Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 22. hétfő)

Kedves Kos!

A Hold ma a Skorpió jegyében áll, ezenkívül a Naphoz és a Plútóhoz kapcsolódik. Ez árnyékokat vet egyébként vidám hangulatodra, elgondolkodtat majd. Esetleg eszedbe jutnak azok az emberek, akik ebben az évben elhagytak téged. Gyász és melankólia? Ez is hozzátartozik az élethez. Talán olyan sok tennivalód van még így röviddel karácsony előtt, hogy nincs is időd ilyen érzelmekre.

Kedves Bika!

Ma néhány súlyos és sötét befolyás jön az „égből”. A Hold a Skorpió jegyében áll, ami már önmagában fenyegető lehet egy Bika szülött számára. Ezenkívül a Nap és a Plútó egymáshoz közelítenek, majd együtt fognak állni, így ne csodálkozz azon, ha valaki oldalról támad. Az is előfordulhat, hogy valaki neked meséli el a gondjait, bánatát. Légy kedves, szeretetre méltó Bika szülött, de ne hagyd magad elnyomni.

Kedves Ikrek!

Bár a Mars kedvező állásából tekint rád, a Hold a Skorpió jegyében áll, és ez gyengít téged. Valaki ma komolyan provokálhat. Ez lehet az úton autóvezetés közben, munka közben vagy bárhol másutt. A fontos az, hogy ne izgasd fel magad, hanem maradj teljesen nyugodt. Amúgy sincs túl sok erőd. Este fordíts időt arra, hogy karácsonyi hangulatba kerülj.

Kedves Rák!

Ez nem lesz egyszerű nap, a Hold a Skorpió jegyében áll, és sajnos a Nap és a Plútó is kapcsolódnak a szemben álló jegyben. Ez sok embernél sötét gondolatokat és félelmeket jelez. Te mint Rák szülött ebben annyiban vagy érintett, hogy a közelségedet keresik, mindenki azt hiszi, hogy melletted biztonságban érzi magát. Ne hárítsd el, ha ma bizonyos emberek a gondjaikkal keresnek fel. Mindenekelőtt a gyermekek számára jelent ez reménységet.

 

Kedves Oroszlán!

 

Egy nappal a téli napforduló után nem csak kint a természetben van sötét. Sok ember szívébe költözik be a sötétség, félelem és bizonytalanság képében. Ez a Plútótól jön, mely ma a Nappal szoros kapcsolatba lép, és a Holdtól, mely Hold a Skorpió jegyében áll. Téged, az Oroszlán szülöttet is sötét gondolatok környékeznek, de most, hogy ismered az okát, könnyebb leráznod ezt magadról, és határozottnak tűnsz. Egyszerűen csak figyeld meg, és mondd magadnak, „nem én vagyok, aki nyomás alatt van, ez a csillagoktól jön”.

Kedves Szűz!

A hét eleje sajnos nem annyira lesz fantasztikus, mint a többi nap. Ez azért van, mert ma a Nap és a Plútó összetalálkoznak. Sok ember megrémül ez alatt a konstelláció alatt. Félelem fogja el őket, azt hiszik, veszélyben az életük. Neked, a Szűz jegyében születettnek szerencséd van, a Plútó legrosszabb sötétsége elvonul melletted. Ezért segíts azoknak az embereknek, akik különösen ki vannak téve ennek, és a mai nap folyamán biztosan felkeresnek a gondjaikkal.

 

Kedves Mérleg!

A Hold a Skorpió jegyében áll, és elgondolkozóvá tesz. Leáshatsz a dolgok alapjáig, és nem elégszel majd meg a kétes eredetű információkkal. A vásárlásoknál is pontosan kell tudnod, hogy mit veszel, ma szaktanácsokra van szükséged. Aki ma dolgozik, nagy teljesítményre képes. A Nap és a Plútó a Bak jegyében találkoznak. Érzed, hogy milyen fontos a család. Akár alapítottál már magad családot, akár nem, ez ebből a szempontból lényegtelenné válik. Ez a kapcsolat a karácsony előhírnöke. Igazán kedved lesz ehhez az ünnephez, és nagyon örülsz neki.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ezzel kezdődik a heted, ez szenzációs. Ehhez még hozzájárul, hogy a Nap és a Plútó együtt áll a Bak jegyében. Sokat profitálhatsz ezekből az energiákból. Röviddel karácsony előtt még igazán sikeres lehetsz, valamit összehozhatsz, valamit a talpára állíthatsz. Tudod, mit szeretnél, és síkra is szállsz érte. Vannak dolgok, melyeket még ebben az évben kellene elintézned. Ez a motiváció fog még mozgatni holnap is. Egy dologra kell vigyáznod, nagyon domináns a fellépésed, és lehet, hogy ezzel felbosszantasz valakit.

Kedves Nyilas!

A Hold a Skorpió jegyében áll. Ez a 12. háza a horoszkópodnak. Közepesen kezded a karácsonyi hetet. Mivel a Nap és a Plútó egy együttállással kapcsolódnak a Bak jegyében, nem nagyon néz ki jól ez a nap. Hagyod magad hajszolni és nyomás alá helyezni. Karácsonyi stressz? Igen, ez egészen pontosan így van, örülhetsz, ha vége lesz a napnak.

Kedves Bak!

A Nap és a Plútó egymással találkoznak a Bak jegyében. Független vagy, és felül tudsz kerekedni mindenen. A stressz sem talál fogást rajtad. A Hold a Skorpió jegyében áll, ez is segít neked. Ez gyönyörű kezdés, nagyon jó nap lesz, sokat intézel, és gyorsan. Este egy erős, egy jól sikerült napra pillanthatsz vissza, és boldoggá tesznek majd az eredményeid.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Skorpió jegyében áll. A Nap együtt áll a Plútóval, jól tudsz összpontosítani. Sokkal többet tudsz elintézni, mint máskor, ami az ünnepi beszerzéseket illeti, minden a terv szerint halad. Ma nagyon sikeres lehetsz.

Kedves Halak!

A mai nap nagyon intenzív lesz. A Hold a Skorpió jegyében áll. Érzelmeid nagyon erősek. Nehezen tudsz az anyagi dolgokra koncentrálni. Ehhez jön még az is, hogy a Nap a Bak jegyében a Plútóval találkozik. A dolgok mélyére kell hatolnod, jó intuíciód vannak, fogod tudni, melyik útra kell majd lépned. Mások viszont erős befolyást gyakorolnak majd rád. Feladataidban hallgass rájuk, de ne engedd, hogy uralkodjanak rajtad vagy parancsolgassanak neked. Higgadtság legyen a jelszavad!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top