel magadnak ezeket egy papírlapra. Tedd el egy évig ezt a cédulát, egy év múlva lesz min csodálkoznod.

Kedves Bika!

 

A hétvégén a Hold a Mérleg jegyében áll. A hét végén pompásan fog alakulni. A legjobb szórakozási lehetőséget most a kulturális rendezvények nyújtják. Egy társaságban eltöltött este elbűvölő lehet most. Ezekben az időkben próbálj meg lemondani néhány dologról. Megtapasztalhatod, hogy olykor a lemondásban is örömödet fogod találni.

 

 

Kedves Ikrek!

 

Az igazi áldás pillanatnyilag az egymással való kapcsolattartásban van, ma is tervezd be a napirendedbe a másokkal való találkozásokat, csak így lesz szép a nap. Együtt tervezzetek, és együtt élvezzétek a programokat.

 

 

Kedves Rák!

 

Legkésőbb ma hatalmába kerít egy igazi karácsonyi hangulat. Ha eddig nem is, most bizonyára elér. Szereted a karácsonyt, és egész évben előre örülsz ennek az időnek. Az utolsó beszerzések igazi szórakozást jelenthetnek a mai napon.

 

Kedves Oroszlán!

 

A Hold a Mérleg jegyében áll. Nagyon kellemes kapcsolatai vannak a Merkúrral és a Vénusszal, ünnepi keretbe foglalják a napodat. Először érzed igazán a karácsonyi hangulatot, nagyon szép lesz ez a nap. Tanuld meg lassan, de biztosan elviselni, ha kritizálnak. Lehet, hogy van valami ebben a kritikában, ami a hasznodra válhat.

 

 

Kedves Szűz!

 

Aki ma még beszerzéseket intéz, csodálkozni fog azon, hogy ezek milyen drágák lesznek. A Hold a Mérleg jegyében áll, a Vénusszal együtt. Most nehezen türtőzteted magad, és sokkal többet fogsz vásárolni, mint amennyit akartál. A különböző csemegéknek sem tudsz ellenállni.

 

Kedves Mérleg!

 

Végre vehetsz egy nagy levegőt, a Hold a Mérleg jegyében áll már ma. Ez után a mozgalmas hét után ez igen jót tesz neked, pihend ki magad, most ne arra menj rá, hogy új dologba fogj, hanem arra, hogy megbizonyosodj arról, hogy az elmúló év dolgait rendbe tedd, és amit kell, azt elintézz még.

 

 

Kedves Skorpió!

 

A Hold a Mérleg jegyében áll, nagyon közel a Skorpió jegyéhez. Ez érzékennyé tesz, fordíts ma több időt magadra, szuper ötleteid vannak. A kreatív Skorpiókat a múzsa csókolja homlokon, a médiumoknak igazi látomásai lesznek.

 

Kedves Nyilas!

 

A Hold randizik a Vénusszal, ez ablakot nyithat a paradicsomba. Mintha átöltöztél volna, barátságos, kellemes, hogy azt ne mondjam, édes vagy, mindenesetre mások nagyon kedvelnek, és ez bizonyosan azt eredményezi, hogy nem kell egyedül töltened a szombatot. Ha egy kis szerencséd lesz, akkor ma este boldogan omlasz egy neked szimpatikus ember karjaiba.

 

Kedves Bak!

 

A Hold a Mérleg jegyében áll, a napházhoroszkópod legtetején. Felébreszti a becsvágyó génjeidet. Valamit el kell végezni, ez ott van az életfeladataid között. Egy Bak szülöttnek felfelé kell haladnia, mindegy, hogy személyesen így dönt, vagy nem. A feladatodat van, amikor nélküled írják a csillagok. Mit is csinálhatnál egy ilyen szombaton, mint ez? Hivatásodban a legtöbbet kell adnod, képzeld el, hogy az ég végigkísér, és arra kényszerít, hogy mindent bedobj. Ha szabad vagy, akkor ezt a szót húzd ki a szótáradból, mert muszáj lesz tenned valamit.

 

Kedves Vízöntő!

 

Micsoda szerencséd van, szinte irigyellek érte. Megérhetsz valamit, ami mindig csak keveseknek jut. Szerelem, érzékiség, összeolvadás, próbáld meg mindezeknél, amit teszel, elképzelni, hogy annyira tele vagy szerelemmel, hogy túl is csordul.

 

 

Kedves Halak!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez felébreszti benned a kívánságot a lazításra, a stressz elől való menekülésre, a belső béke megtalálására. A Merkúr kedvezően áll, és segít neked ebben. Ha napközben nem is annyira jól sikerül, este megtalálod a helyes utat, és csodálatos estét tudhatsz magadénak. Hogy egyedül leszel, vagy másokkal, ez nem lényeges, feltéve, hogy senki sem zavarja az utadat a lazításban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top