Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 21. vasárnap)

Kedves Kos!

A Hold a Mérleg jegyében marad. Délben a Nap már a Bak jegyébe lép, és ez már a téli napforduló. Ezt egy rítussal kellene ünnepelni, gyújts gyertyákat, és ünnepeld a fényt, amely mostantól ismét erősödik. Mától az ünnepi előkészületek ismét szórakoztatóak lesznek. Sok mindent el tudsz majd végezni, ezért este nagyon büszke lehetsz majd magadra.

Kedves Bika!

 

A Nap a Bika jegyében áll. Ez a nap megduplázza örömödet és önbizalmadat. A változás ma is érezhető lesz. Élvezni fogod a napot, és rövid időn belül ismét tele leszel energiával.

 

Kedves Ikrek!

 

Déltájban a Nap a Bak jegyében jár. A Hold este már nem hat rád, ezért vonulj vissza. Tervezd meg a karácsonyi ünnepeket, és emlékezz a gyermekkori élményeidre. Tanuld meg összefogni sokoldalú tehetségedet, egy dologra összpontosítani, egy bizonyos dolgot A-tól Z-ig végigvinni, minden következményével együtt. Ha nem teszed, továbbra is eredményesebbek lesznek nálad más emberek, akiknek kevesebb tehetségük van, mint neked.

 

Kedves Rák!

 

A Nap ma átlép a Bak jegyébe. Különösen este érzed magad nagyon erősnek. A Nap első fele aktív lesz. Az este a családé, vagy a szorosabb baráti köré lesz. Próbálj meg leszokni arról, hogy állandóan gondoskodsz mindenkiről. Részben elnyomod ezzel a tulajdonságoddal a többieket, már csak azért is, mert ezáltal a saját dolgaidra nem lesz annyi energiád. Lassan változtasd meg ezeket a dolgokat.

Kedves Oroszlán!

 

 

A Nap a Bak jegyében áll, egy órától, és megkezdődik a téli napforduló. A téli szabadság idején eszedbe juthat egy szuper ötlet. Amíg mások szabadságra mennek, te karriert csinálsz. Ez a nap erősít téged. A vasárnap maga kellemes lesz, pihentető és csendes.

 

 

Kedves Szűz!

 

Ma a Nap a Bak jegyében áll. Még időben – a karácsonyi ünnepnapok előtt – visszatalálsz a régi erősségeidhez, és boldog vagy. Ez pontosan jól stabilizál a karácsonyra. Jobban kell bíznod magadban. Azt tanácsolom, hogy a gondjaidat dobd ki, szabadulj meg az egzisztenciával kapcsolatos félelmeidtől, amelyek eddig blokkoltak. Amikor saját szemeidben könnyelmű és gondatlan leszel, akkor lesz jó neked.

 

Kedves Mérleg!

 

Tedd az akták közé mindazt, ami már nem aktuális. Ehhez érzelmi kapcsolatok is tartoznak, emlékek és emocionális sérelmek. Bocsáss meg azoknak, akik megbántottak, akkor is, ha úgy gondolod, hogy neked van igazad. Most nem erről van szó. Csak akkor tudsz megszabadulni egy bizonyos dologtól, ha megbocsátasz. A Hold a Mérleg jegyében ehhez segít hozzá.

Kedves Skorpió!

 

 

Déli egy órakor a Nap a te jegyedhez kedvező pozíciót vesz fel. A Nap a Bak jegyében áll. Most veszi kezdetét az asztrológiai tél, számodra ez kedvező, amit elhatározol, véghez is tudod vinni. Minden megbízhatóbbá válik, amikor a Nap a Bak jegyében áll. Ezért helyesen teszed, ha – így a negyedik adventi vasárnapon – nemcsak a következő héten gondolkozol el, hanem rögtön a következő esztendőn is. Most helyesen látod a dolgokat.

 

Kedves Nyilas!

 

A Nap a Bak jegyében jár. Megkezdődik a hivatalos tél. Ez ugyanakkor azt is jelenti, hogy kilép a Nyilas jegyéből. Azt tanácsolom, hogy végezd el a következő meditációt: képzeld el, hogy tényleg elengeded a Napot. Búcsúzz el tőle, köszönd meg neki a sok jókívánságot, és hogy mennyi mindent adott, amíg a Nyilas jegyében tartózkodott. Azt is képzeld el, hogy a Nap a maga útjára egy részedet magával viszi, így sosem leszel egyedül. Integess neki, engedd elvonulni, jövőre egészen biztosan vissza fog jönni hozzád.

 

Kedves Bak!

 

Töltsd a délelőttöt a negyedik adventi vasárnap szellemében. Az advent megérkezést jelent, és ez ma számodra egy különleges jelentést hordoz, öt perccel egy óra után belép a Nap a Bak jegyébe. Ezzel egy nagy fényesség jön, egy fény, amely kívül a világos napot teremti meg, és belsődben a megvilágosodást.

Kedves Vízöntő!

 

 

Egyedül vagy? Öltözz fel, menj el vagy utazz el a legközelebbi karácsonyi dolgokat forgalmazó üzletbe, és sétálgass, nézelődj. Nyugodtan beszédbe elegyedhetsz az emberekkel. Valamikor megtörténhet, hogy a Vénusz közbelép, és találkozol valakivel, aki érdeklődik irántad, és lehet, hogy ebből egy hosszú történet alakul ki.

 

Kedves Halak!

Töltsd a mai negyedik adventi vasárnapot kényelemben. Gyújts már reggel gyertyát. Ha kedved van, énekelj, vagy hallgasd meg a kedvenc zenédet. Gyújts füstölőket. Tedd stílusossá, misztikussá a napodat. Délután elmehetnél vásárolni, esetleg rendezz teadélutánt. Még magadnak is vásárolhatsz ajándékot. Az a fontos, hogy elégedett legyél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top